- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi alonedark18
Orgazm olamayan kadınları baz alıyor, olanları alıp cabalamak ısıne gelmıyor cunku. Neden olan cogunlukta olmak varken olamayan cogunlugun arkasına ıtelıyor başarısızlıgını?? Ben beceremıyorum demıyor da cogu olamıyormus zaten bla bla normalı bu demeye getırıyor.O kadar kendimi buldum ki. Hem üzüldüm hem ne diyeceğimi bilemedim. 2 yavrum var babalarına çok düşkün. Hiç orgazm olamadım bunu da bir seferinde dedim. Kadınların çoğu olamıyormuş zaten falan dedi. Borçları çok sıkıntılı bir işi var diye sürekli ilgi alaka güler yüz gösteriyorum. Sürekli birlikte olmak istiyorum en azından kafası seks ile dağılsın az diyorum. Ve rol yapıyorum. Bi süre sonra beni yoruyor tüketiyor. Kafasında çok kuran ve asla tedaviye yaklaşmayan bir eş bendeki. Örnek olarak şunu diyeyim fatura çok diye operatör değişmek istedim numara taşımak istemedim hemen açılsın diye hat almak istedim bunu da izah ettim. Saatler sonra beni arayıp seni rahatsız eden mi var neden değişmek istiyorsun dedi. Ben ona orgazm olamıyorum desem hadi çaresine bakalım demek yerine beni sevmiyor da ondan olamıyor diye kafasında kuracak.
Boşanınca da çocuklarını sevecek bir baba konusuna gelince yine kendimden örnek vereyim. Asla öyle olmayacak beni hep kötüleyecek. Hem tedavi olmak istemeyip hem kendini mükemmel görüp hem de ben ayrılmak istediğim için nankör olacağım. Daha önce bu evreleri kısmen yaşadım çünkü.
Çözümü bulamadım. Okuyan bekarlara naçizane tavsiyem asla iletişim kuramadıkları insanlarla değil evlenmek arkadaş bile olmasınlar. Bizi insan yapan tek şey iletişim. İletişim sağlam ise aşk da geliyor sevgi de tutku da ten uyumu da..
Orgazm olamayan kadınları baz alıyor, olanları alıp cabalamak ısıne gelmıyor cunku. Neden olan cogunlukta olmak varken olamayan cogunlugun arkasına ıtelıyor başarısızlıgını?? Ben beceremıyorum demıyor da cogu olamıyormus zaten bla bla normalı bu demeye getırıyor.
Evet hep böyleydi her işinde böyle. Eleştiriye tahammül etmiyor etmediği gibi kafada kurma olayı beni yıpratıyor.Orgazm olamayan kadınları baz alıyor, olanları alıp cabalamak ısıne gelmıyor cunku. Neden olan cogunlukta olmak varken olamayan cogunlugun arkasına ıtelıyor başarısızlıgını?? Ben beceremıyorum demıyor da cogu olamıyormus zaten bla bla normalı bu demeye getırıyor.
uzak durun, size yoksa ona da olmasın diyeceğim de evliliğiniz bozulur diye diyemiyorum..Evet hep böyleydi her işinde böyle. Eleştiriye tahammül etmiyor etmediği gibi kafada kurma olayı beni yıpratıyor.
Ben böyle bişeyi hadi konuşalım desem kafada kurar, aynı günün akabinde rüyasında benim onu aldattığımı erkeklerle samimi olduğumu beni dövdüğünü falan görür..elimden bişey gelmiyor daha fazla.. manuel devam
İnanın denedim. O zaman daha sinirli oluyor bana hayatı dar ediyor. O psikolojik şiddetin o negatifliğin bende ne denli ağır etki bıraktığını tarif bile edemem.. o yüzden ben gayet orgazm oluyor gibi davranıyorum. Sıfır zevk demiyorum çok keyif aldığım anlar da oluyor baya baya ıslanıyorum falan ama artık o kadar yoruldum ve içimde bazı şeyler yerle yeksan oldu ki zihnimi sevişmenin keyfine veremiyorum sonuca da ulaşamıyorum haliyle. O ilişki sonrası banyoya gidince bende kendimi tatmin edip olayı sonlandırıyorum.uzak durun, size yoksa ona da olmasın diyeceğim de evliliğiniz bozulur diye diyemiyorum..
