- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi alonedark18
Orgazm olamayan kadınları baz alıyor, olanları alıp cabalamak ısıne gelmıyor cunku. Neden olan cogunlukta olmak varken olamayan cogunlugun arkasına ıtelıyor başarısızlıgını?? Ben beceremıyorum demıyor da cogu olamıyormus zaten bla bla normalı bu demeye getırıyor.O kadar kendimi buldum ki. Hem üzüldüm hem ne diyeceğimi bilemedim. 2 yavrum var babalarına çok düşkün. Hiç orgazm olamadım bunu da bir seferinde dedim. Kadınların çoğu olamıyormuş zaten falan dedi. Borçları çok sıkıntılı bir işi var diye sürekli ilgi alaka güler yüz gösteriyorum. Sürekli birlikte olmak istiyorum en azından kafası seks ile dağılsın az diyorum. Ve rol yapıyorum. Bi süre sonra beni yoruyor tüketiyor. Kafasında çok kuran ve asla tedaviye yaklaşmayan bir eş bendeki. Örnek olarak şunu diyeyim fatura çok diye operatör değişmek istedim numara taşımak istemedim hemen açılsın diye hat almak istedim bunu da izah ettim. Saatler sonra beni arayıp seni rahatsız eden mi var neden değişmek istiyorsun dedi. Ben ona orgazm olamıyorum desem hadi çaresine bakalım demek yerine beni sevmiyor da ondan olamıyor diye kafasında kuracak.
Boşanınca da çocuklarını sevecek bir baba konusuna gelince yine kendimden örnek vereyim. Asla öyle olmayacak beni hep kötüleyecek. Hem tedavi olmak istemeyip hem kendini mükemmel görüp hem de ben ayrılmak istediğim için nankör olacağım. Daha önce bu evreleri kısmen yaşadım çünkü.
Çözümü bulamadım. Okuyan bekarlara naçizane tavsiyem asla iletişim kuramadıkları insanlarla değil evlenmek arkadaş bile olmasınlar. Bizi insan yapan tek şey iletişim. İletişim sağlam ise aşk da geliyor sevgi de tutku da ten uyumu da..