- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
Kim ne derse desin, anlaşamadık ayrıldık der geçersiniz. Elalemi bu kadar umursamayın. Hayata bir kez geliyoruz. İş bulun, bir aparta yerleşin. Bir süre idare edersiniz. Apartlar daha ucuz oluyor. Abonelik, eşya masrafları vs olmaz.biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....
ev arkadaşı evet sadece karın tokluğuna yaşıyor gibiyim bu evde .. iki de çocuk var ..iş bakiyorum biryandab aksi gibi iş de bulamadimEvet boşanılır, ev arkadaşlığından hallice bir evliliği sürdürmenin anlamı yok.
Kim ne derse desin, anlaşamadık ayrıldık der geçersiniz. Elalemi bu kadar umursamayın. Hayata bir kez geliyoruz. İş bulun, bir aparta yerleşin. Bir süre idare edersiniz. Apartlar daha ucuz oluyor. Abonelik, eşya masrafları vs olmaz.
Çocuğunuzun olduğunu bilmiyordum, aileniz destek olmaz mı? En azından bir düzen kurana kadarev arkadaşı evet sadece karın tokluğuna yaşıyor gibiyim bu evde .. iki de çocuk var ..iş bakiyorum biryandab aksi gibi iş de bulamadim
vae işteÇocuğunuzun olduğunu bilmiyordum, aileniz destek olmaz mı? En azından bir düzen kurana kadar
Boşandığınızda da harika bir baba olacaktır, çocuklarıyla çok güzel ilgilenecektirvae işteelimi kolumu bağlayan onlar ....babalarına da aşırı düşkünler çunku çok harika bir baba ....kendi zevkin için bu düzeni nasıl bozayim diyorum hep ama ben de böyle öleceğim
bencil bir adam mış malesef ... sonra kadın aldatır vay efendım neden aldattın. Bakın orgazm olamamak mutsuzluk sinir yapar bunu yaşamak en doğal hakkınız. sadece sex değil öncesinde sevişmek inanın çok daha zevkli size şefkatla isteyerek dokunan biriyle yaşamak çok güzel hem deşarj oluyorsunuz hemde kendınızı kadın gıbı hıssedıyorsunuz. bunlar olmadan olmazzzz 30 lu yaşlarda hormonlar en üst seviyeye çıkıyor. hadi diyelım ereksıyon sorunu var tamam farklı yollarla sızı orgazm yapmalısekiz senelik evlilikte ne oral yaşadım ne vajinal orgazm yaşadım..10 dakika da enfazla o da kendini düşünen bir eş ile yıllarımı gecirdigimi şimdi anladım..sekiz senedir bana bir kere sormadi sende geldinmi zevke bitireyim mi falan yok ...bana odaklı hiç bişey yapmadı ...dokunmadı bile vajinaya ..doya doya tam peneterasyonu yaşayamadım. ya yavaş yaptı bosalasi geldi bıraktı ya hiç sormadan bosaldi döndü uyudu...şimdide ereksiyon problemi eklendi bir süre onu da idare ettim ama artık tamamen bitirdim iki aydır yapmıyoruz .. şimdi size soruyorum sadece bu sebeple boşanmak olurmu ...biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....cikmazdayim buaralar. otuz yaşındayım ve doya doya bunu yaşamak istiyorum ama eşimle olmuyor ... ne yapicam ben ?
aynen aslında öyle olur bunu biliyorum ama çocuğum yedi yaşında ve ona çok düşkün boşanmak hemde bu sebepten onun düzenini bozmak nebileyimBoşandığınızda da harika bir baba olacaktır, çocuklarıyla çok güzel ilgilenecektir
Bu bahsettikleriniz tedavi edilebilecek şeyler. Tedavisi varken yuvanızdan niye vazgeçiyorsunuz? Evet eşiniz düşüncesizlik etmiş yıllarca ama sizi kaybedeceğini anlarsa psikolojik yardıma da ikna olur bence.sekiz senelik evlilikte ne oral yaşadım ne vajinal orgazm yaşadım..10 dakika da enfazla o da kendini düşünen bir eş ile yıllarımı gecirdigimi şimdi anladım..sekiz senedir bana bir kere sormadi sende geldinmi zevke bitireyim mi falan yok ...bana odaklı hiç bişey yapmadı ...dokunmadı bile vajinaya ..doya doya tam peneterasyonu yaşayamadım. ya yavaş yaptı bosalasi geldi bıraktı ya hiç sormadan bosaldi döndü uyudu...şimdide ereksiyon problemi eklendi bir süre onu da idare ettim ama artık tamamen bitirdim iki aydır yapmıyoruz .. şimdi size soruyorum sadece bu sebeple boşanmak olurmu ...biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....cikmazdayim buaralar. otuz yaşındayım ve doya doya bunu yaşamak istiyorum ama eşimle olmuyor ... ne yapicam ben ?
