• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan evlilik sürer mi ?

Önce %60 tı, sonra %70 oldu, sonra %80 oldu, en son %97 yazmış bir arkadaş.yakında evlilik yataktan çıkmamaktır diyecekler.😂😂 vur deyince öldürüyoruz işte her konuda olduğu gibi.popüler bir akım olmuş yüzde konusu.
Aynen öyle ben de şok oluyorum😅 her insanın beklentilerinin farklı olacağını kabul etsek bi rahatlıcaz gibi. Biz eşimle cinsel olarak çok uyumluyuz libidomuz da çok yüksek ama benim evliliğimin %97 sinin iyi olduğunu asla düşünmüyorum keşke onla bitse o iş çok mutlu olurdum 😅

Önce %60 tı, sonra %70 oldu, sonra %80 oldu, en son %97 yazmış bir arkadaş.yakında evlilik yataktan çıkmamaktır diyecekler.😂😂 vur deyince öldürüyoruz işte her konuda olduğu gibi.popüler bir akım olmuş yüzde konusu.yüzde 80'i nasıl cinsellik oluyor arkadaş? Hergün bile birkaç saat seks yapman lazim bu hesabı tutturmak için.😀 bu performans hangi babayiğitte var? Laf olsun torba dolsun işte.hayeller yüzde 80, hayatlar haftada bir 10 dakika😂😂

Niceliği değil o niteliği. İyiyse bütün hayatı katlanılır hale getirmesi. Karnını doyurmak için öğün geçirmekle sohbet muhabbet eşliğinde saatlerce şık bir akşam yemeği yemek arasındaki fark gibi düşün. İki sofradan kalkınca da tek öğün tüketmiş oluyorsun.

Farkında mısınız erkek kırılmasın diye hakaret yiyen kadınlar nazikçe yaklaşıyor. Sizi suçlamış en başta yerim onun erkeklik gururunu. Erkek olan kimseyi suçlamaz tedavi olmak için eşiyle gider. Duygusal bağ kurar, eşini üzmez. Erkeklik bu değil yani.

Farkında mısınız erkek kırılmasın diye hakaret yiyen kadınlar nazikçe yaklaşıyor. Sizi suçlamış en başta yerim onun erkeklik gururunu. Erkek olan kimseyi suçlamaz tedavi olmak için eşiyle gider. Duygusal bağ kurar, eşini üzmez. Erkeklik bu değil yani.
Evet çünkü çok hassas bir insan onu kırmak istemedim ama ben kırıldım

Hayır olmadı. O kadar soru var ki herkese cevap veremiyorum
Sevişme dahil 7 yıldır hiç birşey olmadıysa ne sabır varmış sende maşallah. Sadece cinsel ilişki değil elbette evlilik ama kadın sevildiğini nasıl hisseder ? Sizde Dokunma yok sevgi sözcüğü yok iltifat yok muhabbet etmiyor seninle konuşmuyo tartışmıyo.. eee evinde bitki yetiştir daha mutlu olursun inan en azından o emeğinin karşılığını veriyor bi şekilde

Niceliği değil o niteliği. İyiyse bütün hayatı katlanılır hale getirmesi. Karnını doyurmak için öğün geçirmekle sohbet muhabbet eşliğinde saatlerce şık bir akşam yemeği yemek arasındaki fark gibi düşün. İki sofradan kalkınca da tek öğün tüketmiş oluyorsun.
Ay keşke katlanır hale getirse tek başına cinsellik en çok ben isterim bunu

Hayır olmadı. O kadar soru var ki herkese cevap veremiyorum
Gercekten kendinize o kadar buyuk haksizlik ediyorsunuz ki. Sirf "evli" kalmak icin guzelim yillarinizi çalıyorsunuz.

Esiniz gay veya aseksuel degilse uzgunum ama bilmediginiz bir hayat daha surduruyordur. Hic kimse -erkek demiyorum bakin, hicbir insan- 7 sene sifir cinsellikli bir hayat surmez.

Siz su anda kirayi ve masraflari bölüşen ama dogru duzgun bir iletisimi olmayan iki ev arkadasisiniz. Arti bir de nikah cuzdaniniz var.

