Ne alican bütün kıyafetler pembe ve tonları haha :)
Ben de senin gibiydim ama bi baktım ki dolabın yarısı pembe pembe bana bakıyor ama o peri şeylerinden almadım :)))
Benimki de öyle hatta tepemde şu an, foto eklerdim de malum bunu kullanan sapiklar var burada dazaten benim kızın erkek fatma olcağı belli
çok saçma bi haber ne alakaadamlar satmak için her türlü yolu deneyecek ve bunları alan bi kesim her zaman olacak ben meyve suyu bile almıyorum neredeyse
bu aradaChelzy konudan bağımsız senden esinlendim kedi evi yaptım kedicikler yatıyor teşekkür ederim
ama mantıyı yememişler o kadar et suyu koydum yaparken
yok yahu 2 gündür orada dondu galiba ben arka balkona koydum yola koysam çöpcüler atardı çünkü -o yüzden bi dahada koymadım bu arada buralarda hiç köpek görmedim benAaaa ne kadar sevindim bilemezsin.Vesile olduysam ne mutlu bana.
Kediler yaradilis geregi az biraz uyuzdurlar.Herseyi yemezlerBugun bayilarak yedigi mamaya yarin burun kivirabilirler.Beni kedim,tabir cuk diye oturuyor, kedinin fareyle oynadigi gibi oynatirdi bu mama konusunda.En sonunda acik bufe yapardim yanyana tabaklara cesit cesit dizerdim ne isterse yerdi kuzum. Ama garibim kopekler oyle degiller.Bulsalar kuru ekmek bile affetmezler yerler.Hem onlar cop karistiramiyor,kucuk yerlere giremiyorlar ya daha da etkileniyorlar .Kediye niyet kopeklere kismetmis :) Mutlaka yerler onlar merak etme manti boşa gitmez
Ben de okula giderken bir kaba artan yemekleri vs koyuyorum, bahçe kapısının kenarında bir yere koyuyorum ama döndüğümde kap orda olmuyor her seferinde.. Biri atıyor mu ne yapıyorsa..yok yahu 2 gündür orada dondu galiba ben arka balkona koydum yola koysam çöpcüler atardı çünkü -o yüzden bi dahada koymadım bu arada buralarda hiç köpek görmedim ben
evet canım atıyorlardır ben oyüzden binanın önüne koymadım hangi birine söyleyeceğim kiBen de okula giderken bir kaba artan yemekleri vs koyuyorum, bahçe kapısının kenarında bir yere koyuyorum ama döndüğümde kap orda olmuyor her seferinde.. Biri atıyor mu ne yapıyorsa..
yok yahu 2 gündür orada dondu galiba ben arka balkona koydum yola koysam çöpcüler atardı çünkü -o yüzden bi dahada koymadım bu arada buralarda hiç köpek görmedim ben
Ben pek pembe giydirmiyorum. Bu sefer de kucucuk cocuga siyah kahve niye giydiriyomusum. Bir de buyudukce pembe mor renkli seyleri giymek ister oldu. Hic de sevmembi gün kızım olursa pembe çöp bile almıcam, şu peri kızlarımıdır nedir onlardan da almıcam
Kuşlar mı terapi? Valla bizimkiler bildiğiniz arsız sabah sabah gürültü yapıp uyandırabiliyorlarBenim bu siralar favori etkinligim okulda sinifimin penceresine susam,ekmek,galeta unu,püsküt kirintisi koyup kuşlari beklemekCocuklara diyorum gelirse urkutmeyin haber verin.Izlemek cok keyifli.Terapi gibi geliyor bana bunu farkettim.Stresimi atiyorum.Tavsiye ederim
Kadın=pembe renk durumundan gina geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?