Sevişme sırasında sen de müdahale etsen, kendine dokunsan, g noktanı falan uyarsan. Ben bazı pozisyonlarda kurumamak için yapıyorum bunu ama orgazma ulaşmama da çok faydası oluyor.İnanın denedim. O zaman daha sinirli oluyor bana hayatı dar ediyor. O psikolojik şiddetin o negatifliğin bende ne denli ağır etki bıraktığını tarif bile edemem.. o yüzden ben gayet orgazm oluyor gibi davranıyorum. Sıfır zevk demiyorum çok keyif aldığım anlar da oluyor baya baya ıslanıyorum falan ama artık o kadar yoruldum ve içimde bazı şeyler yerle yeksan oldu ki zihnimi sevişmenin keyfine veremiyorum sonuca da ulaşamıyorum haliyle. O ilişki sonrası banyoya gidince bende kendimi tatmin edip olayı sonlandırıyorum.
Birkaç kere denedim, eşimin psikolojik etkisi sanırım daha da kuruyorum bilmiyorum anlam veremedim. Yani bir gece sevişmemizi anlatsam ihtiyarlar gibi resmen. Toplasan 15 dk anca. Bunun tamamına yakını penetrasyon. Araştırma yapılmış, belli süre önsevişme yapan çiftlerden kadınların büyük çoğunluğu orgazm olmuş. Bunları okuyorum kendisine de. Ama ben rol yaptığım için zaten ona göre ortada sorun yok. Rol yapmamayı da denedim, dediğim gibi o zaman da paranoya devreye girdi. İle başladın değiştin orda arkadaşlarını görüyorsun beni beğenmiyorsan söyle gibisinden takıntıları oldu. Sırf aklına böyle şeyler gelmesin diye rol yapmaya devam ediyorum. İletişime geçebildiğim biri değil zaten. Bende daha fazla kendimi yıpratmama kararı aldım. Ben söylemesem de vücudum bu durumlara tepki veriyor. 2 sene önce tiroit kanserine yakalandım. Mide ameliyatı da dahil üzerimde 5 ameliyat izi ile geziyorum. Hep içime atmaktan hep konuşamamak hep stres sıkıntı yüzünden sürekli sağlık sorunları ile boğuşuyorum. Kimseyi daha fazla üzmeyeyim.Sevişme sırasında sen de müdahale etsen, kendine dokunsan, g noktanı falan uyarsan. Ben bazı pozisyonlarda kurumamak için yapıyorum bunu ama orgazma ulaşmama da çok faydası oluyor.
Eşinizin paranoyaları gerçekten tehlikeli cinsten
İletişim kuramıyoruz demişsiniz ama belki de ne yapacağını bilmiyor olabilir mi ? mesela açık açık şurama dokun şuramı okşa deseniz. Öpüşürken mesela dilini sokma rahatsız oluyorum deseniz. G noktasını falan ona öğrettiniz mi onları ona emir şeklinde yaptırsanız ters mi teper acaba ? Hani yönlendiren siz olsanız ama sözle. Bir ilişkide ben sana söylediklerimi yaptırayım diğerinde sen söyle ben yapıyım deseniz. Ya da film izlerken aynılarını yapmaya çalışın maksat atlamamak herhangi bir detayı.Birkaç kere denedim, eşimin psikolojik etkisi sanırım daha da kuruyorum bilmiyorum anlam veremedim. Yani bir gece sevişmemizi anlatsam ihtiyarlar gibi resmen. Toplasan 15 dk anca. Bunun tamamına yakını penetrasyon. Araştırma yapılmış, belli süre önsevişme yapan çiftlerden kadınların büyük çoğunluğu orgazm olmuş. Bunları okuyorum kendisine de. Ama ben rol yaptığım için zaten ona göre ortada sorun yok. Rol yapmamayı da denedim, dediğim gibi o zaman da paranoya devreye girdi. İle başladın değiştin orda arkadaşlarını görüyorsun beni beğenmiyorsan söyle gibisinden takıntıları oldu. Sırf aklına böyle şeyler gelmesin diye rol yapmaya devam ediyorum. İletişime geçebildiğim biri değil zaten. Bende daha fazla kendimi yıpratmama kararı aldım. Ben söylemesem de vücudum bu durumlara tepki veriyor. 2 sene önce tiroit kanserine yakalandım. Mide ameliyatı da dahil üzerimde 5 ameliyat izi ile geziyorum. Hep içime atmaktan hep konuşamamak hep stres sıkıntı yüzünden sürekli sağlık sorunları ile boğuşuyorum. Kimseyi daha fazla üzmeyeyim.
