• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten soğumak

Benzerini ben de yaşadım. şimdi kendime gülüyorum :1:
salak gibi gecenin bi yarısı o uyuduktan sonra uyanıp kendi kendime sabaha kadar ağladım.
neden?
yanlış bir şey yaptığım için mi?
pişman olduğum için mi?
istemeden yaşadığım için mi?
hiç biri değil, isteyerek, bilerek, sorumluluklarını alarak yaşadım her şeyi.
asla da pişman olmadım. evlilik olsa da olur olmasa da olur, düşünmedim, hala da düşünmem...
beni üzen, korkutan, kahreden tek şey mahalle baskısı denen şeydi.
ya öğrenilirse bana ne yaparlar? endişesiydi.
ama ben hayatta sevgiyle yapılacak en masum şeyi yapmışım... Kim ne derse desin.

Kimse yanlış anlamasın, sadece fikrimi beyan ettim. evliliğe kadar bekleyenlere saygım sonsuz, zaten toplum normlarına göre doğru olan odur.

Son düzenleme:
Benzerini ben de yaşadım. şimdi kendime gülüyorum :1:
salak gibi gecenin bi yarısı o uyuduktan sonra uyanıp kendi kendime sabaha kadar ağladım.
neden?
yanlış bir şey yaptığım için mi?
pişman olduğum için mi?
istemeden yaşadığım için mi?
hiç biri değil, isteyerek, bilerek, sorumluluklarını alarak yaşadım her şeyi.
asla da pişman olmadım. evlilik olsa da olur olmasa da olur, düşünmedim, hala da düşünmem...
beni üzen, korkutan, kahreden tek şey mahalle baskısı denen şeydi.
ya öğrenilirse bana ne yaparlar? endişesiydi.
ama ben hayatta sevgiyle yapılacak en masum şeyi yapmışım... Kim ne derse desin.

Kimse yanlış anlamasın, sadece fikrimi beyan ettim. evliliğe kadar bekleyenlere saygım sonsuz, zaten toplum normlarına göre doğru olan odur.

bu tamamen geleneksel bir durum bekleyen bekler beklemeyen beklemez doğru dediğin nedir neye göre kime göre??? bu mahalle baskısı denen şey zaten herkez birbiri hakkında acımasızca eleştiri ayıplama namus abideliği ne kadar hazımsız bir toplum olduk şunu unutmayın herkez önce kendine bakıcak kimin doğru kimin yanlış olduğunu yanlız Allah bilir insanlar dinin arkasına sığınıp birbirlerinin hakkını gasp ediyor,kul hakkı yiyor,bizim olanı satıyor kendi yiyor,hemde gözümüzün içine baka baka onlar ahlaklı dimi?onlar namuslu vay halimize....
neyse mahalle baskısı deyince sinirlendim bu saatte.sen kendini bildikten sonra boşver canımm koy gö...ne gitsin:62:

ay ben de o gece huzurla onun kollarında uyumak varken ağlayıp herşeyi mahveden tek insan benim sanıyodum
kaldı ki ben evliyim bi de
eşimi seviyorum, canım acımadı, kim ne der baskısı yok
niye ağladım ki? hala düşünüyorum bulamıyorum

Back