• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet belli olur mu

13. Haftanın içinde kontrole gittiğimde dontor gördü banada gösterdi hatta öncesinde nipt test ile öğrenmiştik biz aslında cinsiyeti kesindi ama 13. Haftada direk erkek olduğu görüldü
Doktorum %90 erkek dedi ama değişir mi bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolüm var belki kesinleşir 🙈

Eklentiler

• IMG_20230814_152556.jpg
    IMG_20230814_152556.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 43
Selam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorum 🐣 bide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz
Tavsiyem şu, doktoru cinsiyet için zorlamamak gerekir. Cinsiyete %60 mı dedi diyelim, kesin olmadığı için kızmış veya erkekmiş dememek lazım. 7. Ayda bile kız denilip erkek cıkan bebekler var. %100 denilene kadar sabırla beklemek lazım. Sağlıkla doğar inş melek 🤍

Tavsiyem şu, doktoru cinsiyet için zorlamamak gerekir. Cinsiyete %60 mı dedi diyelim, kesin olmadığı için kızmış veya erkekmiş dememek lazım. 7. Ayda bile kız denilip erkek cıkan bebekler var. %100 denilene kadar sabırla beklemek lazım. Sağlıkla doğar inş melek 🤍
Çok teşekkür ederim canım zorlanmadım kendisi tahminde bulundu %90 erkek dedi ben merak ettiğim için burda sormak istemiştim 🙂 3 kayıptan sonra ister istemez merak ediyorum sağlıklı olsun sağlıkla gelsin en önemlisi o 🌸

Back