Cinsellik istememek

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
Merhaba yaşım 32 cinselliğe hiç ilgim yok hiç yapmak istemiyorum eşimle sorun yaşıyoruz tabi. Yaparken zevkte alamıyorum. Çevremde de az çok anladığım kadarıyla bu şekilde hisseden yok.konuşamıyorum kimseyle. Aslında ilgim olsun istiyorum canım istesin ama yok. Böyle durumda olan var mı ? Benim dr dr gezip çözüm arama gibi bi imkanımda yok jinekologlardan destek alamadım pskolog dedi ona da tek seansta bi çözüm yok haftalık gitmek gerek ama başka tedavi olmamız gereken durumlar var ona bütçe çıkaramıyorum . Hani başına gelipte çözüm bulan varsa bi destek bekliyorum. Yoksa kaçınılmaz son olacak :KK43:

Merhaba yaşım 32 cinselliğe hiç ilgim yok hiç yapmak istemiyorum eşimle sorun yaşıyoruz tabi. Yaparken zevkte alamıyorum. Çevremde de az çok anladığım kadarıyla bu şekilde hisseden yok.konuşamıyorum kimseyle. Aslında ilgim olsun istiyorum canım istesin ama yok. Böyle durumda olan var mı ? Benim dr dr gezip çözüm arama gibi bi imkanımda yok jinekologlardan destek alamadım pskolog dedi ona da tek seansta bi çözüm yok haftalık gitmek gerek ama başka tedavi olmamız gereken durumlar var ona bütçe çıkaramıyorum . Hani başına gelipte çözüm bulan varsa bi destek bekliyorum. Yoksa kaçınılmaz son olacak :KK43:

Keyif aldığınız bir şeyler keşfetmek gereklidir belki, eşiniz bu konularda gayretli midir

Arkadaşım böyleydi terapi aldı daha iyi oldu. Durumunuz yoksa video izleyerek kitap okuyarak belki aşabilirsiniz

Jinekologa neden gitmiyorsunuz?
Hormonal olabilir bu durum.

Jinekologa neden gitmiyorsunuz?
Hormonal olabilir bu durum.
Jinekolog gittim hormonlarda sorun yok ama psikologa gidin diyor devlette randevu bulamadım bi türlü özellerde yada kliniklerde 800den başlıyor haftalıkta gitmek lazım onu çıkaramıyorum belki varsa başına gelen Allah rızası için yardımcı olur

Çözmeniz lazım bunu. İstememek normal diyerek kendinize kaçış aramayın. Evliliğin içinde cinsellik olmalı yoksa da sorunu çözmelisiniz.

Eşinizle sorunları çözmek den başlayın sonra cinsellikte nelerden zevk alabirsin onu düşünüp eşininde yardımcı olmasını açıkça söylemen gerek

Bende sorun tamamen ilgilidir ama ben hoşlanmıyorum rahatsız ediyo mesela vajina ile oynanması yada gögüslerime dokunulması bişey hissettirmiyo koluma dokunmuşsun gbi çok kötü 😔

Doktor şart bu işlerde, şu an gidemem diyorsanız kendinizi keşfetmeye bakın. Eğer aseksüel değilseniz mutlak hoşlandığınız bir şeyler vardır. Belki de kendinizi keşfedemiyorsunuz.

Psikoloğa gitmekten başka çareniz yok maalesef. Bütçe ayırmalısınız bir şekilde ama devlette nasıl randevu bulamadınız anlamadım. Randevu yoksa ara ara kontrol edin MHRS’yi bazen talep oluştur seçeneği çıkıyor ve randevu açıldığında size mesaj atıyorlar o şekilde alabilirsiniz randevu.

32 yasinda bir kadin olarak sorunun ne oldugunu ve cozum icin tedavi gerektigini biliyorsunuz bütce ayiramiyorsunuz kismini mantikli bulmadim, gercekten sonuc almak isteyen insanlar bir sekilde cabaliyor.

arka plan bilgisi bilmiyoruz, iliski kac yillik, cocuk var mi bir an da mi oldu, karsilikli sogukluk mu ne yani aksam parmak siklatinca kafanizdan asagi peri tozu döküldü ve esinize cekim mi hissetmediniz?

spiritüel seyler mi sunalim burda okumustm tuzlu muzlu seyler deniyorlardi.

Esinizi seviyormusunuz ? Zaman zaman isteksizlik herkeste olur kucuk cocuk, bebek vs varsa ozellikle olur bu durumlar sure uzayabilirde annenin pskolojiik durumuna, yorgunluk yoğunluk durumuna gore .. ama surekli olmasi normal degil yada esiniz sizin noktalarinizi bulamiyorda olabilir hep mi boyleydiniz eskiden beri yada pskolojik sıkıntı vs yada kafaya taktiginiz birseyler varsa o sbeeple mi oldu acaba

Bende sorun tamamen ilgilidir ama ben hoşlanmıyorum rahatsız ediyo mesela vajina ile oynanması yada gögüslerime dokunulması bişey hissettirmiyo koluma dokunmuşsun gbi çok kötü 😔
Bence koca ile ten uyumun yok. Çok sevdiğim ama tensel çekim duymadığım biri beni ellese ben de rahatsız olurum (nikahlı kocam bile olsa) sanmıyorum ki o dokundu diye hevesleneyim. Ama ten uyumumun olduğu,cinsel çekim olduğu biri parmağını degdirsin olanlar olur. Bence sorun sizde degil, kocaya duymadığınız o cinsel çekimde
Ya da aseksuel olabilirsiniz..cok fazla video vae konu ile alakalı, izleyin isterseniz, benziyor Mu hisleriniz

X