- 21 Mart 2023
- 16
- 15
- 36
- Konu Sahibi nisanmayis
9 yıllık evliyiz. 10 kere ancak sertleşme problemi olmadan birlikte olabildik. Evliliğimiz nerdeyse tamamında ben istemeden hiç o istemedi. Seni istiyorum özledim arzuluyorum laflarını hiç duymadım.yanıma oturmaz sarılmaz öpmez duygusal hiç bir anımız olmadı. Karakteridir dedim belki kabullendim ama cinsellik boyutunu kabul edemiyorum. Bazen test etmek için 2 ay 3 aya kadar sabrettim hala teklif etmiyordu en sonunda ben patlak veriyordum da birlikte oluyorduk. Çok kez belki de senede 2 defa karşıma alıp konuşuyordum. Böyle olmaz sıkıntıyı çözmen lazım. Niye istemiyorsun veya sertleşme problemine çözüm bul diye. Sen erkek olarak hiç mi ihtiyaç duymuyorsun hadi arzulamayı geçtim. Benim bedenim istiyor senin istemiyor mu kendini nasıl rahatlatıyorrsun diye. Hep sessiz kaldı. Rahatlamıyorum inanki bişey yapmıyorum dedi.Son konuşmamızda rest çektim ya bu işe çözüm bulursun yada benden bu kadar. Ve yine hiç bişey yapmadı. Bende artık boşanma kararı aldım. Ailemle konuştum okeylediler. Baktı ben ciddiyim bana süre ver dedi. Son kez süre verdim yine ne doktora gitti nede psikoloğa nede gidelim dedi. Bende boşanma kararımı uygulamaya koydum. Şimdi aile terapistine gidelim şans ver çocuğumuz için diyor. Ben çırpınırken neden bişey yapmadın diyorum. Sessiz. Adamı çözemedim gitti.