cinsellik istemediğimi nasıl söyleyeceğim?

Hayatımda senin kadar ergenini görmedim.

Sana beğenmedim attım diye sen de bana atiyorsun. bu seviyeden bir önceki seviye nanik yapıp kaçmak olmalı. @geceyagmuru

Hayatımda senin kadar ergenini görmedim.

Sana beğenmedim attım diye sen de bana atiyorsun. bu seviyeden bir önceki seviye nanik yapıp kaçmak olmalı. @geceyagmuru
Merhabalar anlamadım yazdığınız şeyi, kime ne söylüyorsunuz

Evlenmeden olmaz diyin yani.. Kimseye de güvenmeyin

Öncelikle yeni eğitim hayatında başarılar çiçegiim. ve senin vücudun senin kararların karşındaki kişide saygı duymak ZORUNDA. Senden cinsellik gibi beklentisi olduğunu söylediğinde direkt "cinsellik istemiyorum bana bir daha bununla gelme" diyip net bir şekile kendi sınırını koy bence. Eğer seni seviyor ise saygı duyup kabul eder. <3

İstemediğini söyleyip net olman gerekiyor. Eğer bunun için sizinle birlikte ise zaten direk kendini belli eder. İlgisi azalır .dert etmeyin .turnusol kağıdı vazifesi görmüş olur

Daha önce cinsel hayatı olmuş ama gerçekten içime iyice sinmeden belki tekrar evlenmeden cinsellik yaşamak istemeyen ben için güzel bir cevap verdiniz teşekkürler. Karşıma çıkan erkeklerde cinsellik istediklerinde hayır diyeceğim zaman elim ayağıma karışıyor. Bu konuda daha kendime güvenli olmam lazım biliyorum. Çoğu zaman cinsellik yaşamak istemediğimden ilişki için muhatap olmamakla ve kimseyle ilişki kuramamakla kalıyorum .

Çok tatlısınız teşekkür ederim iyi dilekleriniz için dediğiniz gibi yapacağım sağolun

Sen gez dolaş hayatını yaşa o durum geldiğinde ben evlenmeden önce düşünmüyorum diyeceksin hepsi bu …

İstemıyorum saygısızsa gıtsın zateb

Üniversiteye yeni başlayacaksan hemen bir sevgili edinme kesinlikle, arkadaşlarınla gez gör eğlen hayatının tadını çıkar kendini bir kafese kapatma, kendini keşfet önce. Daha çok küçüksün sen gerçek kendini bulduğunda tam da istediğin gibi biri karşına çıkar umarım ama kesinlikle bu yaşlarda bu hataya düşme. Ayrıca da cinsellikle ilgili tabuları da sil kafandan yoksa evlendikten sonra veya gerçekten sevdiğin biriyle ilişki yaşamak istediginde çok sıkıntısını çekebilirsin. Korkulacak bir şey değil cinsellik.

Çok teşekkür ederim güzel önerileriniz için. Cinsellik konusuna gelirsek bilmiyorum canımın yanacağını düşünüyorum, beni çok korkutuyor

Çok teşekkür ederim güzel önerileriniz için. Cinsellik konusuna gelirsek bilmiyorum canımın yanacağını düşünüyorum, beni çok korkutuyor
Sana her kafana takılan soruda tecrübeli ve evli biri olarak bu kadar rahat yorum yapıyorum ki kesinlikle kafana takma ve kendini öyle şartlama. Kendini kasmadigin sürece asla canın yanmaz, insanların uydurduğu yalan dolan bilgilere aldanma. Bana özelden de yazabilirsin aklına takılan şeyleri

Ya çok tatlısınız teşekkür ederim gerçekten

Bi abla tavsiyesi de benden
Bazı tipler "Sen beni sevmiyorsun. Sevsen benle olmak isterdin" diye manipüle etmeye çalışır. Sakın kanma.
Evet bu doğru.

“Sevgililik konusunda sınırlarım var” diyerek üstü kapalı konuşabilirsin. Israrcı olduğunu görürsen de yol ver gitsin. Seni sen yapan değerlerinden asla vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…