Cinsellik olmadan evlilik sürer mi ?

Tecrübesi olması gerekiyor mu ki. Bende 34 yaşındayım. Görücü usulü evlendik ve ikimizin de tecrübesi yoktu. İlk 4 gece ben çok zorlandım, eşim gayet anlayışla yaklaştı. Onun libidosu benimkinden çok daha yuksek ama ben esimle uzun sure ilişki yasamazsam onu çok özlerim. Bir dokunuşu bile yeter o anlarda. Siz birşey hissetmediğinizi yazmışsıniz. Soğukluk girmiş araya uzman desteği ile atlatabilirsiniz belki

Hiç agresif değil tam tersi

randevuyu almıştım ama kendisi hayatımı ona mı anlatacam diyip reddetti. Bende tek başıma çabalamaktan yorulduğum için bir daha düşünmedim

Ön sevişmeyi uzatmaya çalışıyor ama bende duygu sıfır

Haklısınız bunun da farkındayım ama bu durumun içinden çıkamıyorum. Acıma duygusu var ona bakınca bırakamıyorum.

Yani eşinize laf etmişsiniz erkekliğine laf gelmesin diye ama siz eşiniz dokununca korku hissediyorsanız muhtemelen sorun sizde. Evlenip 7 yıl hiç bir erkek cinsel birliktelik beklemez ne bu adam peygamber mi be. Cinsellik için bence önce kendiniz terapi alın

Sorunu yok çocuk da yok. Oda farkında birşeylerin yolunda gitmediğinin ama düzeltmek için hiç çaba göstermiyor. Ayrılmıyor da benden

Sohbet yok, konuşmak paylaşmak yok ee siz nasıl arkadaş oluyorsunuz? 7 yılda çok anormal. Siz nasıl anne olacaksınız ilişki olmadan? Yaşınız gelmiş geçiyor anne olmak istemez misin? Yalnız kalmanı garantisi yok şimdi de her an birşey olabilir kalabilirsin. Depremde ne aileler dağıldı. Evliliğin %80 90 ı cinsellik bence. Aynı zamanda karşılıklı sevgi anlayış muhabbet. Sana gelip sarılıyor sevgi cümleleri kuruyor mu? Seni özlüyor mu? Aşk olmasa bile sevdiği insana haksızlık olduğunu hakkına girdiğini bilir ona göre çabalar insan. Öğrenilmeyecek birşey değil tedavi olmayacak bir şey değil insan yeter ki istesin. Beni sevdiği için evlendim demişsin hikaye yalan. Kendi sorununu kapatmak için seni suçlamış. Siz de kendinizi kandırıyorsunuz iyi bir insan değil çünkü sizin için mutlu olmanız için çabalamıyor 7 yılınız gitmiş.

Uzmana gitmeyi reddediyor. Tek başıma yapmakta içimden gelmiyor açıkcası

En iyi yorum

7 yıl dile kolay..
Ne aşk var, ne sevgi, ne sohbet, ne cinsellik. Sadece iki arkadaş. Bunca yıl ikinizde yazık değil mi?
Evlilik yok, hiç olmamış. Bu saatten sonra duzelirmi bilmem ama ayrilirsanız en azından belki karşınıza sevip sevilebileceginiz birileri denk gelir.

Bence eşinde de sen de ikinizde de istek azlığı var yoksa bir şekilde kavga mavga ederdiniz olmadığından.
Özellikle erkek beklemez 7 sene yani. Siz de hiç bir kadın doğuma bilmem neye gideyim sorayım demediniz mi yani.

Hiç öyle süslü cümleler kurmadı biraz utangaç çekingen bir insan içinde yaşar her şeyi derdi olsa bile anlatmaz bana. Çok içine kapanık. Ne öğrenmek için çabaladı ne tedavi için harekete geçti söylememe rağmen.

Kavga etmekten hep kaçıyor komuşmuyor. Ben konuşuyorum bana cevapta vermiyor. Oturup kara kara düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…