Cinsiyet ayrımcılığında son nokta: Kadınlara özel meyve suyu

Cidden ya. Üzülüyorum o kocanın haline

Cidden ya. Üzülüyorum o kocanın haline

Ben esim ile kac mobilya magzasi gezmistim, beraber begenelim diye. Bu pembe merakini cidden anlamiyorum. Ve sadece pembe meraki da degil, her yer led isik. Televizyon arkasi, tavan, hatta led pembe isiklarda var. Kim o evde elektrik faturasini ödüyor? Normal isik sizin neyinize yetmedi? Televizyon, tava hepsi ayni hava fikrini kim size verdi?

Valla aklimda deli sorular

Meyve suyunun içeriğinde melisa varmış, bize agresifsiniz sakinleşin demek istiyorlar zannımca
Bu markanın meyve sularını sevmem, zaten meyve suyunu hazır almayı da pek sevmem, mevsim meyvelerinden kendim yapıyorum, daha sağlıklı, sıktığımda bardağa çanta sapı takarım bana özel olur

Yiyeceğin, içeceğin kadına, erkeğe özeli mi olurmuş ne kadar şaçma. Ben de geçenlerde marketten bir kek alıyordum ki üzerindeki ''ERKEK GİBİ YE'' yazısını görünce almaktan vazgeçtim.Bu meyve suyuyla da hiç işim olmaz. her türlü ayrımcılığa karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…