- 11 Aralık 2018
- 39.661
- 245.738
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Yok normal değil.Ilkinde erken bosalmak normal degil mi.sonucta ikinci de oluyor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok normal değil.Ilkinde erken bosalmak normal degil mi.sonucta ikinci de oluyor yani
Zorla beraber oldugunu dusunmuyorum.iki gunde bir istemez ki o zaman.haftada bir falan olur yani.ayrica annemlerde kalmaya gittigimde sehir disina falan.1 haftada sinir kupune donuyir yani sirg iliskiden uzak diye.ama iste boyle bi iliskiTovbe tovbe, boxerdan cikarip yapmak da ne bilim
Buraya turlu insan gelir.
Kimisi esininkinin goruntusunden cekinir, midesi bulanir falan..
Siz ne guzel gormek de istiyormussunuz.
Gosterip elletmemek degil de nedir bu yaptigi
Cok garip gercekten bir psikolojik sorunu olabilir yuksek ihtimalle hem de..
Ya da cinsel egilimi baskadir, zorla beraber oluyordur sizinle.
Yoksa sanmiyorum ki bicbir erkek hayde bre diye orasini açıp ortaya sermesin
Veya istekli kadina hayir desin..
Yeni modellerde yok herhaldeEski dede tipi donlarda oluyo o yaa boxerda pek olmaz.sanirim
Konusarak israrla konusarak aşacaksiniz.Zorla beraber oldugunu dusunmuyorum.iki gunde bir istemez ki o zaman.haftada bir falan olur yani.ayrica annemlerde kalmaya gittigimde sehir disina falan.1 haftada sinir kupune donuyir yani sirg iliskiden uzak diye.ama iste boyle bi iliski
Bilemem esimde rastlamadimYeni modellerde yok herhalde
Utanıyor zaar,mutlu mesut yaşıyor köşesindeGöstermiyor da adam. Gizli hazine mübarek saklıyor
Sırf merakımdan baktım eşimde giyer düğmesi yokmuş,ne kadar dikkaatszmişim ben yahu.Bilemem esimde rastlamadim
10 yildir
Ama annem babamin donlarini yikar asar onda gormustum ahahah
O dugmeli donlar efil efil daha rahat oluyo
Boxer daha sıkı seksi..
PuahhahaGöstermiyor da adam. Gizli hazine mübarek saklıyor
Ay ahahha istiklalde bi erkek ic camasiri satan dukkaninda gormus sok geçirmiştim onlarin hortumlusu da var ama neyse konu dagilmasinSırf merakımdan baktım eşimde giyer düğmesi yokmuş,ne kadar dikkaatszmişim ben yahu.
Bide ayıcıklıysa
Aynen rahat edemiyor digerlerinde.babanda efil edil don seviyor bellikiBilemem esimde rastlamadim
10 yildir
Ama annem babamin donlarini yikar asar onda gormustum ahahah
O dugmeli donlar efil efil daha rahat oluyo
Boxer daha sıkı seksi..
Canim konusman lazim bir cok kisi cevaplamis zaten.Ya gercekten kafa bulun diye konu acmadim.gulmek eglenmek icin mi geldiniz.
Dağılacaz yoksa bu gidişleAy ahahha istiklalde bi erkek ic camasiri satan dukkaninda gormus sok geçirmiştim onlarin hortumlusu da var ama neyse konu dagilmasin
Babam tam rahat adami dogru bildin.Aynen rahat edemiyor digerlerinde.babanda efil edil don seviyor belliki
Insaallah yapabilirimKonusarak israrla konusarak aşacaksiniz.
Oral seksi belkide yapmak istemiyor yada vereceğiniz tepkiyi bilemiyor olabilir.Cunku ben iki 3 defa okdugun icin o hersey cok iyi zannediyor.orali o hic agzina almamisken.ben mi teklif ediyim yani
valla ilginç geldi bir erkeğin oral istememesi bana da. en çok istedikleri şeydir halbuki. bence sağlıklı iletişim şart. yapmak istediklerini açık açık söyle. oral istiyorsan denemek istiyorum de. birbirini seven arzulayan iki insanın zaten birlikte olmadan duramaması lazım. Acaba aseksüel falan mı cinsellikten mi uzak soğukluk falan mı var. erkeklerin de oluyor bu tarz durumları.Merhabalar.ben bu zamana kadar uye degildim.oylesine ilgili oldugum konulari okuyordum.ama bende ozel olarak sorularima cevap almak isedim.1.5 yillik evliyim.bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep .Yani esim de bu konuda istekli birisi.sorun yok.ama sorun su ki ben daha fazlasini istiyorum.mesela birlikte olduk ya o gece.ben hala eskisi gibi hayal edip oyle uyuyorum.mesela rn cok balayi gunlerimizi hayal ediyorum falan.bu durum artik beni rahatsiz ediyor.iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.hadi ben utaniyorum.ona soyluyorum.balayinda gosteriyordun diyorum.kilo aldim simdi diyor.bide ben oral iliskiyi de yasamak istiyorum.ama bir kez bile konusu gecmedi.asla.ve eminim bunu yasamak istemicektir.uygun bulmayacaktir.yakistirmayacaktir.bundan eminim.ve bu yuzden soyleyemiyorum.ama istiyorum.hep ayni seyleri yapiyoruz.napicam bilmiyom.boyle mi devam edicez
Hayır ilkinde de senin orgazm olmana yetecek uzunlukta olması lazım. İkincide nasılsa oluyor diye rahatlamayın ilkini uzatmaya çalışın.Ilkinde erken bosalmak normal degil mi.sonucta ikinci de oluyor yani
Bir şeyi isteyip istememek sorun değil aslında. İstemiyor olabilirsin denersin hoşuna gitmez devam etmezsin. Ama istediklerini söyleyememek sorun.Bu arada bende de sorun var tabi.oral istiyorum diyorum ama ben yapmak istoyorum.bana yapildigini dusunemiyorum bile.kil tuy sorunum yok.lazerliyim.ama bikini bilgem koyu renkte ve sekli kotu.o yuzden istemem.ama tabi o raddeye gelsek.yoo sorun degil dese istekli davransa nasil olur bilmm
Bu kadar gergin olmayın ya. Ne olacak insanlar iki eğlendiyse? Siz de eğlenin. Baksırın arasından pipi çıkaran erkek görseli komik yani, kusura bakmayın.Ya gercekten kafa bulun diye konu acmadim.gulmek eglenmek icin mi geldiniz.