• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet ayrımcılığında son nokta: Kadınlara özel meyve suyu

Kadinlar kendileri bu ayrimciligi yapiyor dogru ya dogru. Feyste milletin kendi evinin resimlerini paylastigi bir sayfa var, özelikle yeni evlenmis gelinler paylasir. Sadece salon degol, tencere takimlarina kadar tutun her yer pembe. Sanki ken'siz Barbie evi yapmislar gibi. :KK53:

Cidden o esleri nasil rahatsiz olmuyor anlamadim valla :KK64:
Cidden ya. Üzülüyorum o kocanın haline

Cidden ya. Üzülüyorum o kocanın haline

Ben esim ile kac mobilya magzasi gezmistim, beraber begenelim diye. Bu pembe merakini cidden anlamiyorum. Ve sadece pembe meraki da degil, her yer led isik. Televizyon arkasi, tavan, hatta led pembe isiklarda var. Kim o evde elektrik faturasini ödüyor? Normal isik sizin neyinize yetmedi? Televizyon, tava hepsi ayni hava fikrini kim size verdi?

Valla aklimda deli sorular :KK53:

İçinde östrojen mi var da kadınlara yönelik bir ürün olsun.
Hunharca işlenen kadın cinayetlerini ticari bir meta yapmış şirket .
Çok lüzumsuz yahu.
Sanki her gün erkekler bize tecavüz ediyor ,erkek milleti canavar.
Kocalarmız ,erkek kardeşlerimiz ,babalarımız potansiyel sapık ya
Meyve suyunun içeriğinde melisa varmış, bize agresifsiniz sakinleşin demek istiyorlar zannımca:KK14:
Bu markanın meyve sularını sevmem, zaten meyve suyunu hazır almayı da pek sevmem, mevsim meyvelerinden kendim yapıyorum, daha sağlıklı, sıktığımda bardağa çanta sapı takarım bana özel olur :KK70::KK70:

Yiyeceğin, içeceğin kadına, erkeğe özeli mi olurmuş ne kadar şaçma.:KK12: Ben de geçenlerde marketten bir kek alıyordum ki üzerindeki ''ERKEK GİBİ YE'' yazısını görünce almaktan vazgeçtim.Bu meyve suyuyla da hiç işim olmaz. her türlü ayrımcılığa karşıyım:KK20:

Back