- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 18
Daha çok küçük değişebilir, kıyafet için erkenBen ikili test için gittim 12+2de ultrasona bakan doktor kız olabilir bu arada dedi gerçekten mi falan diyince bana kalırsa 100de yüz kız ama daha çok küçük kesin olmayabilir falan dedi iyice karıştırdı aklımı. Erkek hissediyordum en başından o yüzden şaşırdım biraz. Kıyafet almak istiyorum artık ucuza indirimde gördüğüm her şeyi kaçırıyorum emin olamadığım için sizce değişir mi
16 17 . Haftalar genelde daha net oluyorPeki sonraki haftalarda net sonuç ne zaman verir sizce
Benim 12 de %90 erkek dedi dün gittim14+3 başka doktora kesin erkek dedi değişmez heralde bende bişey almayı düşünmüyorum daha biraz daha net belli olsun bence sende öyle yapBen ikili test için gittim 12+2de ultrasona bakan doktor kız olabilir bu arada dedi gerçekten mi falan diyince bana kalırsa 100de yüz kız ama daha çok küçük kesin olmayabilir falan dedi iyice karıştırdı aklımı. Erkek hissediyordum en başından o yüzden şaşırdım biraz. Kıyafet almak istiyorum artık ucuza indirimde gördüğüm her şeyi kaçırıyorum emin olamadığım için sizce değişir mi
Bende bekliyorum bakalım cuma günü kendi doktorum yine erkek derse erkektir heraldeYa bana da herkes erkek belli eder kendini 3 ayda falan dedi olsa belli ederdi diye düşündüm ama yine de beklicem mecburen kesin bi şeyler olması için
Ayyy inanmıyorumAy bana 13.haftada erkek demişlerdi. Sonra kız dediler. Bir daha gittim gene erkek dediler. Sonra tekrar kız dediler kafayı yiyecektim bir ara ne bu çocuk diyekızmış ama sonradan kesinleşti
kesinlikle sağlıklı olsun da iki cinsiyete de aynı yakınlıktayımBende bekliyorum bakalım cuma günü kendi doktorum yine erkek derse erkektir heraldesağlıkla gelsinler de önemli olan o
Offf o ne öyleee valla kabus resmennAy bana 13.haftada erkek demişlerdi. Sonra kız dediler. Bir daha gittim gene erkek dediler. Sonra tekrar kız dediler kafayı yiyecektim bir ara ne bu çocuk diyekızmış ama sonradan kesinleşti
17.haftadaOfff o ne öyleee valla kabus resmennpeki kız diye ne zaman dediler kaçıncı haftada kesinleşti artık
Size neye göre erkek dediler peki, pipi belli miydiAy bana 13.haftada erkek demişlerdi. Sonra kız dediler. Bir daha gittim gene erkek dediler. Sonra tekrar kız dediler kafayı yiyecektim bir ara ne bu çocuk diyekızmış ama sonradan kesinleşti
Kordonla karıştırdı muhtemelenSize neye göre erkek dediler peki, pipi belli miydi
Ya benim annem de bu ihtimale tutunup torununu kız istiyorKordonla karıştırdı muhtemelen
Yaa hayırlısı neyse o olsun inşallah kıyamam kadına da kııızYa benim annem de bu ihtimale tutunup torununu kız istiyorDün gittik ama dün göstermedi, ondan önceki erkek demişti
Ya bana çikolata yedirdiler ben de hiç sevmem midem bulana bulana yedim ama tık olmadı çocukta, geçen şalgam içmiştim nasıl hareketliydi bidaha öyle yapıcam vallaYaa hayırlısı neyse o olsun inşallah kıyamam kadına da kııızayy bir ara bize de öyle diyorlardı. Çıldırmalıktı isim bakacaksın olmuyor, bir şey görüyorsun alacak oluyorsun olmuyor, olmuyor da olmuyor yani gitmeden evvel çikolata falan ye. Hareketlensin azıcık. Benim küçümeni en çok hareketlendiren şey süt ve yoğurt. İlk 3 ayı bulantılardan sadece mantı yiyerek gecirmiştim ondan galiba varsa özellikle iştahının arttığı yiyecekler falan onları da yesen kuduruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?