• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten soğumak

Cinsellik beyinde başlar, beyinde biter. Siz nışanlınız istiyor diye beraber olmuşsunuz, aslında siz istemiyormuştunuz. Buda sizde bir vicdan azabı çekme, çevreye, ailenize ve kendinize karşı bir suçluluk hissetmenize yol açmış. Bunun için hazır olduğunuz, doğru zamanı seçtiğinizde, bu sorununuz da ortadan kalkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım suçluluk duygusu hissetme sevdiğin adamla eşin olcak adamla yaşamışsın bunu, ki nişanlıyken yakınlaşan çok insan var çevremde... sevdiğin adama güveniyorsan gerisini dert etme

Bu konuda düşüncelerim çok farklı
ben neolursaolsun çiftlerin evlilik öncesi
nişanlı sözlü vs. olsalar bile cinselliğin
belli sınırlanırı geçmemeleri taraftarıyım.

Ama işte yaşam tarzı aile faktörü görüşler vs.
herkesin ki farklı...
düğünümden 1 ay önce doğum günüm vardı
çok güzel kutladık eğlendik yakınlaşmamız oldu
ama zaten düğünümze 1 ay kalmış resmi nikahımızda var
diyerekten ilişkiye girmeye kalkmadık sınırlarımızı aşmadık yani.

evlendim ilk geceyi yaşadım ve dedim ki iyi öncesinde birşey
yaşamamışız.Gelinliği giyinmek- ilk geceyi yaşamak çok özel bir durum.

Önceden yaşandığında erkeğinde bayanında heyecanının olmayacağını düşünüyorum
Soğukluk yaşaman normaldir,evlenince düzeleceğini düşünüyorum
ama umarım bu konu senin başına dert açmaz
ilerde eşinle de sorun yaşamazsın
ve çok mutlu olursun

insanız hepimizin başına herşey gelebilir.bence hiç canını sıkma olumsuz yorumlarada aldırma.
şuanda hissettiğin şeyler zaten yıllardır duyduğun cinselliğe karşı yapılan olumsuz yorumlar yüzünden.
inşallah evlenince düzelirsiniz... tabi nişanlının bu konudaki tutumu çok önemli seni rahatlatması gerekir.
içinde bulunduğun durumu ona anlat mutlaka
allah yardımcın olsun...

Olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürler.
Nişanlımla buna bağlı olarak çok sorun yaşıyoruz.Ben istemiyorum diye bu kez mutlu edemiyorum diye düşünmeye başladı.Oysa durumumu biliyor.

Yok,yapamıyorum.Ağlama krizine giriyorum yaklaştığında.

Olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürler.
Nişanlımla buna bağlı olarak çok sorun yaşıyoruz.Ben istemiyorum diye bu kez mutlu edemiyorum diye düşünmeye başladı.Oysa durumumu biliyor.

Yok,yapamıyorum.Ağlama krizine giriyorum yaklaştığında.

sanırım baskıcı bir aileye ve çevreye sahipsiniz.ama yine de kendinizi fazla harap ediyorsunuz.en güzel günlerinizi gereksiz bir nedenle nişanlınıza ve kendinize zehir ediyorsunuz.olan olmuş zaten üzülmek boş bari tadını çıkarın.cinayet işlemediniz ya alt tarafı nişanlınızla beraber oldunuz millet neler yapıyor.bu kadar vicdan azabı fazla canım boş yere üzüyorsun kendini.ilerde ne haylazdık nişanlıyken işi bitirmiştik der gülersiniz olay bu yani çok büyütme.

sanırım baskıcı bir aileye ve çevreye sahipsiniz.ama yine de kendinizi fazla harap ediyorsunuz.en güzel günlerinizi gereksiz bir nedenle nişanlınıza ve kendinize zehir ediyorsunuz.olan olmuş zaten üzülmek boş bari tadını çıkarın.cinayet işlemediniz ya alt tarafı nişanlınızla beraber oldunuz millet neler yapıyor.bu kadar vicdan azabı fazla canım boş yere üzüyorsun kendini.ilerde ne haylazdık nişanlıyken işi bitirmiştik der gülersiniz olay bu yani çok büyütme.

