- 23 Mart 2015
- 5.727
- 12.074
- 248
Çocuk sizmi istemiyorsunuz yoksa olmuyormu?Sorun var yani yoksa cinsellik niye olmasin ki.Sorunu yok çocuk da yok. Oda farkında birşeylerin yolunda gitmediğinin ama düzeltmek için hiç çaba göstermiyor. Ayrılmıyor da benden
Tamam işte hanfendi kendinizi kandırmayın sizi hiç sevmiyor asalak bir tip. Hadi cinsellik istemiyor beceremiyor diyelim sizi kucaklayıp öpmeyecekse okşamayacaksa güzel sözler söylemeyecekse sohbette yok derdini de paylaşmıyor ne işe yarıyor bu ilişki? aynı evde kalan 2 kişi gibisiniz. Arkadaşlar bile sevgisini gösterir illa birşeyler paylaşır. Beraber uyumak nasıl bu adamla? Bunları yapsa zaten sizde heyecan aşk oluşurdu ve arzulardınız. Siz cinsellik yaşamadan nasıl duruyorsunuz peki insani bir ihtiyaç sonuçta. Çok ilginç gerçekten.Hiç öyle süslü cümleler kurmadı biraz utangaç çekingen bir insan içinde yaşar her şeyi derdi olsa bile anlatmaz bana. Çok içine kapanık. Ne öğrenmek için çabaladı ne tedavi için harekete geçti söylememe rağmen.
Hiç öyle süslü cümleler kurmadı biraz utangaç çekingen bir insan içinde yaşar her şeyi derdi olsa bile anlatmaz bana. Çok içine kapanık. Ne öğrenmek için çabaladı ne tedavi için harekete geçti söylememe rağmen.
Anlaşılan hakikatte sevmediğiniz biriyle sırf doğru insan olduğunu düşünerek evlenmişsiniz ama aranızda bir çekim söz konusu değil. Cinsellikte eşinizin beceremediği veya doktora gözükmesini gerektirecek bir şey yok. Problem siz de. Suçu kocanıza atıp gerçek hislerinizden kaçıyorsunuz bence :) .Ön sevişmeyi uzatmaya çalışıyor ama bende duygu sıfır
Erkekle kadın arasında bir fark yok cinsel istek açısından.kişisel bir konu.cinsiyet meselesi değil.şu üstelik bir erkek algisının artık değişmesi gerekiyor benceBence eşinde de sen de ikinizde de istek azlığı var yoksa bir şekilde kavga mavga ederdiniz olmadığından.
Özellikle erkek beklemez 7 sene yani. Siz de hiç bir kadın doğuma bilmem neye gideyim sorayım demediniz mi yani.
Sizmi istemiyorsunuz cinsellik anlamadım.Korkunuz yüzünden mi ilişki istemiyorsunuz .Burada sorun sizde gibi sanki.Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
E artık harakete geçmenin zamanı gelip geçmiş. Daha fazla beklemeyin. İlk senede bu durumu halletmeniz gerekiyordu. 7 sene birbirinize eziyet etmişsiniz. Hemen şimdi cinsel terapi için randevu oluşturup en yakın sürede eşinizle gidebilirsiniz. Madem 7 sene evli kaldınız ve madem çok seviyorsunuz birbirinizi artık o adım atsın, ben uğraşamam, onun gururu/benim gururum bırakın ikiniz de. Yani gerekiyorsa "Bak benim burama kadar geldi. 7 sene olmuş. Sence de bu durumu çözmemizin vakti gelmedi mi? Hiç bana özel hayatımı başkasına mı anlatacağım da deme. Evet anlatacağız. En azından çözmek için çaba sarfedeceğiz. Gittiğimiz insan da kalkıp bizim sorunumuzu yaymayacak ya da bize bakıp dalga geçmeyecek, yardım etmeye çalışacak. Bunu daha önce yapmamız gerekiyordu. Ama öyle böyle 7 sene geçti işte. Bak ben de seni seviyorum ama bu durum beni çok yıprattı. Kendi kendimize çözemedik. Gel en iyisi bir profesyonel desteği ile çözmeye çalışalım. Sen de yeterince sıkılmadın mı durumdan. İnat etme de birlikte gidelim. Bu durum beni de çok üzüyor. Artık harakete geçelim, ev arkadaşı gibi kalmak istemiyorum." gibi bir konuşma yapsanız fikri değişir mi, aksiyon alır mı?Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Size göre sevgi nedir?Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim.
Hic cinsel ilişkiniz olmadı mı? Sizde vajinismus olabilir mi? Bu konuda uzmanlar var, internetten araştırın ve gidin. 7 yıl çok uzun bir zaman. Cinsellik olmadan nasıl sürdü bu kadar, şaşkınım açıkçası...Herkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
Ben bazı yorumlara hak verdim. Bence adam uğraşmış denemişler en azından hatta öncesini uzun tutuyor demiş. Bence adam sevilmediğini anlayınca iş sarpasarmış içe kapanmış. Bu kadını sevdiği içinde bırakamamış. kadın sevmiyor tahrik olmuyor etkilenmiyor bunu anlamaması için aptal olması gerek. Cilve işve adamı kendine çekecek güzelleştirecek bir adım yok kadında. Zaten normal olsa 7 sene durmazdı. Öte yandan adamda en az bunun kadar suçlu terapiye gitsin birşeyler yapsın kavga etsin. Susmak nedir.Kadınların evlenir evlenmez cinselliği çekip çevirdiği nadirdir. Başlangıçta erkekler dominant davranır, uyum ve alışma başlayana kadar. Bizim kültürde böyledir yani. Ya eşinde isteksizlik tarzı bir rahatsızlık var ya da o uğraşıyor ama sende iş yok. Sevmeyi geçtim de sen bu adamı hiç mi beğenmedin… hani yakışıklı, fena değil falan deyip hoşlanmadın mı
ben anlamadım 7 senedir hiçmi birlikte olmadınız, yada oluyorsunuz ama sizmi zevk almiyorsunuz?Bana yaklaşma tarzı hoşuma gitmedi en başta. Ondan sonra ona karşı soğudum
Bunun cevabını kendinde verebilirsinHerkese merhaba, çok büyük sorunum var. 7 yıldır eviliyim. Aşık olarak evlenmedim, beni çok sevdiği için evlendim ama sevdiğimi düşündüm çok güzel bir kalbi var çok iyi bir insan. Eşimle nişanlıyken ufak tefek şeyler yaşadık ama o kadar. Evlendikten sonra bir türlü cinsel ilişkiye giremedik. Kendisinin tecrübesi yoktu sanırım bana yaklaşması çok agresif geldi. Bana dokunduğunda hiç bir şey hissetmiyordum korku hariç. Bir kaç kez denedikten sonra senin yüzünden olmuyor demeye başladı beni suçladı. Bende kırılmasın erkeklik gururu vardır diye sen yapamıyorsun diyemedim. Terapiste gitmeyi de reddediyor. Çok dayandım bekledim ama artık çok yoruldum. Beni çok seviyor onun gibisini bulamam diye diye bu zamana geldim. İki arkadaştan bir fakımız yok. Ona karşı hiç tutku hissetmedim. Çok pasif bir insan hiç tartışmayız hiç küsmeyiz, bi sorun olduğunda konuşmayız, sohbetimiz de yok. 34 yaşındayım bir daha kimseyi bulamam korkusu var bende, yalnız kalmaktan da korkuyorum, pişman olmaktan özlemekten korkuyorum. Fikirleriniz nedir merak ediyorum. Lütfen yargılamadan yaklaşınız. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?