evet bilmem mibencil bir adam mış malesef ... sonra kadın aldatır vay efendım neden aldattın. Bakın orgazm olamamak mutsuzluk sinir yapar bunu yaşamak en doğal hakkınız. sadece sex değil öncesinde sevişmek inanın çok daha zevkli size şefkatla isteyerek dokunan biriyle yaşamak çok güzel hem deşarj oluyorsunuz hemde kendınızı kadın gıbı hıssedıyorsunuz. bunlar olmadan olmazzzz 30 lu yaşlarda hormonlar en üst seviyeye çıkıyor. hadi diyelım ereksıyon sorunu var tamam farklı yollarla sızı orgazm yapmalı
açık ça konussan bak 8 yıl oldu hıc orgazm olamadım dıye ...evet bilmem mizaten bende aşırı sinirliyim buaralar yaşayamaklarim var ...Allah yaratmis bunu yaşayıp rahatlamanın lazimken ben yaşayamıyorum .
benimde psikolojik sorunlarım olustu zateb...ya onla konuştum fazkasiyla amankonustukca ters tepti daha kötü hal aldı cinsellikteUzun yillar önce panik atak sikayetiyle psikiyatriste gittigimde ,sorularindan biri de esim ile aramdaki cinsellikti.Cok sasirdim ve utanmistim bu sorunun ne alakasi vardi benim sikayetlerimle diye sordum.Meger cok seyle baglantiliymis cinsellik.Bir psikiyatriden terapi destek alin bosanmadan önce .Esiniz farkinda bile degildir bu durumun belki de.
konuşmaz olurmuyum ...sende acele et diyor elimi klitorole götürüyordu ama klitorol için zaten ona gerek yoktu ki . ben vajinali istiyordum hiç kendine dokunmadanaçık ça konussan bak 8 yıl oldu hıc orgazm olamadım dıye ...
konuştunuz mu eşinizlesekiz senelik evlilikte ne oral yaşadım ne vajinal orgazm yaşadım..10 dakika da enfazla o da kendini düşünen bir eş ile yıllarımı gecirdigimi şimdi anladım..sekiz senedir bana bir kere sormadi sende geldinmi zevke bitireyim mi falan yok ...bana odaklı hiç bişey yapmadı ...dokunmadı bile vajinaya ..doya doya tam peneterasyonu yaşayamadım. ya yavaş yaptı bosalasi geldi bıraktı ya hiç sormadan bosaldi döndü uyudu...şimdide ereksiyon problemi eklendi bir süre onu da idare ettim ama artık tamamen bitirdim iki aydır yapmıyoruz .. şimdi size soruyorum sadece bu sebeple boşanmak olurmu ...biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....cikmazdayim buaralar. otuz yaşındayım ve doya doya bunu yaşamak istiyorum ama eşimle olmuyor ... ne yapicam ben ?
onu herkes yaşamıyor ben hiç yaşamadım yani elınızı oraya goturmesenızde ilişki sırasında oraya bır temas oluyor mecburen o sekılde oluyorsunuz. tabiki öncesınde ön sevısme oldugu ıcın orgazm daha ıyı oluyor. vıjınal orgazm duydum ama yaşamadımkonuşmaz olurmuyum ...sende acele et diyor elimi klitorole götürüyordu ama klitorol için zaten ona gerek yoktu ki . ben vajinali istiyordum hiç kendine dokunmadan
temas falan da olduğu yoktu bizde nasıl olacak kionu herkes yaşamıyor ben hiç yaşamadım yani elınızı oraya goturmesenızde ilişki sırasında oraya bır temas oluyor mecburen o sekılde oluyorsunuz. tabiki öncesınde ön sevısme oldugu ıcın orgazm daha ıyı oluyor. vıjınal orgazm duydum ama yaşamadım