• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.200
1.514
133
34
Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Sizede kendinizce hak veriyorum. Fakat üzülerek söylüyorum ki devir fazlasıyla değişti. Hayatınıza birisini alsanız dahi karşı tarafın sizinle cinsellik yaşamak isteyeceğini düşünüyorum. Sizin bu kararınıza saygı duyacak erkek tipi bulmak gerçekten çok zor üstelik yaşınız gereği Şuan kafanızda olan erkek profilini bulmak çok daha zor. Kendi yaşınızda veya yaşınıza yakın birisiyle olduğunuzu varsayarsak cinsel anlamda beklentisi olma ihtimali çok yüksek.

Karşı tarafın istediği veya beklentisi yerine gelmezse keyfi bilir, sen ne istiyorsun ona bak. Birine gerçekten güvenip özel bir şey yaşamak istersen zaten yaşarsın. İlişkilerinde açık olup ertelemek yerine direkt ne istediğini söylersen her ikiniz için de daha sağlıklı olur. Böyle erkekler de var ayrıca ağabeyim de 30larında ve daha önce birliktelik yaşamadığı için birliktelik yaşamayan biriyle evlenmeyi düşünüyor. Umarım karşına sana yeni travmalar yaratmayacak, iyi biri çıkar.

31 yaşında gayet hazırsın
Olması gereken birşey
Ki olacak mı oda meçhul
Hassasiyetler konusuna gelirsek
Orada gözüm seğirir
Taşıyamayacağın yükün altına girme
30 40
Ne zaman hazır olursa artık
Sex olmadan yürütmek ise
15 20 yaş neysede 30 yaşında ne bileyim acemi durur

Başkasına göre bu isteğin normal olup olmadığını neden önemsiyorsunuz gerçekten bunu anlamadım. Evlilik öncesi birliktelik yaşamadan evlenen insanlar vardır değil mi ? Sizde fikirlerinize uygun birini seçin biz ne dersek ona göre mi davranacaksiniz ? Normal değil desek fikirleriniz mi değişecek mesela merak ettim

Başkasına göre bu isteğin normal olup olmadığını neden önemsiyorsunuz gerçekten bunu anlamadım. Evlilik öncesi birliktelik yaşamadan evlenen insanlar vardır değil mi ? Sizde fikirlerinize uygun birini seçin biz ne dersek ona göre mi davranacaksiniz ? Normal değil desek fikirleriniz mi değişecek mesela merak ettim
Sadece yorum almak istedim.Tabiki de bildiğimi yapacağım.Ama ben de bir anormallik varsa bu konu üzernde çalışacağım.Tabiki buradaki mesajlar kendim için atacağım adımlarda yeterli değil.Bayan olduğumuz için fikirlerinizi önemsiyorum.

Sadece yorum almak istedim.Tabiki de bildiğimi yapacağım.Ama ben de bir anormallik varsa bu konu üzernde çalışacağım.Tabiki buradaki mesajlar kendim için atacağım adımlarda yeterli değil.Bayan olduğumuz için fikirlerinizi önemsiyorum.
Bir anormallik yok bana göre ama anormal bulan insanlar çıkabilir . Bu çok kişisel bir mevzu inançtan tutun gelenek görenek bu konu uzaarrr gider ama siz uzaylı değilsiniz yani 😅 Íster bunu yaşarsınız ister yaşamazsınız buna saygı duyacak biriyle evlenmelisiniz zaten evleneceğiniz kişi de sizin gibi düşünmeli ki mutlu olabilesiniz

Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Dini hassasiyetleriniz var madem karşınızdaki kişide de aynı hassasıyetleri ararsınız gayet makul sonucta. Sırf ilişki yürüsün diye neden istemeyeceğiniz şeyler yapasınız ki? Sonuçta bir ilişkide ilk koşul kafaların uyuşmasıdır. Ben kendi adıma istemem öyle bir ilişki.Bence o ilişki değil zaten.Benim gidip cafede oturup sohbet ettiğim erkek arkadaşlarım zaten var bunu adı sosyal arkadaş benim için. Ama sizin gibi düşünen erkekler tabi ki var.

Buna herkesin fikri farkli. Ben kendi şahsi goruşumu soyleyeyim. Ben evlenmeden birliktelik yaşamadim. Belki garip gelecek ama hiç cinsellikten konuşmadik bile. Bizim ilişkimiz gerçekten farkliydi. Birbirimizle saatlerce konuşurduk. Onunla guldugum kadar kimseyle gulmedim. Eve donerken bile birbirimizden kopamadik. Eşimin işleri çok yoğundu ama işten çikarken bile seni goreyim diye gece kapiya gelirdi. Ailem de o kadar severki onu babamla gece yarisi çay içerlerdi. Artik onlar da çocuk ozlemiş bu saatte gelmiş kabul ederlerdi) gerçekten biz cinsellik olmadan aşki hat safhalarda yaşadik. Guldum eglendik diye demiyorum. Çok şeyler oldu. Evlendik ve guzel cinsel hayatimiz var. Yani diyeceyim o ki karşindaki insan senin duygularina hislerine saygi duyuyorsa ustelemez . cinsellik ihtiyaç evet ama zamani var herseyin diye dusunuyorum. Benim için cinsel birliktelik yaşamak bir insanin artik en ozel bir ani. Ben onu yarinimda hayatimda olacaği belli olmayan biriyle harcamazdim. Daha dini boyutunu soylemiyorum bile. Nedense dine girince baya linç yiyorumda. Sanki musluman ulkesinde yaşamiyoruz. Sanki Peygamberimiz bu dini getirmek için senelerce caniyla vuruşmadi. Ama bizler ummet olarak şu haram desek yiyoruz linçleri tuhaf.
Yani toparlayayim. Herkesin fikri farkli. Benim fikrim bu yonde. Farkli fikirde ve yaşantida olanlara saygi duyuyorum

Son düzenleme:
Nedense bu konu bana Fake geldi.. Ola ki gerçekse bile başkalarının ilişkiye bakış açılarıyla nereye kadar hangi ilişkiyi sürdürebilirsiniz.

Kendinize ve isteklerinize göre hareket edin. Erkek kişi de size uyarsa harika olur uymazsa da ona göre davranırsınız.

Daha dini boyutunu soylemiyorum bile.
Buraya kadar yazdıklarınız iyiydi hoştu da burdan sonraki dayatmalarınızı yapmasanız belki linç dediğiniz olayı yaşamazsınız..

Davranışlara, düşüncelere ne kadar saygı duyarsanız o kadar saygı görürsünüz..

Sen nasıl istersen öylw olmalı dini boyutuna önem veriyorsan eğer hayatındaki kişi bu konuyla alakalı adım attığında kendi fikrini söylersin istemediğini belirtirsin zatwn seni seven insan fikrini önem verir ve ilişki devam eder amaç sadece sex ise defolup gider bence 🤗

.Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Evlilik düşündüğünüz insanın bile eski kaldığı dünyada hiçbir şey için mecbur değilsiniz. Yaşayacağınız 5-10 dk zevk için hayatınızı sürekli sorgulamak zorunda kalacak gibisiniz bence hiç bulaşmayın. Cinsellik olmadan da olabilir.

Back