Bosansaniz evet belki karsiniza dogru adam cikmayacak. Bunun garantisi yok. Ama su anda da hayatinizda bir adam yok ki. Siz olma şansını da harciyorsunuz.

Ay keşke katlanır hale getirse tek başına cinsellik en çok ben isterim bunu
ben örnekle de açıkladım, tek başına cinsellik demedim, nitelikli bir cinsellik yaşanan evlilik hayatı katlanılır hale getirir.
Evlendiysen bazı özellikleri var diye evlenmişsindir, sana uygundur. Evliliği kötü etkileyecek olaylar-durumlar yoksa tabi.
Saygı-sevgi-karşılıklı istekler dengesi.

Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler

Sevmediğiniz , tanımadığınız biri ile evlenirken düşünseydiniz evlenmek için evlenmişsiniz elinizde patlamış adamı suçlamayın tecrübeli bile olsa gözünüze giremez bazı insanlar da cinsellik sevmiyor var öyle. Boşanmaya bakın gelgelelim cinsellik olmadan evlilik mevlilik sürmez 🙃 sevgililik bile. Sadece ev arkadaşı olur.

Gercekten kendinize o kadar buyuk haksizlik ediyorsunuz ki. Sirf "evli" kalmak icin guzelim yillarinizi çalıyorsunuz.

Esiniz gay veya aseksuel degilse uzgunum ama bilmediginiz bir hayat daha surduruyordur. Hic kimse -erkek demiyorum bakin, hicbir insan- 7 sene sifir cinsellikli bir hayat surmez.

Siz su anda kirayi ve masraflari bölüşen ama dogru duzgun bir iletisimi olmayan iki ev arkadasisiniz. Arti bir de nikah cuzdaniniz var.

Bosansaniz evet belki karsiniza dogru adam cikmayacak. Bunun garantisi yok. Ama su anda da hayatinizda bir adam yok ki. Siz olma şansını da harciyorsunuz.
O kadar eminim ki başka bir hayatı olmadığından. Aynı yerde çalışıyoruz sürekli yan yanayız.

Sevmediğiniz , tanımadığınız biri ile evlenirken düşünseydiniz evlenmek için evlenmişsiniz elinizde patlamış adamı suçlamayın tecrübeli bile olsa gözünüze giremez bazı insanlar da cinsellik sevmiyor var öyle. Boşanmaya bakın gelgelelim cinsellik olmadan evlilik mevlilik sürmez 🙃 sevgililik bile. Sadece ev arkadaşı olur.
Cinselliği seviyorum demişti halbuki.. Evet bir anda alınmış bir karar oldu evlilik.

Evli degilim yalniz da yasiyorum senelerdir (simdi annem kardesim olsa da)
Valla ben bile bir erkekle yan yana gelsem sarilmak dokunmak isterim ki oyle aktif bir cinsel hayatim yok ama insan kadin oldugunu hissetmek istiyor
Yalnizken nasilsa tekim diyorum ama bir erkegin yanindayken saçıma basima bakiyorum ne bileyim icimden makyaj yapmak geliyor
Doğamiz bu
Sizinkisi ev arkadasligi da değil insan ayni evde bir seyler paylaşır
Ayrica siz tek basina da olsaniz terapi almalisiniz
Valla ben cozume yanasmayan birine ya uzmana gidiyoruz ya mahkemeye ama orada da sebebini açıkça belirtecegim ona göre derdim.
O kadar hassas nahif miymiy adam cekemiyorum, insan biraz olsun erkeksilik ariyor yoksa bir kiz cocugu evlat edinmekten farksız geliyor bana

Cinselliği seviyorum demişti halbuki.. Evet bir anda alınmış bir karar oldu evlilik.
Bunca senedir nasil bir iliskiniz var cidden merak ettim. Sohbet yok, cinsellik yok, dokunmak yok, herhangi bir ortak payda yok, adam sorunlari çözmüyor caba da gostermiyor. Kavga etmemek bile sorun bence. Çünkü sorunlar konusulmak yerine habire hali altina atiliyor. Bir yerde illa ki patlak verir. Adamda evlilik bilinci sıfır. Bence siz direkt bosanma davasini acin gerekcesine de cinsellik yok diyin bakin gorun erkeklik gururu var mıymış yok muymuş cozum araniyor muymus! 7 yiliniza yazik

Back