Cinsellikte utanma

Alakasi olduğunu düşünmüyorum. Arkadasimin esi ilahiyat mezun, cok mutasiplar ama kocasinij kendinden istediklerini buraya yazamayacagim nitelikte şeyler.

Kendisinden utaniyor olabilir ve utanmaninn sebebi de vardır. Kendinde bir şeyi begenmiyor belli ki. Boyle bir sorun da yoksa aklıma karşı cinsle olan munasabetten çok hoslanamdigi geliyor
Kilosundan dolayi fizigini begenmiyordur.ama gercekten dini acidan da dusunuyor olabilir.cunku cevremdeki bazi hemcinslerimden de duyuyorum.gunah ve tiksinc bulanlari.esiminde boyle bi dusuncesi olabilir.simdi anne oldum.ne biliyim.farkli farkli dusunuyor olabilir

Güzel kardeşim siz sevişmiyorsunuz ki. Sevişme denmez buna. Birleşme, ilişkiye girme vs başka bir ismi olmalı. Sevişme bu değil, olamaz.

Konuşmadığınız sürece ömür boyu böyle bir ilişkiye maruz kalacaksınız. Yazık günah. Konuşun...
Penetrasyon.

Cumartesi iliski oldu ama cok kisa surdu.pazar gunude cocuk uzun uyudu.ben o sira ister dedim.yanasmadi.bende adet oncesiyim o yuzden istekliydim sanirim.sonra aksama dogru istedi.bende , ben bugun bu yuzden sinirliydim dedim.oda neden soylemedin.oyle olunca soyle dedi.her zaman boyle olmuyor dedim.ne yani doyuramiyoz mu daha dun yaptik dedi guldu.sonra ben rahatsiz oldum soyledim diye.sonra her sinirlimi animi bu yuzden zannetcek diye

Cumartesi iliski oldu ama cok kisa surdu.pazar gunude cocuk uzun uyudu.ben o sira ister dedim.yanasmadi.bende adet oncesiyim o yuzden istekliydim sanirim.sonra aksama dogru istedi.bende , ben bugun bu yuzden sinirliydim dedim.oda neden soylemedin.oyle olunca soyle dedi.her zaman boyle olmuyor dedim.ne yani doyuramiyoz mu daha dun yaptik dedi guldu.sonra ben rahatsiz oldum soyledim diye.sonra her sinirlimi animi bu yuzden zannetcek diye
Doyuramaması normal değil mi? Adam kendini on kaplan gücünde sanıyor 😂
Siz orgazm oldunuz mu hiç?

Güzel kardeşim siz sevişmiyorsunuz ki. Sevişme denmez buna. Birleşme, ilişkiye girme vs başka bir ismi olmalı. Sevişme bu değil, olamaz.

Konuşmadığınız sürece ömür boyu böyle bir ilişkiye maruz kalacaksınız. Yazık günah. Konuşun...
Bilmiyorum.ben fazla sey istiyorum gibi dusunuyorum.sonucta oral zorunlu bise degil.oyle degil mi.bunu istemiyor olabilir yani.her erkek istemek zorunda degil

pişman olacak bir şey yok ki bunda. İstekli olduğunuzda da sinir yapmak yerne direk söylemeniz yanaşmanız mantıklı olan zaten. İçinize atmayın lütfen eşinizle bunları konuşabilmelisiniz ayıp değil.

Doyuramaması normal değil mi? Adam kendini on kaplan gücünde sanıyor 😂
Siz orgazm oldunuz mu hiç?
Oda bi mesele iste.ben kegel yapardim bekarken.kegel kaslarimi sıkarak orgazm okuyorum.dokunuyorum tabi ayni zamanda.iliski de de dokunuyorum.oyle oluyorum.oda oluyorum diye mutlu oluyor.gecen dedim ben sadece klitoral orgazmi oluyorum dedim.baskadami var ki dedi.bende var dedim.ya sen onu oluyorsundur dedi.yani iliskide kendi kendime dokunarak 2 3 kez oluyorum.ama vajinal degil

Bilmiyorum.ben fazla sey istiyorum gibi dusunuyorum.sonucta oral zorunlu bise degil.oyle degil mi.bunu istemiyor olabilir yani.her erkek istemek zorunda degil
Cinsellikte beklentiler, istekler karşılıklı olmalı. Karşılıklı değilse bile insanın sınırlarının dışında olan fanteziler olmadığı sürece ara sıra da olsa karşıdaki insan için yapılmalı en azından denenmeli. Oralı bırakın siz kocanızın penisine dokunmuyor hatta görmüyorsunuz bile. Bu normal değil. Bu şekilde bir kadının tatmin olması mümkün değil.

hayır fazla şey istemiyorsunuz her çiftin yaptığı şeyleri istiyorsunuz ve bence eşinizle iletişimde bir hata var. İstekli olduğunuzu belli ettiğinize bile pişman olmuşsunuz. Acaba sevişme konusunda hep böyle gerginsiniz de eşiniz mi sizden çekiniyor. Bilemedim.

X