• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan evlilik sürer mi ?

Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
kimseyi bulamışsınız zaten. daha ne kadar yalnız kalabilirsiniz ki zaten yalnızsınız. bu evlilik değil evcilik bile değil. çocuklar evcilik oynarken bile sohbet muhabbet eder bi senaryo üretir

Ben diğer kişiler gibi cinselliğin çok büyük bir yüzdeliğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Herkesin evliliğinin dinamikleri farklı. Ama siz sohbet falan da etmiyormuşsunuz. Ben yaşlı akrabalarımdan hep şunu duyardım alkol yok, şiddet yok, evini de bakıyor boşanılır mı hiç? Siz de böyle düşünerek mi 7 sene evli kaldınız? Yoksa elle tutulur bir bağınız var mı?

siz evli değilsiniz ki. İnsan kavga etmek ister, sarılmak ister, beraber ağlamak ve gülmek ister. Konuşmak ve dertleşmek en önemlisi. Anladığım hiçbiri yok. Cinsellik de yok. Ruhsal olarakta iyi değilsiniz belli. Bence eşiniz gitmese bile kendiniz için bir terapi alın. Anlatmak iyi geliyor. Farklı bir gözün yorum yapması, uzman birinin tabiki. En azından bakış açınızı değiştirir. Bu belirsizliklerden kurtulursunuz.

Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Kendinize yazık.etmeyin , 8 yıl evli kaldım bende 6,7 yılı cinsellik yok.gb birseydi..çocuk. bile istemedim Yaşım da gençti.en sonunda yapamadım ev arkadasi GB nereye kadar.ayrildim 3 yıl sonra hayatıma biri.girdi kadin olduğumu anladım.ama o da başka türlü üzdü beni o ayrı.ama.cinswllik önemli.

çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan.
Biriyle evlenmek için “iyi” olması yetmez. İyi de çok görece kavram, nesi iyi?
Korktuğun birine iyi denilmez.
ele verip aşalım dememiş gerçekten çok iyi.
kırılmasın erkeklik gururu
Ah yazık, 7 sene sus pus oturmuş aman kırılmasın. Ama seni suçlayıp korkutsun iyi insan.
onun gibisini bulamam diye diye
Bulursun ya, hem de sevişebilenini.
İki arkadaştan bir fakımız yok.
Arkadaşlarımızla aynı yatağa giremeyiz, aynı yatağa girebildiğimiz insanlarla arkadaş da olmalıyız.
tutku hissetmedim
Olsaydı yerinde duramazdı tutku.
hiç tartışmayız
BÜYÜK problem tartışmadan ilişki olmaz, çatışmalar ilişkiyi güçlendirir. (Kavga değil tartışma)
konuşmayız, sohbetimiz de yok
Evdeki çamaşır makinası da konuşmuyor işini yapıp kapatıyor kendini.
Acıma duygusu var ona bakınca bırakamıyorum.
duygun neden acımaya dönüştü, karşında askılılarla mont gibi duran biri var. Sen kendine üzülüyor olabilir misin?
yalnız kalmaktan da korkuyorum
Üzgünüm sanki pek biri var gibi gelmesi anlatttıklarından.
Çok içine kapanık
Başkalarıyla iletişimi nasıl? Bana sanki enerjisini dışarı bırakıp gelen bir adam hissi uyandırdı. Evde de işleri halleden bi kadın var mis gibi sorun da çıkarmıyor. Düzeni devam ediyor.

Siz neden terapiste gitmiyorsunuz? Bence tek gidin, gitmelisiniz.

Erkekle kadın arasında bir fark yok cinsel istek açısından.kişisel bir konu.cinsiyet meselesi değil.şu üstelik bir erkek algisının artık değişmesi gerekiyor bence

Evlenene kadar cinsel açısından hiç doyuma ulaşmamış kadınlar tanıyorum. Erkeklerde evlenene kadar kendi kendine bir şey yapmayan yoktur
Değişmesi gerekiyor demek olan şeyleri değiştirmiyor. Şu sitede evlenene kadar kendi organına hiç bakmadım diyen üyeler var.

