• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet ayrımcılığında son nokta: Kadınlara özel meyve suyu

Ne alican bütün kıyafetler pembe ve tonları haha :)
Ben de senin gibiydim ama bi baktım ki dolabın yarısı pembe pembe bana bakıyor ama o peri şeylerinden almadım :)))

zaten benim kızın erkek fatma olcağı belli:KK48::KK48:

Garipsenecek pek bir şey göremedim ben, biz ki hamileyken çocuğun cinsiyeti belli olmadan doğru düzgün kıyafet hazırlamayan kadınlarız. Ambalaj renginde mi cinsiyet ayrımcılığı başladı ilk defa?

Pembe rengini hicbir zaman sevemedim zaten. Hem o sap ne oyle. Kesin pahali satarlar..:KK62:

anlamsız bir tepki olmuş
iyi bir pazarlama stratejisi ;)

Ona bakarsanız KK da pembe??? Ben pembe rengi severim ve gayet de hoşuma gitti kadınlar için böyle özel bir içecek yapılması..

Ben çok ta rahatsız olunacak,''Aman Allahım yine erkeklerden ayrıldık''lık bir durum göremedim.
Pembe olsa nolur olmasa nolur.Kadınlara özel dense nolur yani meyve suyu için.
Şu olsa da olur olmasa da konularında cinsiyet ayrımcılığı var diye harcayacakları enerjiyi daha verimli yine ''cinsiyet ayrımcılığı'' başlığı altında yardımlaşmaya dayalı kullansalar daha güzel olmaz mı ? Kampanyalar yapsalar bizleri teşvik amaçlı.Bizler de katılsak.Daha nesnel sorunlara odaklanmanın faydası var diye düşünüyorum.Bunlar sabun köpüğü kalıyor nezdimde.

çok saçma bi haber ne alaka :63: adamlar satmak için her türlü yolu deneyecek ve bunları alan bi kesim her zaman olacak :-)ben meyve suyu bile almıyorum neredeyse

bu arada Chelzy Chelzy konudan bağımsız senden esinlendim kedi evi yaptım kedicikler yatıyor teşekkür ederim :KK39:

ama mantıyı yememişler o kadar et suyu koydum yaparken :-)

valla ben her türlü meyve suyu almıyorum, pembesi mavisi, erkek için kadın için fark etmez, şekersiz diyorlar ama zaten meyvenin şekeri yetiyor şeker bombası olmasına, löp löp et olmasın sonra:KK48:

çok saçma bi haber ne alaka :63: adamlar satmak için her türlü yolu deneyecek ve bunları alan bi kesim her zaman olacak :-)ben meyve suyu bile almıyorum neredeyse

bu arada Chelzy Chelzy konudan bağımsız senden esinlendim kedi evi yaptım kedicikler yatıyor teşekkür ederim :KK39:

ama mantıyı yememişler o kadar et suyu koydum yaparken :-)

Aaaa ne kadar sevindim bilemezsin.Vesile olduysam ne mutlu bana.
Kediler yaradilis geregi az biraz uyuzdurlar.Herseyi yemezler :D Bugun bayilarak yedigi mamaya yarin burun kivirabilirler.Beni kedim,tabir cuk diye oturuyor, kedinin fareyle oynadigi gibi oynatirdi bu mama konusunda.En sonunda acik bufe yapardim yanyana tabaklara cesit cesit dizerdim ne isterse yerdi kuzum. Ama garibim kopekler oyle degiller.Bulsalar kuru ekmek bile affetmezler yerler.Hem onlar cop karistiramiyor,kucuk yerlere giremiyorlar ya daha da etkileniyorlar .Kediye niyet kopeklere kismetmis :) Mutlaka yerler onlar merak etme manti boşa gitmez :kk77:

