• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Neden cinsellik olmak zorunda ? Cinsellik olmadan da sevgili olunabilir. Ayrıca tek derdi cinsellik olsa 10 kere senin eve gelirdi. Günümüz de bir garipleşti. Şimdiki kizlar çağırıyor erkekler gelmiyor. Peşinden koşan olmayın. Akıllı olun.

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Kendi kendine işini görüyordur sana zarar vermek istemiyorum derken gelirsem dayanamam manasinda söylemiş yani sizi arzuluyo demek buda siz yaklaşmadıginiz icin isteyemiyo sizden

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Gelince ne olacak Nuri Alcoya mı dönüsecekmis..
Değerlerine göre evlilik öncesi cinsellik istemiyor anlaşılan ama bunu ima ederken söylemi tuhaf olmus yasına göre.

Back
X