Cinsellikte bir şey hissetmiyorum neden tavsiyeniz nedir

derdokado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
21
21
24
Cinsellikte hiçbir şey hissetmiyorum. O an duvara da bakabilirim. Çok seviyorum çok beğeniyorum istiyorum ama vajinamda bir hareketlilik hassasiyet bile olmuyor yani hiçbir şey yapmasa evde otursam da aynı histe. Ama az ıslanmam oluyor. Gerçekten çok moralim bozuk ne yapmam lazım

Ön sevişme uzun tutuyoruz bende bir hassasiyet olmuyor doğal olarak orgazm da olamıyorum yani şöyle düşünün ilişkiye giriyorsunuz o aşamaların hepsini yapıyorsunuz bütün hissiniz normal
Degisik fanteziler deneyin orgszm hisedeceginiz bir yerinize dokunmasini vs isteyin ise yarar belki

Söz konusu eşiniz ya da tek bir partnerse ten uyumunuz ve tutku çekiminiz yoktur. Ama her partnerinizde aynı şey olduysa bir dr.a danışabilirsiniz.

Yani her kadının başına gelebilecek ve gelmiş olan bir duruma fake yazmak bence normal değil.
Cinsel olan her konu fake zaten. Kadınların cinsel sorunu olmaya hakkı yok sanırım. Kaç senedir cinsel hayatım var bir kere orgazm olamadım, ve sitede buna dair bir sürü konu var. Gelmiş fake yazıyor ha bide zina diye yorum yapanlar da dolu onlarda ayrı olay

Millet başkasının seks çetelesini tutmayı çok seviyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…