- 12 Ekim 2023
- 18
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi kivi06pamuk
-
Merhaba sadece bunu verdi doktor bebeğim 11+6 haftalıkMerhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallahbaşka foto yok mu ben pek anlayamadım burdan . Bir de kaç haftalık bebeğiniz? K kivi06pamuk
Benim ilk o yüzden aşırı heyecan ve merak var önceliğim sağlıklı olsun ama kalbimden geçen hep kızdı bakalım inşallah öyledir dediğiniz gibi çıkar Çin takvimi vs hep erkek diyor inşallah yanılırBen kız gibi düşündüm bı çıkıntı görmediğimden. Benim de oğlum var ve 11 haftalıkken doktorumuz söylemişti çok belirgin bir çıkıntı vardıK kivi06pamuk
Ben de çok kizciydimBenim ilk o yüzden aşırı heyecan ve merak var önceliğim sağlıklı olsun ama kalbimden geçen hep kızdı bakalım inşallah öyledir dediğiniz gibi çıkar Çin takvimi vs hep erkek diyor inşallah yanılır
Allah bağışlasın inşallah bakalım bende ne olacakBen de çok kizciydimsonuç biri 27 diğeri 10 aylık iki oğlum var
Hayırlısı olsun inşallah canım. Şuan oğullarımi hiçbir şeye değişmem. Çocuk istemem artık ama Rabbim verirse de inşallah erkek olur diye dua eder oldum . Düşünceler taban tabana değişebiliyor yaniAllah bağışlasın inşallah bakalım bende ne olacak
Yaaa yiğenim 11+3 de kız dediler şuan 1 buçuk yaşında o yüzden meraklandımO haftalar çok erken doktor bana 12. haftada %80 kız dedi 15. Haftada erkek olduğu kesinleşti
%80 kız sağlıkla gelsinMerhabalar herkese bugün doktora gittim bebeğin cinsiyeti tahmin ediyorum ama netleşmeden söylemeyeceğim dedi kızlar lütfen cinsiyetle ilgili bilgisi olan yazabilir mi meraktan ölcem diğer randevum aralığın sonunda o kadar dayanamam sanırımEki Görüntüle 3343647
O bacağı diye tahmin ediyorum çıkıntı yok gibi sanki ama belli olmaz tabiErkek gibi nuba göre
Ama nub bende tutmamıştı, kız diyolardı oğlum oldu yani kız
Kıza benziyorMerhabaaa bizede yorum yapar mısınız 12 haftalığız
Kız gibi geldi banaMerhabalar herkese bugün doktora gittim bebeğin cinsiyeti tahmin ediyorum ama netleşmeden söylemeyeceğim dedi kızlar
lütfen cinsiyetle ilgili bilgisi olan yazabilir mi meraktan ölcem diğer randevum aralığın sonunda o kadar dayanamam sanırımEki Görüntüle 3343647
Banada bakarmsnz rica etsem%80 kız sağlıkla gelsin
Bence kızMerhabalar herkese bugün doktora gittim bebeğin cinsiyeti tahmin ediyorum ama netleşmeden söylemeyeceğim dedi kızlar lütfen cinsiyetle ilgili bilgisi olan yazabilir mi meraktan ölcem diğer randevum aralığın sonunda o kadar dayanamam sanırımEki Görüntüle 3343647
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?