cinsellik üremek için değil haz almak içindir

Hem sevmiyorlar hem vazgeçemiyorlar bizden.

O zaman vajinal orgazmdan bahseder misin biraz nasıl beceriyorsun bence çok zor belki de oluyorum bilmiyorum olduğumu. Klitoral orgazm kadar zevk vermiyor mesela normali bu mu? Nasıl bir şey djjfk

Mesaj doğru, başlık hatalı.
Seks hem haz almak, hem de üremek içindir.
Sadece haz almak için olsaydı ejekülasyon ve yumurta üretimi filan yapmazdı vücudumuz.

Ya aklıma bir görsel geldi birisi yazmış yağmurlu havada tak kulaklığını başını daya otobus camına manzarayı seyrederken şarkı mirildan falan altina biri yazmış ki lan boşaldım bu nasıl anlatım haha nasıl içten yazmış ya

Bunu surilere anlat bence. Daha bugün gördüm kucağında 8-9 aylık bebek karnı bununda yine 7-8 aylık hamile. Hadi yine 4-5 aylık falan olsa anliycam yani de abla hiç mi yeri boş kalmasın, hiç mi lohusalık yaşamadın, kanama 10 gün sürdü hemen tekrar denemeye mi basladin, hiç mi basın agrimadi gerçekten tüm günüm bunu düşünerek geçti Surilerin çocuğu bizim cenemizi yorar sonuç olarak üreme konusunda

Yurdum kedileri daha seyrek doğuruyor. Canım kediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…