Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Tamam haklısınız diyorum üçtür. Bazı insanlarla tartisamazsin aynı seviyede değilsindir çünkü. Mesela çocuklara da haklısın dersiniz bazen. Haklısınız tamam. En iyi sizsiniz.

Bende olaya ortadan baslayim ikinizinde hakli olduğu yerler var ama atıyorum swingerde biri hamile kaldi sonucta o ciftin cocuklarida babasinin soy ismini tasiyacak swinger iliskinin zinadan farksiz oldugunu bende dusunmuyorum yasak koyanlara bi sormak lazim neden zina serbestte swinger yasak diye

Engelleyemezsiniz ki. Baskınla mi engellenecek? O zaman herkesin başına bir bekçi dikilsin, kimsenin soy bağı karışmasın.
Polise ihbar etmek yeterli oluyormuş. Şunu savunmanıza aşırı şaşırdım

Pamuk o yazdığın suç niteliği kapsamında gerçekten

Sizdeki sabırın da maşallahı var. Nasıl kabul edebilrisiniz instgrama felan bakmasına ya

Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor .

Hayır tabıkı
Aramızda gecen konusmayı buraya anlatamam heralce
Oncelıkle konuya kadınsal duygulardan yaklastı
Normal olan bısey yok ortada
Sapıklık dıyenlere ıtafen dedım
Psıkologum vok buyuk bı hastanede de calısıyor aynı zamanda
Zaten normal degıl sevgı bu degıl
Kendını nasıl hıssedıyorsun dedı
Ama sapıklık bambaska bısey dedı
Zaten esımle aramız bozuk
Iletısım kurmuyorum
Görmezden gelıyorum
Normal bıseyı buraya yazmazdım emın olun
Ben de psıkolıjı eğtimi aldım bi dönem
Çalıştıgım dönemde

Gec bosalmasi bir sorun, iliskide eline telefon alabilmesi bile sorun, eskortkari eklemesi sorun kimin eskort oldugunu bilip eklemesi ayri bi sorun nerden baksan sorun
Haklısınız neresınde tutsam elimde kalıyor
Detaylı düsündükce moralım sıfırlanıyo ıyıce

Güncü Neriman teyzeyi psikoloğunuz gibi yazmıyorsanız gerçekten çok cinsiyetçi biri.
Ark ortamım pek yok evde cocuklarla anca toparlanıyorum
Onun dısında xalısma arkadaslarım var
Onlarında güne vakti yok

Evet kendi arkadaşı da olsa eşiyle de tanışıklığı var sonuçta. Ayrıca arkadaşının en başından başka bir meslektaşına yönlendirmesi gerekirdi.
Gittim zaten arkadasım psikiyatri uzmanı
Ben psikoloğa gıttım
Emzirdigim için ilaç kullanmak ıstemedım

Kendi arkadaşım dedi diye ben de kendi kiz arkadaşı sandım. Ortak erkek arkadaşa kocam bana bunu yapıyor diyebilir miyiz? Etik sahibi olmayan, bir de karşı cinsse ooo...
Arkadasım bayan
Ayrıca dun gittigim de bayan üstelik arkadasımda degıl

Açıp bakmışlar 4 milyar erkeğin ruhuna, oran çıkarmışlar, öyyle bir bilimsel çalışma, siz cahilseniz napsınlar Allah Allah ya.
Tatlım hiçbir deney tüm insanlık uzerinde denenmez
Atıyorum 100 kişiden örnek alınır
Ona göre oran belirlenir

Ay valla şaka gibisiniz akrabalarım yıllardır yurtdışında ben niye bu sapkınlıklarını duymadım

Bundan sonra dayınızın kızlarını değilde haber sosyal medyayı takip edin
Sosyal medya da dayımın kızlarının anlattıgından fazlazı vardır emın olun

Tatlım hiçbir deney tüm insanlık uzerinde denenmez
Atıyorum 100 kişiden örnek alınır
Ona göre oran belirlenir
Duyduğunuz en uçuk fantezi 3.kadın mı? Karısını başkası ile düşünen hatta hayata geçiren adamlar var, aynı anda bir sürü erkek ile olmayı seven kadınlar var, swingeri sadece erkekler sevse bu kadar çoğalır mı? Araştırma gerçek ise bile gerçekçi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…