Çok sevdiğim bir söz vardır. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur can da inci mercan da...
Nasıl güzel kalbiniz var teşekkür ederim.İletişim kuramıyoruz demişsiniz ama belki de ne yapacağını bilmiyor olabilir mi ? mesela açık açık şurama dokun şuramı okşa deseniz. Öpüşürken mesela dilini sokma rahatsız oluyorum deseniz. G noktasını falan ona öğrettiniz mi onları ona emir şeklinde yaptırsanız ters mi teper acaba ? Hani yönlendiren siz olsanız ama sözle. Bir ilişkide ben sana söylediklerimi yaptırayım diğerinde sen söyle ben yapıyım deseniz. Ya da film izlerken aynılarını yapmaya çalışın maksat atlamamak herhangi bir detayı.
Bir de şu ilk attığım videoyu ya da o hocanın diğer videolarını izletseniz eşinize okuyunca etkili olmuyor olabilir.
Siz demişsiniz içime atınca hastalık çıktı diye aynı bunun gibi eşiniz de atıyorum çocuklar uyanacak diye kısa kesmeye çalışıyor da olabilir. Çocukların olmadığı bir yerde yapmaya çalışsanız.
Çok geçmiş olsun bu arada.
İçim buruluyor şu tarz konuları okurken. Ikı ucu b.klu değnek ne desem elimde patlarNasıl güzel kalbiniz var teşekkür ederim.
Videoları izleriz beraber tabii. Eşim ses çıkacak diye çok rahatsız olur. Zaten 1 sene oldu kendi evimize çıktık ailesiyle yaşıyorduk o dönem daha faciaydı hemen karşı odada anası babası vardı bebekken çocuklarım odamızda yatıyordu rezalet 10 dk da yorgan altında ne olduğunu bile anlamazdım.
Şimdi evim ayrı özellikle çocukların köyde aile büyüklerinin yanında olduğu zamanlarda özenle hazırlanırım. Cinsel oyunları da çok severim. Gözlerini bağlarım eşimin. Uzaktan temas etmeye çalışırım nereye dokunacağımı tahmin edemez delirir vs vs.
Kendimi yatakta başarılı buluyorum açıkçası. Ama ben çaba göremiyorum, sürekli yatayım ben sen üstümde ol diyor. Dişlerini değdirdiği an çok irrite oluyorum mesela. Yada sakalı yeni çıkarken zımpara gibi cildimi tahriş ediyor sürte sürte sakalını öpme lütfen acıyor diyorum o zamanda ofluyor pufluyor söyleniyor daha çok kopuyorum olaydan.
Bu ten uyumu dedikleri şey olmadığı zaman bunu fark eden taraf mücadeleyi bırakıyor sanırım. Bıraktım, emek vermek de istemiyorum onu bişeylere ikna etmek de..
