Tamamdır bekliyorum cnmAyy hadi hayırlısı inşallah öğrenince yazarım buraya canm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizin bebiş doğunca cinsiyeti soyleyecek sanırımKızlar doktor bugün de yüzde doksan kız dedi off çok kararsız kaldım ya
- 25 Eylül 2024
- 134
- 64
- 13
- 24
Hahaha kız diyorum yüzde doksan ama kıyafet almayın diyo bilemedik 20 gün sonra belli olur inşallahSizin bebiş doğunca cinsiyeti soyleyecek sanırım
Merhaba 11+2 haftalık ultrason cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba ?
Eki Görüntüle 3531424
Erkek gibi bence
Son fotoğrafta nub erkek diyor.
Bana da yorum yapar mısınız rica etsem?
kızBenimkinede bakar mısın rica edersem anlıyorsanız
Bana kimse yorum yazmadı amadün 16 haftada yüzde yüz erkek söylediMerhaba banada yorum yaparmısınız? Burda 12 hafta 4 gün, doktor erkekte ola bilir kızda ola bilir söyledi bu haftalarda aynı oluyormuş genital organları. Böyle çıkıntı kız olurmu merak ediyorum.Bu arada yaşadığım ülkede cinsiyet söylemiyorlar ve ya yanlış söylüyorlar
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık?Erkek gibi bence
Eklentiler
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık?Son fotoğrafta nub erkek diyor.
Eklentiler
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık?
Eklentiler
- 18 Ocak 2024
- 4
- 3
- 1