Kız gibiKızlar merhabalar. 12. Haftayız doktor cinsiyet tahminim var dedi ama söylemedi 2 hafta sonra olsun garanti olsun dedi. Kıpır kıpırdı zaten çocuk hiç yerinde de durmuyordu o yüzden erken görebildik dedi ama söylemedi. Biraz bakındığım kadarıyla Anlayanlar çok aranızda bana da yardımcı olur musunuz rica etsemEki Görüntüle 3406106 Eki Görüntüle 3406107 Eki Görüntüle 3406110
Ya kız istiyorum aslında ama nasip işte çok mera ediyorumKız gibi
Kız istiyorum ya kesin erkek olurYüzü erkek gibi
Bende kızcıyımKız istiyorum ya kesin erkek oluronu da isterim tabi ama kız önceliğim olurdu meraktan çatlıycamm
İlk miKız istiyorum ya kesin erkek oluronu da isterim tabi ama kız önceliğim olurdu meraktan çatlıycamm
Evet ilk hamileliğimİlk mi
Kız bebek sanki kibar duruyorKızlar merhabalar. 12. Haftayız doktor cinsiyet tahminim var dedi ama söylemedi 2 hafta sonra olsun garanti olsun dedi. Kıpır kıpırdı zaten çocuk hiç yerinde de durmuyordu o yüzden erken görebildik dedi ama söylemedi. Biraz bakındığım kadarıyla Anlayanlar çok aranızda bana da yardımcı olur musunuz rica etsemEki Görüntüle 3406106 Eki Görüntüle 3406107 Eki Görüntüle 3406110
Ay hadi inşallah ya bakalım hayırlısı olsun inşallah herkes kız diyoKız bebek sanki kibar duruyor
Aminn inşallahilk fotoğrafta kız gibi, ikincide erkek gibi. Gönlünüze göre olsun inşallah
Bende gördüm bunu o yüzden kafam karıştı ya inşallah öyledirEki Görüntüle 3407783 Sizin bu teoriye göre kız gibi duruyor
Canım erkek gibiKızlar merhabalar. 12. Haftayız doktor cinsiyet tahminim var dedi ama söylemedi 2 hafta sonra olsun garanti olsun dedi. Kıpır kıpırdı zaten çocuk hiç yerinde de durmuyordu o yüzden erken görebildik dedi ama söylemedi. Biraz bakındığım kadarıyla Anlayanlar çok aranızda bana da yardımcı olur musunuz rica etsemEki Görüntüle 3406106 Eki Görüntüle 3406107 Eki Görüntüle 3406110
Seninki de kız gibiEki Görüntüle 3409499 Kızlar merhaba 12.haftamdayım cinsiyet tahmini yapabilir misiniz çok merak ediyorum
Erkek olduğunu öğrendimSeninki de kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?