Durumu kocanla paylas en azindan bosanacagini dusunuo belki bi care bulur kendine ceki duzen verir cocuklar da onemli ama bu hayatin bir daha geri gelmeyck mutsuz bir anne mutsuz bir cocukluk demek zaten yasinizda genc sizin en dogal hakkinizvae işteelimi kolumu bağlayan onlar ....babalarına da aşırı düşkünler çunku çok harika bir baba ....kendi zevkin için bu düzeni nasıl bozayim diyorum hep ama ben de böyle öleceğim
sekiz senelik evlilikte ne oral yaşadım ne vajinal orgazm yaşadım..10 dakika da enfazla o da kendini düşünen bir eş ile yıllarımı gecirdigimi şimdi anladım..sekiz senedir bana bir kere sormadi sende geldinmi zevke bitireyim mi falan yok ...bana odaklı hiç bişey yapmadı ...dokunmadı bile vajinaya ..doya doya tam peneterasyonu yaşayamadım. ya yavaş yaptı bosalasi geldi bıraktı ya hiç sormadan bosaldi döndü uyudu...şimdide ereksiyon problemi eklendi bir süre onu da idare ettim ama artık tamamen bitirdim iki aydır yapmıyoruz .. şimdi size soruyorum sadece bu sebeple boşanmak olurmu ...biliyorsunuz aile faktörü var toplumumuzda kime ne derim kime nasıl açıklama yaparım ...gidecek yerim de yok bosansam ne yapacağım ....cikmazdayim buaralar. otuz yaşındayım ve doya doya bunu yaşamak istiyorum ama eşimle olmuyor ... ne yapicam ben ?
aynı şeyi yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum dediklerine harfien katiliuorum ...bu sebeple boşanmak ...bize hem çok uzak hem çok yakın tek bir hataya bakar ...ama biz bencil olamıyoruz degilmi ...hep bu vicdan ....sonrasında da böyle ölüp gitmek ...hangisi diye sorsalar yine cevap veremeyizO kadar kendimi buldum ki. Hem üzüldüm hem ne diyeceğimi bilemedim. 2 yavrum var babalarına çok düşkün. Hiç orgazm olamadım bunu da bir seferinde dedim. Kadınların çoğu olamıyormuş zaten falan dedi. Borçları çok sıkıntılı bir işi var diye sürekli ilgi alaka güler yüz gösteriyorum. Sürekli birlikte olmak istiyorum en azından kafası seks ile dağılsın az diyorum. Ve rol yapıyorum. Bi süre sonra beni yoruyor tüketiyor. Kafasında çok kuran ve asla tedaviye yaklaşmayan bir eş bendeki. Örnek olarak şunu diyeyim fatura çok diye operatör değişmek istedim numara taşımak istemedim hemen açılsın diye hat almak istedim bunu da izah ettim. Saatler sonra beni arayıp seni rahatsız eden mi var neden değişmek istiyorsun dedi. Ben ona orgazm olamıyorum desem hadi çaresine bakalım demek yerine beni sevmiyor da ondan olamıyor diye kafasında kuracak.
Boşanınca da çocuklarını sevecek bir baba konusuna gelince yine kendimden örnek vereyim. Asla öyle olmayacak beni hep kötüleyecek. Hem tedavi olmak istemeyip hem kendini mükemmel görüp hem de ben ayrılmak istediğim için nankör olacağım. Daha önce bu evreleri kısmen yaşadım çünkü.
Çözümü bulamadım. Okuyan bekarlara naçizane tavsiyem asla iletişim kuramadıkları insanlarla değil evlenmek arkadaş bile olmasınlar. Bizi insan yapan tek şey iletişim. İletişim sağlam ise aşk da geliyor sevgi de tutku da ten uyumu da..
ben bunu denedim iki buçuk ay asla yatmadım ve sonrasında ereksiyon problemi düzeldi ...bu da bir sorundu bizde ama şaka gibi bunu aştık şuan ...tek sıkıntı vajinal orgazm için beklememesi bir çok şeyi eksik yapmasıuzak durun, size yoksa ona da olmasın diyeceğim de evliliğiniz bozulur diye diyemiyorum..
tamamen aynı ya şaka gibiİnanın denedim. O zaman daha sinirli oluyor bana hayatı dar ediyor. O psikolojik şiddetin o negatifliğin bende ne denli ağır etki bıraktığını tarif bile edemem.. o yüzden ben gayet orgazm oluyor gibi davranıyorum. Sıfır zevk demiyorum çok keyif aldığım anlar da oluyor baya baya ıslanıyorum falan ama artık o kadar yoruldum ve içimde bazı şeyler yerle yeksan oldu ki zihnimi sevişmenin keyfine veremiyorum sonuca da ulaşamıyorum haliyle. O ilişki sonrası banyoya gidince bende kendimi tatmin edip olayı sonlandırıyorum.