Olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürler.
Nişanlımla buna bağlı olarak çok sorun yaşıyoruz.Ben istemiyorum diye bu kez mutlu edemiyorum diye düşünmeye başladı.Oysa durumumu biliyor.
Yok,yapamıyorum.Ağlama krizine giriyorum yaklaştığında.
sanırım baskıcı bir aileye ve çevreye sahipsiniz.ama yine de kendinizi fazla harap ediyorsunuz.en güzel günlerinizi gereksiz bir nedenle nişanlınıza ve kendinize zehir ediyorsunuz.olan olmuş zaten üzülmek boş bari tadını çıkarın.cinayet işlemediniz ya alt tarafı nişanlınızla beraber oldunuz millet neler yapıyor.bu kadar vicdan azabı fazla canım boş yere üzüyorsun kendini.ilerde ne haylazdık nişanlıyken işi bitirmiştik der gülersiniz olay bu yani çok büyütme.
Böyle yorumları gördükçe biraz olsun rahatlıyorum sanırım.Çok sağolun.
ben ilişkiler uzmanıyım desem yeridir:)) erkeğim ama kızları çok yakinen tanıyorum ve sürekli araştırmayada devam ediyrum mükemmel erkek modeline ulaşmak için canım sıkıldığında buraları takip ediyorum kızların nasıl düşündüğünü çok rahat anlarım şimdi konumuza dönelim
konuyu açan kız bi hata yapmış kızların çoğuda destek veriyo :)) kızlar kusura bakmayın ama siz bu kafada bu yapıda olduktan sonra çok çekersiniz erkeklerden...genel olarak düşündüğümüzde kızlara çok acıyorum kandırılıyosunuz 2 güzel söze kanmayın mantığınızı aklınızı devreden çıkarırsanız kanarsınız aslında kadınlar çok şeytandır kanmak istemezlerse kanmazlar ama kanmak işlerine geliyor egolarını tatmin ediyolar heralde:)
ben konuyu açan arkadaş için ciddi manada endişelendim endişelenmemin sebebi şudur ki ;
kızlarla erkeklerin yapıları farklıdır ..bi erkek fiziki olarak hoş bulduğu her kadınla yatmak ister kızların ki biraz daha farklıdır kızlar aşık olmak isterler ruhlarınıda devreye sokarlar...
endişelenmenden çıkarımım şu ki sen birlikte olduğun insana güvenmiyorsun yada ona aşık deilsin beğeni var ama aşk yok.... yada aşıksın nişan yok, bazı erkekler kız arkadaşlarına bi yüzük alıyolar nişan yüzüğü deyip takıyolar o tarz bişey aranızdaki o yüzden kaygılısın...
sana şunu söyliyim eğer nişanınız duyulduysa böle aile arası deilde daha genel bi nişan yapıldıysa hiç korkma kendinide kasma senin bu tür davranışların erkek arkadaşını sana karşı iice soğutur sırf bu soğukluk yüzünden nişanlın ilişkiyi gözden geçirir ve başka bi ilişkiye adım atabilir...
bakın erkeklerin ilişki mantığı iyinin iyisini bulmaya çalışmaktır misal kendimden örnek veriyim bi birlikteliğim varken kendimi dünyadan soyutlamam tanıyabileceğim kadar kız tanımaya çalışırım bi kere evlencem çünkü en iyisini bulmak lazımmm:)) bi kızla tanıştığımda kıyaslama yaparım benim sevgilimin artıları mı daha fazla yoksa bu kız mı daha cazip bakarım her yönden yeni kız daha cazipse eskisinden ayrılır yenisiyle devam ederim bu böyle döngü şeklinde sürüp gidecek..
bakın erkeklerin ilişki mantığı iyinin iyisini bulmaya çalışmaktır misal kendimden örnek veriyim bi birlikteliğim varken kendimi dünyadan soyutlamam tanıyabileceğim kadar kız tanımaya çalışırım bi kere evlencem çünkü en iyisini bulmak lazımmm:)) bi kızla tanıştığımda kıyaslama yaparım benim sevgilimin artıları mı daha fazla yoksa bu kız mı daha cazip bakarım her yönden yeni kız daha cazipse eskisinden ayrılır yenisiyle devam ederim bu böyle döngü şeklinde sürüp gidecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?