Merhaba, lütfen ön yargıyla yorum yapmayın. Ben bir rahatsızlıgimdan bahsedeceğim. Belki goremedigim bir yer, bakamadigim bir pencere vardır diye buraya yazmak istedim.
Cinsellik içeren durumlar, çok açık giyimli insanlar beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Öyle ki kalbim sıkışıyor, başım dönüyor. Kendime gelemiyorum. Toparlayamiyorum kafamı. Kurtulmak istiyorum bu yaşadığım stresli durumdan. Hiç hoşlanmıyorum hiç.
Altında yatan sebep ne hiç bilmiyorum. Çocukken birşey mi yasadim bilmiyorum, hatırlamıyorum da. Ama bu durumdan aşırı rahatsızım. Bıktım. Resmen madde bağımlısıyim da şu illetten kurtulamıyorum gibi bir durum yaşıyorum.
Psikolojik destek alicam bu ay.
Daha öncesinde de psikiyatri desteği aldım. İlaçlar kullandım. Rahatlamıştım. Ama bırakmami söyledi doktorum. Azaltarak bıraktım. Ama bu durum beni işin içinden çıkılmaz bir duruma sokuyor.
Bu şöyle patlak verdi bende. Üst komşunun yatak odası sesleri gelmeye başladı. Ama ne ses. Kadın resmen aniriyor. Bende evliyim. Bende eşimle ilişkiye giriyorum. Ama bu şekilde yapmıyorum. Apartmanda yaşıyoruz. Duymak, görmek istemiyorum başkalarının bu hayatlarında ne yaptıklarını.
Mektup yazıp kapılarına koydum. Ama dinlemediler. Ar etmediler. Tam o esnada gidip kapılarına vurdum. Ama kadın kahkahalar atıyor resmen. Hiç umrunda degil galiba. Adami anlamış değilim. Karımın inleme seslerini başka erkekler duyuyor deyip rahatsız bile olmuyor ki uyarmiyor karısını. Vallahi anlamadım ne yapacağımı.
Duyunca beni bir titreme alıyor. Kasılıyorum.
Baş ağrısı, dişleri sıkma falan oluyor. İstemsizce. Karşı koyamıyorum.
Napicam ben. Bu durumdan nasıl kurtulucam?
Üst komsumu nasıl uyarabilirim başka ?
Teşekkür ederim şimdiden .