Böyle yorumları gördükçe biraz olsun rahatlıyorum sanırım.Çok sağolun.

Böyle yorumları gördükçe biraz olsun rahatlıyorum sanırım.Çok sağolun.

ilerde böyle saçma bir sebepten bugünlerine yazık ettiğin için pişman olursun.bu konuda mutsuzluğun ilişkine de zarar verebilir üstelik.isersen nişanlına içim rahat değil deyip nikahı erkene aldırabilirsin.

arkadasının bunu bilmesinden korkup uzaklaşmıssın..tamamen utanma duygusu cnm...geçeer...

ben ilişkiler uzmanıyım desem yeridir:)) erkeğim ama kızları çok yakinen tanıyorum ve sürekli araştırmayada devam ediyrum mükemmel erkek modeline ulaşmak için canım sıkıldığında buraları takip ediyorum kızların nasıl düşündüğünü çok rahat anlarım şimdi konumuza dönelim

konuyu açan kız bi hata yapmış kızların çoğuda destek veriyo :)) kızlar kusura bakmayın ama siz bu kafada bu yapıda olduktan sonra çok çekersiniz erkeklerden...genel olarak düşündüğümüzde kızlara çok acıyorum kandırılıyosunuz 2 güzel söze kanmayın mantığınızı aklınızı devreden çıkarırsanız kanarsınız aslında kadınlar çok şeytandır kanmak istemezlerse kanmazlar ama kanmak işlerine geliyor egolarını tatmin ediyolar heralde:)

ben konuyu açan arkadaş için ciddi manada endişelendim endişelenmemin sebebi şudur ki ;
kızlarla erkeklerin yapıları farklıdır ..bi erkek fiziki olarak hoş bulduğu her kadınla yatmak ister kızların ki biraz daha farklıdır kızlar aşık olmak isterler ruhlarınıda devreye sokarlar...
endişelenmenden çıkarımım şu ki sen birlikte olduğun insana güvenmiyorsun yada ona aşık deilsin beğeni var ama aşk yok.... yada aşıksın nişan yok, bazı erkekler kız arkadaşlarına bi yüzük alıyolar nişan yüzüğü deyip takıyolar o tarz bişey aranızdaki o yüzden kaygılısın...

sana şunu söyliyim eğer nişanınız duyulduysa böle aile arası deilde daha genel bi nişan yapıldıysa hiç korkma kendinide kasma senin bu tür davranışların erkek arkadaşını sana karşı iice soğutur sırf bu soğukluk yüzünden nişanlın ilişkiyi gözden geçirir ve başka bi ilişkiye adım atabilir...

bakın erkeklerin ilişki mantığı iyinin iyisini bulmaya çalışmaktır misal kendimden örnek veriyim bi birlikteliğim varken kendimi dünyadan soyutlamam tanıyabileceğim kadar kız tanımaya çalışırım bi kere evlencem çünkü en iyisini bulmak lazımmm:)) bi kızla tanıştığımda kıyaslama yaparım benim sevgilimin artıları mı daha fazla yoksa bu kız mı daha cazip bakarım her yönden yeni kız daha cazipse eskisinden ayrılır yenisiyle devam ederim bu böyle döngü şeklinde sürüp gidecek..

Siteye erkeklerin üye olmayacağını görmüştüm üye olurken.Acaba sırf bu konu için mi üye oldunuz???

Üstte kalın olarak belirttiğim ilk paragrafınıza göre kandırıldığımızı yazmışsınız.Ben kendimi bu grupta görmüyorum.Çünkü nişanlıma güveniyorum.Nişanımızda kendi kendimize yüzük takmakla değil,bütün ailemizin katılımıyla düğün gibi geçti!

