• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikte şiddet ve bakış aciniz.

Bende ilişkide sert severim acı duymam, acı duyarken zevk alırım. Ama hani biri beni tokatlasa o an kalkar noluyor lan a*k derim. Bogaz8mi sıkma felan hadi dozunda belki saçımı tutmayı seviyordur. Yada doggy pozisyonunda saçımı ben veririm eline.

Ama onu grup yapar oraya gömerim belliki fazla sapkın.

Bende ilişkide sert severim acı duymam, acı duyarken zevk alırım. Ama hani biri beni tokatlasa o an kalkar noluyor lan a*k derim. Bogaz8mi sıkma felan hadi dozunda belki saçımı tutmayı seviyordur. Yada doggy pozisyonunda saçımı ben veririm eline.

Ama onu grup yapar oraya gömerim belliki fazla sapkın.
Evet bencede

Kölen et beni demiş ağzına tukurseydin iseseydin sicsaydin kölen yapsaydın ayrilmazdiniz köle fantezisini yaşayacağı başkasına gitmiştir .ayrıca iki kız demiş söyleseydin ikinci kızı çağır aşkım diye hayır dermiydi.bence demezdi en iyisi o değil en sapkini o.insanlarin fantezilerine saygı duyarım şiddet falan okey ama köle fantezisini anlamam sevmem.yerinizde olsam terapi alır bu gizli narsist köle fantezili adamın ilaçla da olsa tozunu bile unutmaya çalışırdım

Düşük riskiyle cinsellige ara vermiş ben. bu postu okumamam gerekirdi. 😂😂

Back