cinsellik üremek için değil haz almak içindir

Gerçekten şaşırtıcısınız ya, bu kadar nefret nereden geliyor merak ediyorum. Başkalarıyla dalga geçip ego tatmini yapacak kadar kırılgan mı egolarınız? neyse umarım birilerine faydası dokunur. Burada sabahtan akşama yazıp binlerce vajinismus konusu olduğunu söyleyeceğinize ya da yardımcı olmak isteyenlere laf söyleyeceğinize kadın derneklerine gidip herkesin bu konuda prof olup olmadığını görün biraz. yazık

Her cinsellik yaşadığımızda üremiyoruz zaten. Hepimiz bir iki tane doğurup sevişmeye devam ediyoruz. Neden bunun için başlık açtınız? Ya da anlatmak istediğiniz şey başkaydı da anlatamadınız galiba.

Üremeyip bitelim mi onu mu kastettiniz?

Ablacım biz sevişmeyi biliyoruz. Sen bilen kitleye denk geldin, bilmeyende gelip ben bilmiyorum demez zaten

Ayrıca anestezi altında ilişki ne ya skdhspsh her mesajınızda bunu yazmışsınız ancak birçok kadın bilir ki misyoner pozisyon en zevklilerdendir neyi gömüyorsunuz

Kadın dernekleri ne alaka? yazılanları niye saptırıyorsun. Burda ego tatmini yapan sensin çok yardımcı olmak istiyorsan açılmış konulara cevap ver. Burayı beğenmiyorsan da yol al kırılgan canlı.

Gerçekten burası toksik bir yermiş. Diyorlardı da inanmıyordum. Kırılgan egolardan devam.
Suriyelilere anlat bacım sen bunları. Toksik demeyelim de, uzman olmadan cok bilmislik taslayanlara yer yok diyelim, konunun basligi bile itici. Kimsiniz, Haydar Dumen mi? Alaniniz nedir, bilginiz nedir de gelmiş, cinsellik uremek degildir diyorsunuz?

Tamam apla çıldırma sen yine de.
Al cildirttin istee

E yani siz de bir şeyler yazmışsınız ama istediğiniz gibi yorum gelmeyince hemen aşağılamaya başlamışsınız. Bizim egomuzdan önce kendi egonuzu tamir ettirin o halde ne diyelim?

Herkes düşüncesini söylemiş. Ego savaşına çevirmeyin olayı.

Hiç aklıma gelmiyor kız benim böyle yazılar yazmak. Nerdeyse konu sahibinin yaşı kadar cinsel hayatım var. Anca kendi keyfime bakmışım püü bana.

Gerçekten burası toksik bir yermiş. Diyorlardı da inanmıyordum. Kırılgan egolardan devam.

bana şu mesjaı yazıp ;

"Merhaba, hem üyeliğimin hem yazdıklarımın silinmesini istiyorum. Burada çok toksik ve eleştirel bir ortam var. Açtığım konuları ve üyeliğimi siler misiniz lütfen?"

diyip " K karahindiba90 " üye adı ile yeni üyelik almak nedir?

Toksik kelimesi orijinal olarak ''toxic'' şeklinde yazılmaktadır. İngilizceden dilimize geçtiği zaman toksik olarak görülmektedir. Anlamı ise zararlı, zehirli ve uzak durulması gereken şeklindedir.

uzak durun bizden! Bak wikihow ne demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…