Cinsellikte utanma

Tovbe tovbe, boxerdan cikarip yapmak da ne bilim💩🙈
Buraya turlu insan gelir.
Kimisi esininkinin goruntusunden cekinir, midesi bulanir falan..
Siz ne guzel gormek de istiyormussunuz.
Gosterip elletmemek degil de nedir bu yaptigi:KK70:
Cok garip gercekten bir psikolojik sorunu olabilir yuksek ihtimalle hem de..
Ya da cinsel egilimi baskadir, zorla beraber oluyordur sizinle.
Yoksa sanmiyorum ki bicbir erkek hayde bre diye orasini açıp ortaya sermesin:KK70:
Veya istekli kadina hayir desin..
Zorla beraber oldugunu dusunmuyorum.iki gunde bir istemez ki o zaman.haftada bir falan olur yani.ayrica annemlerde kalmaya gittigimde sehir disina falan.1 haftada sinir kupune donuyir yani sirg iliskiden uzak diye.ama iste boyle bi iliski

Zorla beraber oldugunu dusunmuyorum.iki gunde bir istemez ki o zaman.haftada bir falan olur yani.ayrica annemlerde kalmaya gittigimde sehir disina falan.1 haftada sinir kupune donuyir yani sirg iliskiden uzak diye.ama iste boyle bi iliski
Konusarak israrla konusarak aşacaksiniz.

İkiniz de çok tutuksunuz, ikiniz de mutaasıp yapılardan geldiğiniz için birbirinizden talepte bulunmakta çekingensiniz. Aşama aşama ilerlemeniz lazım, önce o boxerdan kurtulun, bebeğiniz bile var yanlış anlamadıysam, kilo aldım falan derse sen beni hamileyken beğenmedin mi ben de senin her halini beğeniyorum deyin. Her şey söylenmez,sizin hakim olduğunuz bir anda boynundan aşağı kayın yavaş yavaş adım adım yaklaşın hedefe, korkarım hep pasif tarafsınız bunu da bırakın. Utanırsanız istediklerinizi asla elde edemezsiniz, ilahiyata hakimsiniz dinde bile eşlerin birbirini mutlu etmesi esas eşler arasında utanma orada bile yok, hz aişenin bu konuda kadınlara aktardığı bilgiler bile var. Kendinizi aşmanız şart. Bana yakıştıramaz ben yakıştıramıyorum nasıl sözler ya,cinselliği doyasıya yaşamak değil mi evliliğin temellerinden biri

Oral hayal ediyorsunuz ama eşinizin eliyle dokunmasını istemiyorsunuz o da sizin dokunmanızı istemiyor. Bu konularda aşama aşama ilerlenir, önce dokunursun sonra öpersin sonra gerisi gelir.

Eşinizi istiyorsanız bunu belli etmek çok da zor değil, erkekler de istendiklerini bilmekten mutlu oluyor utanıyorsanız onu tahrik edecek şeyler giyin, üzerinizde havluyla salona girip ben duşa giriyorum deyin, bir iki şey söyleyin yahur yanına telefonunuzu bırakın, sizi görmesini sağlayın, bu bile potansiyeli yüksek erkeğe yeter.

Merhabalar.ben bu zamana kadar uye degildim.oylesine ilgili oldugum konulari okuyordum.ama bende ozel olarak sorularima cevap almak isedim.1.5 yillik evliyim.bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep .Yani esim de bu konuda istekli birisi.sorun yok.ama sorun su ki ben daha fazlasini istiyorum.mesela birlikte olduk ya o gece.ben hala eskisi gibi hayal edip oyle uyuyorum.mesela rn cok balayi gunlerimizi hayal ediyorum falan.bu durum artik beni rahatsiz ediyor.iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.hadi ben utaniyorum.ona soyluyorum.balayinda gosteriyordun diyorum.kilo aldim simdi diyor.bide ben oral iliskiyi de yasamak istiyorum.ama bir kez bile konusu gecmedi.asla.ve eminim bunu yasamak istemicektir.uygun bulmayacaktir.yakistirmayacaktir.bundan eminim.ve bu yuzden soyleyemiyorum.ama istiyorum.hep ayni seyleri yapiyoruz.napicam bilmiyom.boyle mi devam edicez
valla ilginç geldi bir erkeğin oral istememesi bana da. en çok istedikleri şeydir halbuki. bence sağlıklı iletişim şart. yapmak istediklerini açık açık söyle. oral istiyorsan denemek istiyorum de. birbirini seven arzulayan iki insanın zaten birlikte olmadan duramaması lazım. Acaba aseksüel falan mı cinsellikten mi uzak soğukluk falan mı var. erkeklerin de oluyor bu tarz durumları.

Ilkinde erken bosalmak normal degil mi.sonucta ikinci de oluyor yani
Hayır ilkinde de senin orgazm olmana yetecek uzunlukta olması lazım. İkincide nasılsa oluyor diye rahatlamayın ilkini uzatmaya çalışın.
Bu arada bende de sorun var tabi.oral istiyorum diyorum ama ben yapmak istoyorum.bana yapildigini dusunemiyorum bile.kil tuy sorunum yok.lazerliyim.ama bikini bilgem koyu renkte ve sekli kotu.o yuzden istemem.ama tabi o raddeye gelsek.yoo sorun degil dese istekli davransa nasil olur bilmm
Bir şeyi isteyip istememek sorun değil aslında. İstemiyor olabilirsin denersin hoşuna gitmez devam etmezsin. Ama istediklerini söyleyememek sorun.

X