- 21 Ağustos 2015
- 31.539
- 95.570
- 598
- 37
Yalıtımdan daha onemlı sorunlarınız var ama neyse.Neyse arkadaşlar ben işlerime bakayım bir de şu yalıtım konusunu araştırayım. Çözüm sunan, üslubunu doğru kullanan arkadaşlara sonsuz teşekkurler.. iyi veya kötü yorum yapan arkadaşlar hepiniz sevgiyle kalın, Allah mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah.. @Mune konumu kapatabilir misiniz rica etsem?
Eee ne bileyim gencecik adamlar bilr sorun yaşıyor.tonla konu var.
Öyle deme bazılarımızdan çok seviştiği kesinBen anlatım tarzınızı sevdim, eğlenceli. Ama bu konuyu sanki biraz konu açmak için açmışsınız gibi. Çözümü çok basit bir şeyi burada kim sorsa garipsenir. Yalıtım ve başka oda fikirlerine hiç aklıma gelmedi diyorsunuz. Böyle bir şey mümkün mü, nasıl aklınıza gelmeyecek? Siz üstüne bir de kainatın en iyi cinsel hayatı sizinkiymiş gibi ballandırarak anlatınca insanlarda “ne diyor la bu” etkisi yarattı. Bir kere söyleseniz anlayabileceğimiz bir şeyi defalarca tekrar etmişsiniz bakın:
Okuyan insan istemsizce şöyle diyor, tamam en çok siz sevişiyorsunuz ahsjahjsja Yargılamak için söylemiyorum, dediğim gibi konuyu okurken ben eğlendim. Size diyebileceğim tek şey lütfen çocuklar konusunda bu kadar emin olmayın.
Çocuklar mevzusunuYalıtımdan daha onemlı sorunlarınız var ama neyse.
Cinselliğe düşkün bir çift olarak cinsel hayatımızın sekteye uğramaması için biz karşı, alt ve üst daireleri de kiralamakta bulduk. Yoksa neme lazım herkes bizi konuşur insanların tek derdi biz oluruz göze gelir seksimiz riske atamadık.
bilmem ki konu sahibi demis benim gozumde de ne yalan soyliyim komando gibi yuz ustu surunmek canlandi ahajahajahajaÖzgürlüğümüz başkasının özgürlüğünün başladığı noktada biter. Herkesin yaşam alanı elbette ama ötekini yaşam alanında rahatsız etmeye hakkı yok ki kimsenin.
Ya kan verir gibi yatanı duymuştum da komanda gibi yatanı hiç duymamıştım. Nasıl oluyor acaba
Kv ile çekişince hardcore bir seks patlatırsın ohh kıskansın dursun. Şurada üç beş kişi sevişiyor zaten geri kalan insanlar sadece dinlesin böyleBen de aile apartmanına taşındım. İnsan kendi canından, kanından olanın hardını çeker sonuçta. El harddan ne anlar.
Kv ile çekişince hardcore bir seks patlatırsın ohh kıskansın dursun. Şurada üç beş kişi sevişiyor zaten geri kalan insanlar sadece dinlesin böyle
Eee yaşla birlikte hormonlar ve bedenin gücü azalıyor çünkü.sağlık sorunları çikmaya başlıyor.hayata karşı eski heves kalmıyor.daha sayayım mı?Gencecik adamların sorun yaşamasının sorunu olmayan 40-50-60 yaş üstü adamlarla ne alakası var acaba?
Normal konuşma düzeyinde ses çıkıyorsa bunun sorun olacağını sanmıyorum. Kelepçeli,kırbaçlı,mum akıtmalı eziyetli seks yaşayıp,cığlık çığlığa bağırmıyorsunuz heraldekimsenin sizi konuşacağını da sanmıyorum size öyle geliyor,herkeste olduğu kadar ses vardır sizde de yani
Nasıl alakası yok ya.şaka gibisiniz.libidonun yaşla ne alakası var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?