Cinsellikte utanma

Oda bi mesele iste.ben kegel yapardim bekarken.kegel kaslarimi sıkarak orgazm okuyorum.dokunuyorum tabi ayni zamanda.iliski de de dokunuyorum.oyle oluyorum.oda oluyorum diye mutlu oluyor.gecen dedim ben sadece klitoral orgazmi oluyorum dedim.baskadami var ki dedi.bende var dedim.ya sen onu oluyorsundur dedi.yani iliskide kendi kendime dokunarak 2 3 kez oluyorum.ama vajinal degil
Söyleyin işte ben tatmin olmuyorum diye. Söylemezseniz hiç bir zaman olamazsınız. Bunlar tek başınıza çözebileceğiniz konular değil.

hayır fazla şey istemiyorsunuz her çiftin yaptığı şeyleri istiyorsunuz ve bence eşinizle iletişimde bir hata var. İstekli olduğunuzu belli ettiğinize bile pişman olmuşsunuz. Acaba sevişme konusunda hep böyle gerginsiniz de eşiniz mi sizden çekiniyor. Bilemedim.
Yani soyle soyluyim ilk adimi hic atmiyorum.onada dedim.ilka adimi atmiyorum ben sorun oluyor mu diyorum.istekli oldugunu anladigim icin sorun yok diyor.yani isteksizce davransan o zaman uzulurum diyor

Söyleyin işte ben tatmin olmuyorum diye. Söylemezseniz hiç bir zaman olamazsınız. Bunlar tek başınıza çözebileceğiniz konular değil.
Ya iste dersem tatmin olamiyorum diye eminim hevesi kirilir.cunku ilk erken oldugu icin genelde ikinciyi yapiyoruz.ee oda cok kisa surmuyor.uzun suren biseyde bile vajinal irgazm olmuyorsa iyice kotu olmaz mi.

Ya iste dersem tatmin olamiyorum diye eminim hevesi kirilir.cunku ilk erken oldugu icin genelde ikinciyi yapiyoruz.ee oda cok kisa surmuyor.uzun suren biseyde bile vajinal irgazm olmuyorsa iyice kotu olmaz mi.
Mesele süresi değil ki, niteliği. Hevesi niye kırılsın? Doğru kelimeleri bulup derdinizi anlatacaksınız. Adamın hevesi kırılmasın diye siz neden ömür boyu saçma sapan bir ilişki biçimiyle idare etmek zorunda kalasınız ki?

Tovbe tovbe, boxerdan cikarip yapmak da ne bilim💩🙈
Buraya turlu insan gelir.
Kimisi esininkinin goruntusunden cekinir, midesi bulanir falan..
Siz ne guzel gormek de istiyormussunuz.
Gosterip elletmemek degil de nedir bu yaptigi:KK70:
Cok garip gercekten bir psikolojik sorunu olabilir yuksek ihtimalle hem de..
Ya da cinsel egilimi baskadir, zorla beraber oluyordur sizinle.
Yoksa sanmiyorum ki bicbir erkek hayde bre diye orasini açıp ortaya sermesin:KK70:
Veya istekli kadina hayir desin..

Quicky olunca kullanılan bi opsiyon değil mi o yav?
Vallaha bilemem bana daha çok pisuvarda işini hızlı halletmeye yarayan keşke benim de olsa dediğim bir opsiyon gibi geldi 🤣
Erkeklere hep özenmişimdir ayakta hiç bir yere değmeden ihtiyaç giderme hususunda 🤣🤣

Sevişirken ki fonksiyonunu bilemeyeceğim 🙏

Mesele süresi değil ki, niteliği. Hevesi niye kırılsın? Doğru kelimeleri bulup derdinizi anlatacaksınız. Adamın hevesi kırılmasın diye siz neden ömür boyu saçma sapan bir ilişki biçimiyle idare etmek zorunda kalasınız ki?
Cunku ben iki 3 defa okdugun icin o hersey cok iyi zannediyor.orali o hic agzina almamisken.ben mi teklif ediyim yani

Vallaha bilemem bana daha çok pisuvarda işini hızlı halletmeye yarayan keşke benim de olsa dediğim bir opsiyon gibi geldi 🤣
Erkeklere hep özenmişimdir ayakta hiç bir yere değmeden ihtiyaç giderme hususunda 🤣🤣

Sevişirken ki fonksiyonunu bilemeyeceğim 🙏
Ahahah ben de hep diyorum teknoloji o kadar ilerledi hala ayakta çiş yapmamızı sağlayacak bişey bulamadılar. 😂

bu arada her seferinde ilkinde hemen boşalıyorsa erken boşalmadır bu. İkincinin uzun sürmesi anlam ifade etmez. Yaş ilerledikçe ikinciyi yapamayınca iyice sıkıntı olur.

Tovbe tovbe, boxerdan cikarip yapmak da ne bilim💩🙈
Buraya turlu insan gelir.
Kimisi esininkinin goruntusunden cekinir, midesi bulanir falan..
Siz ne guzel gormek de istiyormussunuz.
Gosterip elletmemek degil de nedir bu yaptigi:KK70:
Cok garip gercekten bir psikolojik sorunu olabilir yuksek ihtimalle hem de..
Ya da cinsel egilimi baskadir, zorla beraber oluyordur sizinle.
Yoksa sanmiyorum ki bicbir erkek hayde bre diye orasini açıp ortaya sermesin:KK70:
Veya istekli kadina hayir desin..
Bu şeye benziyor,annem göster ama elletme dedi:))

Bu arada bende de sorun var tabi.oral istiyorum diyorum ama ben yapmak istoyorum.bana yapildigini dusunemiyorum bile.kil tuy sorunum yok.lazerliyim.ama bikini bilgem koyu renkte ve sekli kotu.o yuzden istemem.ama tabi o raddeye gelsek.yoo sorun degil dese istekli davransa nasil olur bilmm

Bu arada bende de sorun var tabi.oral istiyorum diyorum ama ben yapmak istoyorum.bana yapildigini dusunemiyorum bile.kil tuy sorunum yok.lazerliyim.ama bikini bilgem koyu renkte ve sekli kotu.o yuzden istemem.ama tabi o raddeye gelsek.yoo sorun degil dese istekli davransa nasil olur bilmm
Esin degil mi?
Ve mevzu cinsellik degil mi?
Ne utanmasi:sopa:

X