Bütün kızları aynı kefeye koyamayacağınız gibi,bütün erkekleride kendiniz gibi düşünmeyin!

kadınların da o zaman en iyi koca ve baba olabilecek erkeği seçme hakkı var her kadın da o zaman sevgilisi varken ya da nişanlıyken alıcılarını açık tutusun etraftan her sinyal aldığında eskisi götürsün yenisi alsın böyle mantık olabilir mi ya bu yüzden terkedilseniz bir kadın tarafından acaba nasıl düşünürsünüz beni beğenmedi başkasını seçti hayatında iyi bir tercih yaptı diyip sevinecek misiniz? Saçma sapan erkek düşüncesi işte.

bakın erkeklerin ilişki mantığı iyinin iyisini bulmaya çalışmaktır misal kendimden örnek veriyim bi birlikteliğim varken kendimi dünyadan soyutlamam tanıyabileceğim kadar kız tanımaya çalışırım bi kere evlencem çünkü en iyisini bulmak lazımmm:)) bi kızla tanıştığımda kıyaslama yaparım benim sevgilimin artıları mı daha fazla yoksa bu kız mı daha cazip bakarım her yönden yeni kız daha cazipse eskisinden ayrılır yenisiyle devam ederim bu böyle döngü şeklinde sürüp gidecek..

gerçekten sevebileceğin biri olmamış, her insan gerçek anlamda sevebileceği birini arar, kadın ya da erkek fark etmez. dediğin kadınalr için de geçerli, bizler de en iyisini seçmeye çalışıyoruz sonuçta. ve dediklerini sadece sen biliyormuşsun gibi havalara girmişsin, komik durmuş.

erkek üye yasak, tepkiler ondan. birazdan gidersin zaten. :)))

o beğenmediğin kızlardan gördüğün ilgi seni şımartabiliyorsa demek ki onların da bir değeri var. :) kızlar çok saf ve istekli davranıyorlar bu doğru ancak bence yanlış değerlenridiğin yönler var, süründükten sonra elde edince gene başa dönüyor senin gibi tipler. yani bu aslında patolojik bir durum. seçmek şans ise, seçemiyor olmak şansızlık olmalı.

kendinizi baski altinda hissediyorsaniz eger evlenene kadar birdaha birlikte olmayin en dogrusu bu kendi piskolojiniz icin
umarim nisanlinizda bunu olumlu karsilar

Bu yaşanan durum bize çocukluğumuzdan beri bir bayan olarak yüklenmiş olanlardan dolayı evlenmeden olmaz gibi.Halbuki 10 yıllık sevgilin.Geç bile kalmışsınız.Birde nerde olduğu farketmez.İllaki bişeyler kafanda tasarladığın gibi olmadı diye depresyona girmeye gerek yok.Sen bu adamı seviyorsun ve seviğin için birlikte oldun.Nerde olduğunun bi önemi yok.Sana beklediğin gibi davranmadığını söylemişssin.Senin gerginliğinin ve korkunun ona da yansıdığını unutmamalısın.Etki tepki

ay bende de benzeri bi durum oldu, evlendik,malum işten sonra uzandık yatağa uzun uzun konuştuk
eşim bana sen uyumadan uyumam dedi, kucagında bebek gibi uyuttu beni, sora uyandm ben eşim uyumuş tabi bu arada
gece başladım ağlamaya, eşimin de uykusu ağır, hiç duymadı bile
kendi kendime saatlerce ağladım, canımda çok acımadı, bi 5 dakika falan süren azıcık bi acı oldu
kan da ilk seferde geldi
yani hic bi sorun yoktu ama bilemiyorum işte, eşimi de çok seviyorum ama, saçma saçma şeyler düşndm ne gerek vardı niye yaptık falan diye
daha çok çok yeni zaten 1 ay bile olmadı
ama şimdi normale döndük ve diyorum ki neden salak gbi ağlamışım o kadar :9:
belki de birlikte yaşamadığınız için olabilir, biz birlikte uyuyup uyanıyoruz yemek yiyoruz evi brlkte temizliyoruz vs vs, yani aile oldugumuzu, artık bi bütün olduğumuzu yaşayarak farkediyoruz

Back