Cinsiyet planlayarak hamile kalıp tutan var mı

annelikyolunda4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
38
4
26
Arkadaşlar öncelikle kız erkek yok tabikide önceliğimiz sağlıklı olması. Ama kızı olanlar erkek, oğlu olanlar kız ister. Rabbim neyi nasip ederse o aka bazı yöntemlerle kız yada erkek bebek ihtimalinin arttığını duymuştum bunu deneyip tutan var mı :) mesela yumurtlamadan 2 3 gün önce ilişkiye girilirse kız, yumurtlama günü veya sonrası ilişkide çoğunlukla erkek oluyor diye deneyen var mı

:) sence oyle olsa kralıyet aılesı ya da hıntlılerın zengınlerı falan yeri göğü erkek yapmaz mıydı :)

Ya tabii Rabbim neyi nasip ederse o ama biz yinede yolunda bulunalım belki bir ihtimal zaten oğlum yada kızım olmayacaksa olmaz zaten
yanı dene tabi de işte degısık degısık yazılar var hangıs dogru bellı degıl bı arastırmada yumurtlama gunu erkek ondan bı kac gun once olursa kız yazıyor bı baska arastırmada ne spermı gelırse gelsın dolleyecek spermı yumurta secıyor dıyor :))

ha bu arada yumuerlama donemınde yumurtlama oncesı o gun ve bır sonrası seklınde degerlendırdım oglum oldu :) sonucta bu teoriye gore bı gun oncesınden orda kalan kız sperm dolleyıp kız yapması lazım ama yenı gelen erkek kodlu sperm girmiş yumurtaya :))

İnançlı biriyseniz boşa çaba bunlar :) yumurta spermi seçiyor hangi gün yaparsan yap x de şeçebilir y de seçebilir. Finalde sperm hızı etkiemez (gün hesabında sperm hızı baz alınıyor)

Aslında yumurta seçtiği için o şekilde mesela çevresinde bir sürü sperm bekliyor biri 12 saat önce biri 30 saat önce gelmiş fark etmiyor

Belli başlı tüp bebek merkezleri dışında hiçbir yöntemi yok bunun. Yok yumurtlamadan 3 gün önce kız, tam yumurtlama günü erkek gibi teoriler var ancak bilimsel hiçbir dayanağı yok bunların. Allah'tan geleni kabul edip sevinmek zorundayız. Bir oğlum var şimdi yine bir erkek bebeğim olacak ama hiç çocuğum yokken bir kızım bir oğlum olsun isterdim. İkinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olacağını öğrenince çok sevindim en ufak bir hayal kırıklığı yaşamadım. Yaşasaydım vicdan azabı çekerdim. Allah sağlıklısını, hayırlısını versin.

Aynen ben İsveçli doktorların yaptığı bir araştırma okudum erkek belirliyor ama kadınlarda hala belirlenemeyen bir gen varmış bazı kadınlar x bazı kadınlar hep y spermi kabul ediyor vs diyorlar… Ne diyim Rabbim iki meyveyi de tatmayı nasip etsin inşallah

yumurtlama günü ilişkiye girersen oğlun olur. Yumurtlamadan evvel ilişkiye girersen kızın olur
Bunun kadınlardaki genle ilgisi şöyle; erkek spermler hayatta kalamıyor. Yumurtlama öncesi ilişkiye girince hayatta kalanlar kız oluyor. Yumurtlama zamanı ilişkiye girince erkek spermler hızlı hareket ediyor oğlun oluyor.
Oğlum var.

Ben evliliğimin 2 ayı vajinismus tedavisi gördüm ağustos 21de adet oldum 29da ilk ilişkim yaşandı sonra hesapladım 31i yumurtlama günümmüş yani bu bende de tuttu kızım oluyor… O yüzden ikinci gebeliğimi bu şekilde planlayıp oğlum olsun istiyorum tabi takdir Allahtan

Sağlıkla gelsin, evliliği yaşama fırsatınız hiç olmamış. İki kişi hayata alışmadan üçüncü gelmiş.

Sağlıkla gelsin, evliliği yaşama fırsatınız hiç olmamış. İki kişi hayata alışmadan üçüncü gelmiş.
Öyle oldu evet baya şoka girmiştim hamile kaldığımda bazen diyorum zaten oldu mesleğe falan ara vermişken hemen 2.yi yap 5 6 yıl sonra 3le dördü de yaparsın Tabi Allah nasip ederse, bezende diyorum kafayı mı yedin eşinle vakit geçir hani 2 yaş falan olsun en az aralarında sende eşinle vakit geçir gez toz.. Tabi aşırı kilo aldım evlilik + gebelik şuan 20 kilo fazlam oldu onları vermeden zaten düşünmüyorum

4 çocuk mu denizi görmeden paçayı sıvamayın birincisi gelsin bi

Daha bebeğiniz gelmeden başka bebeği ve onun cinsiyetini düşünmek sorunlu bir bakış açısı. Bu eleştirilebilir mesela.
Neden ? Evladın kızı erkeği olmaz ama herkesin kalbinde bir cinsiyet var bende kızdı oldu ikinciye oğlan isterim yani ve Oğlu olan kız kızı olan erkek ister bunda bir sakınca yok. Ayrıca ben burda gördüğüm çoğu konudan esinlenerek böyle birşey sormak istedim gerçekten deneyen var mı diye. İkinci gebeliğide çok çocuk istediğimden dolayı hemen olsun istediğim için sordum bu illa da yapıcam demek değil benimki sadece bir düşünce zaten. Ayrıca takdir edersiniz ki hamilelikte çoğu duygular birbirine karışıyor şahsen ben hergün başka fikirle geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…