- 28 Mart 2020
- 4.021
- 16.577
- Konu Sahibi eylulbassak
amaan size ne bize ne kimin neyi nasıl yaşadığından amma da dert etmişsin kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım biz sevişmeyi biliyoruz. Sen bilen kitleye denk geldin, bilmeyende gelip ben bilmiyorum demez zatenGerçekten şaşırtıcısınız ya, bu kadar nefret nereden geliyor merak ediyorum. Başkalarıyla dalga geçip ego tatmini yapacak kadar kırılgan mı egolarınız? neyse umarım birilerine faydası dokunur. Burada sabahtan akşama yazıp binlerce vajinismus konusu olduğunu söyleyeceğinize ya da yardımcı olmak isteyenlere laf söyleyeceğinize kadın derneklerine gidip herkesin bu konuda prof olup olmadığını görün biraz. yazık
Kadın dernekleri ne alaka? yazılanları niye saptırıyorsun. Burda ego tatmini yapan sensin çok yardımcı olmak istiyorsan açılmış konulara cevap ver. Burayı beğenmiyorsan da yol al kırılgan canlı.Gerçekten şaşırtıcısınız ya, bu kadar nefret nereden geliyor merak ediyorum. Başkalarıyla dalga geçip ego tatmini yapacak kadar kırılgan mı egolarınız? neyse umarım birilerine faydası dokunur. Burada sabahtan akşama yazıp binlerce vajinismus konusu olduğunu söyleyeceğinize ya da yardımcı olmak isteyenlere laf söyleyeceğinize kadın derneklerine gidip herkesin bu konuda prof olup olmadığını görün biraz. yazık
Bu üye senin kuzen olmasın?Tamam.
Suriyelilere anlat bacım sen bunları. Toksik demeyelim de, uzman olmadan cok bilmislik taslayanlara yer yok diyelim, konunun basligi bile itici. Kimsiniz, Haydar Dumen mi? Alaniniz nedir, bilginiz nedir de gelmiş, cinsellik uremek degildir diyorsunuz?Gerçekten burası toksik bir yermiş. Diyorlardı da inanmıyordum. Kırılgan egolardan devam.
Al cildirttin isteeTamam apla çıldırma sen yine de.
E yani siz de bir şeyler yazmışsınız ama istediğiniz gibi yorum gelmeyince hemen aşağılamaya başlamışsınız. Bizim egomuzdan önce kendi egonuzu tamir ettirin o halde ne diyelim?Gerçekten şaşırtıcısınız ya, bu kadar nefret nereden geliyor merak ediyorum. Başkalarıyla dalga geçip ego tatmini yapacak kadar kırılgan mı egolarınız? neyse umarım birilerine faydası dokunur. Burada sabahtan akşama yazıp binlerce vajinismus konusu olduğunu söyleyeceğinize ya da yardımcı olmak isteyenlere laf söyleyeceğinize kadın derneklerine gidip herkesin bu konuda prof olup olmadığını görün biraz. yazık
Kim diyordu?Gerçekten burası toksik bir yermiş. Diyorlardı da inanmıyordum. Kırılgan egolardan devam.
İnsan istemsizce şöyle diyor HADİ CANIM, YOK ARTIK!konunun basligi bile itici.
10 senedir bisey dogurdugum yok zaten benim yağniiİnsan istemsizce şöyle diyor HADİ CANIM, YOK ARTIK!
Hiç aklıma gelmiyor kız benim böyle yazılar yazmak. Nerdeyse konu sahibinin yaşı kadar cinsel hayatım var. Anca kendi keyfime bakmışım püü bana.Suriyelilere anlat bacım sen bunları. Toksik demeyelim de, uzman olmadan cok bilmislik taslayanlara yer yok diyelim, konunun basligi bile itici. Kimsiniz, Haydar Dumen mi? Alaniniz nedir, bilginiz nedir de gelmiş, cinsellik uremek degildir diyorsunuz?
Al cildirttin istee
Gerçekten burası toksik bir yermiş. Diyorlardı da inanmıyordum. Kırılgan egolardan devam.