Anlamıyorum derkenn zevk mi alamıyorsunuz yani yoksa hissetmemeniz imkansızArkadaşlar bana vajinismus teşhisi kondu bir kaç seansa gittim sonra eşimle birlikte olduk kızlık zarım bozuldu ama sonra ki iliskilerim de içime girdimi anlamıyorum ağrım oluyor hafif yanma oluyor ama bilmiyorum anlamıyorum çok salagim bu konuda maalesef yardımcı olabilecek biri var mı nasıl anlaşılır
Çok stres yapıyorum o yüzden birşey anlamıyorum napacagimi da bilmiyorum artıkEşiniz tam ereksiyon sağlayamıyor olabilir. Hatta siz stresten kuru kalıyorsanız o zorlanmayı daha fazla hissetmeniz gerekir. Kayganlaştırıcı, prezervstif vs kullanıyorsanız daha kolay bi giriş sağlanır belki daha az hissedersiniz ama içinizdeki hareketini hissetmeniz lazım. Mikropenis gibi bi durum yoksa belki stresten hissedemiyorsunuz, odaklanamıyorsunuz
Ben vajinismus tedavisi gordum ama hala etkisi üzerimde büyük ihtimalle o yüzden korkup odaklanamiyorumBende de ayni sorun vardi ilk 1 sene hatta simdi dusununce yeni yeni duzelmis bile sayilirim ki bazen yine aynisi oluyor arada bir. Sanirim yeteri kadar odaklanmayinca, rahatlayamayinca veya baska seyleri dusunurken iliski yasarsak oluyor.
Ben doktora da gittim ama yine de aynı devam ediyorBenim bir arkadaşım da böyle, hiçbir
Şey hissetmiyorum diyor, çok ilginç bence ama kendisine bir kaç doktor buldum cinsel terapi eğitimi olan psikolog da buldum gitmedi, bekar olduğu için çekiniyormuş
Kayganlastirici da kullanıyoruz hatta o sıvı da geliyor ama dediğim gibi korktuğum için mi anlamiyorum odaklanamayipEşiniz tam ereksiyon sağlayamıyor olabilir. Hatta siz stresten kuru kalıyorsanız o zorlanmayı daha fazla hissetmeniz gerekir. Kayganlaştırıcı, prezervstif vs kullanıyorsanız daha kolay bi giriş sağlanır belki daha az hissedersiniz ama içinizdeki hareketini hissetmeniz lazım. Mikropenis gibi bi durum yoksa belki stresten hissedemiyorsunuz, odaklanamıyorsunuz
Ya şöyle diyeyim ağrı hissediyorum hafif ama şöyle birşey zevk de almıyorum çünkü vajinismus tedavisi gordum ama hala etkisi geçmedi üzerimde korkudan zevkime odaklanamiyorumAnlamıyorum derkenn zevk mi alamıyorsunuz yani yoksa hissetmemeniz imkansız
Oda anlamıyor maalesef sadece sıcaklık hissettim diyorNasıl anlaşılır derken? Eşiniz de mi farkında değil girip girmediğinin?
Eşin girdiği yeri biliyordur. On sevisme suresini uzatın cinsellik tek taraflı olmaz senin de haz alman lazım.Arkadaşlar bana vajinismus teşhisi kondu bir kaç seansa gittim sonra eşimle birlikte olduk kızlık zarım bozuldu ama sonra ki iliskilerim de içime girdimi anlamıyorum ağrım oluyor hafif yanma oluyor ama bilmiyorum anlamıyorum çok salagim bu konuda maalesef yardımcı olabilecek biri var mı nasıl anlaşılır
Nasıl anlamıyor yavrum zaten delik var girdiği yeri bilmiyor mu ? Kör karanlikta mi yapiyorsunuz ? Ha kör.karanlik da olsa girdiğini nasıl bilmezOda anlamıyor maalesef sadece sıcaklık hissettim diyor
Gozude mi görmüyor. Bi baksin neyi nerdeOda anlamıyor maalesef sadece sıcaklık hissettim diyor
Bu zevkli bi aktivite stres yapılmayacak bir şey olduğuna kendinizi ikna etmelisiniz önceÇok stres yapıyorum o yüzden birşey anlamıyorum napacagimi da bilmiyorum artık
Eee bakarak yapınArkadaşlar bana vajinismus teşhisi kondu bir kaç seansa gittim sonra eşimle birlikte olduk kızlık zarım bozuldu ama sonra ki iliskilerim de içime girdimi anlamıyorum ağrım oluyor hafif yanma oluyor ama bilmiyorum anlamıyorum çok salagim bu konuda maalesef yardımcı olabilecek biri var mı nasıl anlaşılır
Zaten ilk bir kaç ilişkide zevk almak pek mümkün olmuyor zamanla ilişkiye alıştıkça oluyor bunun vajinismusla alakası yok yani bunu kafanıza takmayın ilk ilişkiye girmiş siniz zamab verin kendinizeYa şöyle diyeyim ağrı hissediyorum hafif ama şöyle birşey zevk de almıyorum çünkü vajinismus tedavisi gordum ama hala etkisi geçmedi üzerimde korkudan zevkime odaklanamiyorum