- 7 Kasım 2022
- 945
- 1.720
- 28
Merak......Bitmiş gitmiş daha neyi sorguluyorsunuz ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak......Bitmiş gitmiş daha neyi sorguluyorsunuz ki?
Diger seyler nedir ki, unutun gitsin, size zarari bulaşmadan kurtulmuş sunuzEvet diğer seyelr açısından ama üzülüyorum tabi bazen
Merak......
Evet bencedeBende ilişkide sert severim acı duymam, acı duyarken zevk alırım. Ama hani biri beni tokatlasa o an kalkar noluyor lan a*k derim. Bogaz8mi sıkma felan hadi dozunda belki saçımı tutmayı seviyordur. Yada doggy pozisyonunda saçımı ben veririm eline.
Ama onu grup yapar oraya gömerim belliki fazla sapkın.
Bendee cokseverimmBen temas bağımlısıyım ya sürekli dokunmak
Hayır böyle bişey yazmıyor karistirdiniz sanırım :)Düşük riskiyle cinsellige ara vermiş ben. bu postu okumamam gerekirdi.
Eminim tek amacı sizi kızdırmaktı aynen ben ikna oldum. En iyisi buysa kötüsünü düşünemiyorum.İlişki sırasında bazen güya beni kızdırmak için - iki kız daha varmış grup - gibi konusuyodu
Belkide bana öyle geliyodu.......Eminim tek amacı sizi kızdırmaktı aynen ben ikna oldum. En iyisi buysa kötüsünü düşünemiyorum.
Belki cansel tercihin öyleydi bosver yaşanması böyle gerekmiş yasanmisBelkide bana öyle geliyodu.......
Hayır böyle bişey yazmıyor karistirdiniz sanırım :)
Yo anladim ne demek istedigini. Öylesine dedim ben de :)Hayır böyle bişey yazmıyor karistirdiniz sanırım :)