Aaaa ne kadar sevindim bilemezsin.Vesile olduysam ne mutlu bana.
Kediler yaradilis geregi az biraz uyuzdurlar.Herseyi yemezler :KK70: Bugun bayilarak yedigi mamaya yarin burun kivirabilirler.Beni kedim,tabir cuk diye oturuyor, kedinin fareyle oynadigi gibi oynatirdi bu mama konusunda.En sonunda acik bufe yapardim yanyana tabaklara cesit cesit dizerdim ne isterse yerdi kuzum. Ama garibim kopekler oyle degiller.Bulsalar kuru ekmek bile affetmezler yerler.Hem onlar cop karistiramiyor,kucuk yerlere giremiyorlar ya daha da etkileniyorlar .Kediye niyet kopeklere kismetmis :) Mutlaka yerler onlar merak etme manti boşa gitmez :kk77:
yok yahu 2 gündür orada dondu galiba ben arka balkona koydum yola koysam çöpcüler atardı çünkü -o yüzden bi dahada koymadım bu arada buralarda hiç köpek görmedim ben:KK64:

yok yahu 2 gündür orada dondu galiba ben arka balkona koydum yola koysam çöpcüler atardı çünkü -o yüzden bi dahada koymadım bu arada buralarda hiç köpek görmedim ben:KK64:
Ben de okula giderken bir kaba artan yemekleri vs koyuyorum, bahçe kapısının kenarında bir yere koyuyorum ama döndüğümde kap orda olmuyor her seferinde.. Biri atıyor mu ne yapıyorsa..

Ben de okula giderken bir kaba artan yemekleri vs koyuyorum, bahçe kapısının kenarında bir yere koyuyorum ama döndüğümde kap orda olmuyor her seferinde.. Biri atıyor mu ne yapıyorsa..
evet canım atıyorlardır ben oyüzden binanın önüne koymadım hangi birine söyleyeceğim ki :oops:illa gider o kutu içindede polar var valla:KK25:

Isin iyi tarafindan bakalim sizin oralarda sokak kopegi yok.Bu sevindirici :)
Benim bu siralar favori etkinligim okulda sinifimin penceresine susam,ekmek,galeta unu,püsküt kirintisi koyup kuşlari beklemek :KK45: Cocuklara diyorum gelirse urkutmeyin haber verin.Izlemek cok keyifli.Terapi gibi geliyor bana bunu farkettim.Stresimi atiyorum.Tavsiye ederim :)

Tikkabilla Tikkabilla

Bilerek atiyolar tabi.Sanki sokaklarimiz Isvec sokaklari bal dok yala,tek cop tanesi yokmus ta o kap pisletiyormus gibi.Gerci yeni dogan kedileri apartmanda dogur diye cope atiyorlar,kaplari nasil atmasinlar degil mi ?

bi gün kızım olursa pembe çöp bile almıcam, şu peri kızlarımıdır nedir onlardan da almıcam:KK70:
Ben pek pembe giydirmiyorum. Bu sefer de kucucuk cocuga siyah kahve niye giydiriyomusum. Bir de buyudukce pembe mor renkli seyleri giymek ister oldu. Hic de sevmem:63:

Peri kızları ne bilmiyorum bile:KK48:

Benim bu siralar favori etkinligim okulda sinifimin penceresine susam,ekmek,galeta unu,püsküt kirintisi koyup kuşlari beklemek :KK45: Cocuklara diyorum gelirse urkutmeyin haber verin.Izlemek cok keyifli.Terapi gibi geliyor bana bunu farkettim.Stresimi atiyorum.Tavsiye ederim
Kuşlar mı terapi? Valla bizimkiler bildiğiniz arsız sabah sabah gürültü yapıp uyandırabiliyorlar :KK48:
Camın önünde geniş bi çıkıntı var artan ekmeği ıslatıp koyuyorum yemek vs ya da. Orada bişey olmayınca savaş çıkıyor artık.:KK70:
Annem çatıya atmış bir gün yiyecekleri. Savaş çıktı herhalde dedim uyanırken. Bu kadar gürültü yapılamaz yav

Pembeye, lilaya ve bordoya bayilirim.. su yasta hello kitty nin ciddi hayraniyim.. ama hazir meyve suyu midemi mahvettigi icin bunu almam.. cinsiyetci miyim simdi ben :63:

Ben bunda nedense kötü birşey göremedim,yani bana olumsuz gelen bir durum yok,dikkat çekip daha çok satmak için yapmışlar gibi geldi,yakında bıyıklısını da yaparlar.

Kadın=pembe renk durumundan gina geldi.

Kadinlar kendileri bu ayrimciligi yapiyor dogru ya dogru. Feyste milletin kendi evinin resimlerini paylastigi bir sayfa var, özelikle yeni evlenmis gelinler paylasir. Sadece salon degol, tencere takimlarina kadar tutun her yer pembe. Sanki ken'siz Barbie evi yapmislar gibi. :KK53:

Cidden o esleri nasil rahatsiz olmuyor anlamadim valla :KK64:

Back