Cinsellik olmadan evlilik sürer mi ?

Tamam işte hanfendi kendinizi kandırmayın sizi hiç sevmiyor asalak bir tip. Hadi cinsellik istemiyor beceremiyor diyelim sizi kucaklayıp öpmeyecekse okşamayacaksa güzel sözler söylemeyecekse sohbette yok derdini de paylaşmıyor ne işe yarıyor bu ilişki? aynı evde kalan 2 kişi gibisiniz. Arkadaşlar bile sevgisini gösterir illa birşeyler paylaşır. Beraber uyumak nasıl bu adamla? Bunları yapsa zaten sizde heyecan aşk oluşurdu ve arzulardınız. Siz cinsellik yaşamadan nasıl duruyorsunuz peki insani bir ihtiyaç sonuçta. Çok ilginç gerçekten.

Ön sevişmeyi uzatmaya çalışıyor ama bende duygu sıfır
Anlaşılan hakikatte sevmediğiniz biriyle sırf doğru insan olduğunu düşünerek evlenmişsiniz ama aranızda bir çekim söz konusu değil. Cinsellikte eşinizin beceremediği veya doktora gözükmesini gerektirecek bir şey yok. Problem siz de. Suçu kocanıza atıp gerçek hislerinizden kaçıyorsunuz bence :) .

Erkekle kadın arasında bir fark yok cinsel istek açısından.kişisel bir konu.cinsiyet meselesi değil.şu üstelik bir erkek algisının artık değişmesi gerekiyor bence

Sizmi istemiyorsunuz cinsellik anlamadım.Korkunuz yüzünden mi ilişki istemiyorsunuz .Burada sorun sizde gibi sanki.
Ayrıca onu sevmeden evlendiğinizden eşinizin haberi var mı?

E şimdi de yalnızsınız. Yalnızlığın nesinden korkuyorsunuz? Bu yaşadığınız evlilik değil ev arkadaşlığı

Sizi seven biri size agresif yaklaşmaz. Ve asla size senin yüzünden benim yüzümden muhabbeti yapmaz. Çaresine bakar.

Tecrübesiz olduğu için belki tecrübeli kadar keyif veremez ama sevseydiniz eğer öpmesi bile sizi tahrik ederdi.

Eşinizden tahrik olmuyorsunuz, onu sevmiyorsunuz.

Sadece rutin bir hayatınız var ve muhtemelen eşinizin size sunduğu bir konfor alanı. alıştığınız şeylerin elinizin altından kaybolmasından korkuyorsunuz.

Ona buna suç bulmayın ve ayrılın.
Yoksa bu işin sonunda aldatacaksınız ve bahane olarak yukarda sunduklarınızı belirteceksiniz.

E artık harakete geçmenin zamanı gelip geçmiş. Daha fazla beklemeyin. İlk senede bu durumu halletmeniz gerekiyordu. 7 sene birbirinize eziyet etmişsiniz. Hemen şimdi cinsel terapi için randevu oluşturup en yakın sürede eşinizle gidebilirsiniz. Madem 7 sene evli kaldınız ve madem çok seviyorsunuz birbirinizi artık o adım atsın, ben uğraşamam, onun gururu/benim gururum bırakın ikiniz de. Yani gerekiyorsa "Bak benim burama kadar geldi. 7 sene olmuş. Sence de bu durumu çözmemizin vakti gelmedi mi? Hiç bana özel hayatımı başkasına mı anlatacağım da deme. Evet anlatacağız. En azından çözmek için çaba sarfedeceğiz. Gittiğimiz insan da kalkıp bizim sorunumuzu yaymayacak ya da bize bakıp dalga geçmeyecek, yardım etmeye çalışacak. Bunu daha önce yapmamız gerekiyordu. Ama öyle böyle 7 sene geçti işte. Bak ben de seni seviyorum ama bu durum beni çok yıprattı. Kendi kendimize çözemedik. Gel en iyisi bir profesyonel desteği ile çözmeye çalışalım. Sen de yeterince sıkılmadın mı durumdan. İnat etme de birlikte gidelim. Bu durum beni de çok üzüyor. Artık harakete geçelim, ev arkadaşı gibi kalmak istemiyorum." gibi bir konuşma yapsanız fikri değişir mi, aksiyon alır mı?

Kadınların evlenir evlenmez cinselliği çekip çevirdiği nadirdir. Başlangıçta erkekler dominant davranır, uyum ve alışma başlayana kadar. Bizim kültürde böyledir yani. Ya eşinde isteksizlik tarzı bir rahatsızlık var ya da o uğraşıyor ama sende iş yok. Sevmeyi geçtim de sen bu adamı hiç mi beğenmedin… hani yakışıklı, fena değil falan deyip hoşlanmadın mı

Hic cinsel ilişkiniz olmadı mı? Sizde vajinismus olabilir mi? Bu konuda uzmanlar var, internetten araştırın ve gidin. 7 yıl çok uzun bir zaman. Cinsellik olmadan nasıl sürdü bu kadar, şaşkınım açıkçası...

Ben bazı yorumlara hak verdim. Bence adam uğraşmış denemişler en azından hatta öncesini uzun tutuyor demiş. Bence adam sevilmediğini anlayınca iş sarpasarmış içe kapanmış. Bu kadını sevdiği içinde bırakamamış. kadın sevmiyor tahrik olmuyor etkilenmiyor bunu anlamaması için aptal olması gerek. Cilve işve adamı kendine çekecek güzelleştirecek bir adım yok kadında. Zaten normal olsa 7 sene durmazdı. Öte yandan adamda en az bunun kadar suçlu terapiye gitsin birşeyler yapsın kavga etsin. Susmak nedir.

Bunun cevabını kendinde verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…