Ben diğer kişiler gibi cinselliğin çok büyük bir yüzdeliğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Herkesin evliliğinin dinamikleri farklı. Ama siz sohbet falan da etmiyormuşsunuz. Ben yaşlı akrabalarımdan hep şunu duyardım alkol yok, şiddet yok, evini de bakıyor boşanılır mı hiç? Siz de böyle düşünerek mi 7 sene evli kaldınız? Yoksa elle tutulur bir bağınız var mı?
Sanırım öyle oldu.. Elle tutulur bir şey kalmadı

Biriyle evlenmek için “iyi” olması yetmez. İyi de çok görece kavram, nesi iyi?

Korktuğun birine iyi denilmez.

ele verip aşalım dememiş gerçekten çok iyi.

Ah yazık, 7 sene sus pus oturmuş aman kırılmasın. Ama seni suçlayıp korkutsun iyi insan.

Bulursun ya, hem de sevişebilenini.

Arkadaşlarımızla aynı yatağa giremeyiz, aynı yatağa girebildiğimiz insanlarla arkadaş da olmalıyız.

Olsaydı yerinde duramazdı tutku.

BÜYÜK problem tartışmadan ilişki olmaz, çatışmalar ilişkiyi güçlendirir. (Kavga değil tartışma)

Evdeki çamaşır makinası da konuşmuyor işini yapıp kapatıyor kendini.

duygun neden acımaya dönüştü, karşında askılılarla mont gibi duran biri var. Sen kendine üzülüyor olabilir misin?

Üzgünüm sanki pek biri var gibi gelmesi anlatttıklarından.

Başkalarıyla iletişimi nasıl? Bana sanki enerjisini dışarı bırakıp gelen bir adam hissi uyandırdı. Evde de işleri halleden bi kadın var mis gibi sorun da çıkarmıyor. Düzeni devam ediyor.

Siz neden terapiste gitmiyorsunuz? Bence tek gidin, gitmelisiniz.
Dışarıya da aynı çok konuşmaz, kendi köşesine çekilir. Sürekli benimle, peşimden ayrılmaz. En kötüsü aynı yerde çalışıyoruz

siz evli değilsiniz ki. İnsan kavga etmek ister, sarılmak ister, beraber ağlamak ve gülmek ister. Konuşmak ve dertleşmek en önemlisi. Anladığım hiçbiri yok. Cinsellik de yok. Ruhsal olarakta iyi değilsiniz belli. Bence eşiniz gitmese bile kendiniz için bir terapi alın. Anlatmak iyi geliyor. Farklı bir gözün yorum yapması, uzman birinin tabiki. En azından bakış açınızı değiştirir. Bu belirsizliklerden kurtulursunuz.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Gay?

Küsüratlı sayı vereyim de attığım anlaşılmasın😂😂 %97 nedir ya.hiç mi yiyip içmeyecek, işe gitmeyecek bu insanlar.sayı zaten absürt.yüzde giderek çoğalıyor.kimi yüzde 60 diyor, kimi yüzde 70, kimi yüzde 97. Yüzde vermeden çok önemli desek olmuyor mu yani.bu şekilde çok saçma oluyor bence.haftada 2, 3 kere sevişince oran o kadar yüksek olmuyor bir kere.şu yüzde işinden vazgeçin bence.
Kanka o kusuratli sayi yada yüzde işin mübalağa kısmı sen ne dediğimi anladin 😂aslında çok önemli demek istiyorum ve haftada iki üç evet gayet ideal 🤗🤗

Konu sahibi Allah için şu soruya net cvb verin
7 yıldır hiç mi birlikte olmadınız yada mesela ayda kaç kez girişimde bulunuyor eşiniz.

Önce %60 tı, sonra %70 oldu, sonra %80 oldu, en son %97 yazmış bir arkadaş.yakında evlilik yataktan çıkmamaktır diyecekler.😂😂 vur deyince öldürüyoruz işte her konuda olduğu gibi.popüler bir akım olmuş yüzde konusu.yüzde 80'i nasıl cinsellik oluyor arkadaş? Hergün bile birkaç saat seks yapman lazim bu hesabı tutturmak için.😀 bu performans hangi babayiğitte var? Laf olsun torba dolsun işte.hayeller yüzde 80, hayatlar haftada bir 10 dakika😂😂

Back