- 7 Ağustos 2013
- 581
- 350
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürmez. Sürmemeli. Henüz çok gençsiniz. Bir uzmanla görüşmeye ikna olması lazım yoksa size büyük haksızlık. Ayrıca onda erkeklik gururu varsa sizde de kadınlık gururu var değil mi?Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Bu adamın severek yaptığı birşey var mı peki hayatta? Bu nasıl insan?Dışarıya da aynı çok konuşmaz, kendi köşesine çekilir. Sürekli benimle, peşimden ayrılmaz. En kötüsü aynı yerde çalışıyoruz
Ben diğer ilişkilerimde sizin gibiydim, güzel giyinir makyajımı yapardım parfümümü sıkardım ama 7 yıldır yapmıyorum beğenecekse böyle beğensin diyorum. Ona kendimi beğendirme çabasında değilim içimden gelmiyor.Evli degilim yalniz da yasiyorum senelerdir (simdi annem kardesim olsa da)
Valla ben bile bir erkekle yan yana gelsem sarilmak dokunmak isterim ki oyle aktif bir cinsel hayatim yok ama insan kadin oldugunu hissetmek istiyor
Yalnizken nasilsa tekim diyorum ama bir erkegin yanindayken saçıma basima bakiyorum ne bileyim icimden makyaj yapmak geliyor
Doğamiz bu
Sizinkisi ev arkadasligi da değil insan ayni evde bir seyler paylaşır
Ayrica siz tek basina da olsaniz terapi almalisiniz
Valla ben cozume yanasmayan birine ya uzmana gidiyoruz ya mahkemeye ama orada da sebebini açıkça belirtecegim ona göre derdim.
O kadar hassas nahif miymiy adam cekemiyorum, insan biraz olsun erkeksilik ariyor yoksa bir kiz cocugu evlat edinmekten farksız geliyor bana
Evet yemek yemek ve alışveriş yapmakBu adamın severek yaptığı birşey var mı peki hayatta? Bu nasıl insan?
Yalnızlıktan korkuyorum. Dışarıya karşı bir şey değilDışarıya evli görünmekten başka bir amacı var mı bu evliliğin?
Evet tartışmadan sürekli kaçıyor, susuyor yada konuşma benimle diyor. Sonra konu bir kaç gün kapanıyor. Ben tekrar açıyorum ama bir türlü sonuca ulaşmıyor.Bunca senedir nasil bir iliskiniz var cidden merak ettim. Sohbet yok, cinsellik yok, dokunmak yok, herhangi bir ortak payda yok, adam sorunlari çözmüyor caba da gostermiyor. Kavga etmemek bile sorun bence. Çünkü sorunlar konusulmak yerine habire hali altina atiliyor. Bir yerde illa ki patlak verir. Adamda evlilik bilinci sıfır. Bence siz direkt bosanma davasini acin gerekcesine de cinsellik yok diyin bakin gorun erkeklik gururu var mıymış yok muymuş cozum araniyor muymus! 7 yiliniza yazik
Yalnızlıktan korkuyorum. Dışarıya karşı bir şey değil
hiç sevişmeden 7 sürdürmüşsünüz, bazı tutuklu seks olan evliliklerden daha uzun bile sürmüş. Siz bu şekilde ömür boyu devam edersiniz gibiHayır olmadı. O kadar soru var ki herkese cevap veremiyorum
Yalnızlık.. Yalnız kalmaktan korkuyorum, şimdi en azından yanımda biri var diyorum ama biliyorum ki buda yanlış. Ben yalnız büyüdüm korkum bu yüzdenhiç sevişmeden 7 sürdürmüşsünüz, bazı tutuklu seks olan evliliklerden daha uzun bile sürmüş. Siz bu şekilde ömür boyu devam edersiniz gibi
Ha bu evlilikmi, bence değil. Yada bana göre değil.
Benki okadar düşkün değilim daha doğrusu artık eskisi gibi düşkün değilim ama ona rağmen 1 haftadan fazla olmasa bir noluyoruz ya derim.
Aslında yüzde yüz boşanma sebebi. Boşanmamak için her türlü bahanesi olan kadınlardan değilsiniz, işiniz var, babasına düşkün çocuğunuz yok. Korkma sebebiniz nedir?
Eşinizin yerini bir kedi yavrusu fazlasıyla doldurabilir bence. Hata daha iyi bile olur oda konuşmuyor ama seviyor, sevilmek istiyor. Canı sıkılınca kendine oyun buluyor durup dururken kahkaha attırıyor. Isterseniz yanınızdada yatar mışıl mışıl uyursunuz. Bence eşinizden daha iyi ev arkadaşıYalnızlık.. Yalnız kalmaktan korkuyorum, şimdi en azından yanımda biri var diyorum ama biliyorum ki buda yanlış. Ben yalnız büyüdüm korkum bu yüzden
Sizin aileniz yok mu? Çocuk esirgeme de felan mı büyüdünüz acaba diye düşündüm? Eğer aileniz varda onlarda bireylerin farkında olmalılar onlar ne diyor? Mesela iletişim olmamasına çocuksuz olmanıza? Bir sürü insan yorum yazmış ama tek tük cevaplıyorsunuz. Sevmeye çabalamayış boşvermişlik işi sarpasarmış. Böyle ömür geçmez ruh hastası olursunuz.Yalnızlık.. Yalnız kalmaktan korkuyorum, şimdi en azından yanımda biri var diyorum ama biliyorum ki buda yanlış. Ben yalnız büyüdüm korkum bu yüzden
E zaten yalnizsiniz su anYalnızlıktan korkuyorum. Dışarıya karşı bir şey değil
adam sizi sevdiği için evlenmişsiniz ego tatmini yüzünden.7 yıl geçmiş ne kendiniz evli gibi yaşamışsınız ne kağıt üstündeki eşiniz,kınamıyorum ama yeni mi aklınız başınıza geldi ?Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Adam kesin gay.iki kanlı bıçaklı düşman olsa, iki dünyanın en çirkin insanı olsa 7 senede onlar bile sevişirdi.Hayır olmadı. O kadar soru var ki herkese cevap veremiyorum