Hamile olan arkadaşlar yorumlarınız çok doğru ve güzel.Yeni evli olduğunuzu düşünüyorum.Bir de doğum yaptıktan sonraki durum ve yorumlarınızı yazın :))) İnşallah yazdığınız yorumlardaki gibi olur bebiş sonrası da.Ben de hep neler kurardım şöyle bakımlı olucam böyle olucam diye.Mesele saç baş toplayıp giyinmekte değil.İyi kötü yataktan kalkınca üstümüzü değiştiriyoruz.Mesele kocaya karşı olan ilgide.O yorgunlukla insanda konuşmaya hal kalmıyo.Bir an önce uyumanın hayalini kuruyosun.İnşallah sizlerin uykusu düzenli,ağlamayan,uslu bir bebeğiniz olur da kalan tüm vaktinizi eşlerinize ve onlara güzel görünmeye ayırabilirsiniz.
film delisidir mısır patlatır kendine bira bana gazoz bi güzel hazırlar ortamı:) ama bütün gün yalnız başıma bebeğimle ilgilenen ben de hal mi kalıruyuyakalırım:) hatta bazen ağzım açık kalırmış çok güler anlatırken
çok abartıosunuzzz eşleriniz adına üzüldüm.
çok abartıosunuzzz eşleriniz adına üzüldüm.
Al benden de o kadar.Filmlerin sonunu hiç getiremem uyuyakalırım :))) Bana der ki bebeği olmayanlar e o uyuynca sen de uyu.Öyle olmuyo ki yapacak bir sürü şey var.Yardımcım olmasına rağmen yapacak şeyler bitmiyo.Yapacak iş olmasa da onun kadar çabuk uykuya dalamıyorum ki.O uyuyo zaten yarım saat benim uykuya dalmam anca 15-20 dk.10 dk sonra hoop kalk tekrar.Ayrıca o full enerjiyle kalkıyo ben 10 dk. uyumanın sersemliğiyle.Akşam da sızıyoruz işte bi köşede
topiğin cevaplarını sürekli okuyorum
çünkü bu konu hassas ve benim de korktuğum bir konu
ben daha 9 haftalık hamileyim
şimdilik dediğiniz gibi sıkıntı yok, zaten ilişki yasağı da yok
nadir olmak şartıyla ilişkimiz devam ediyor
ama ne demek istediğinizi biliyorum
bebeklerin huyu çok önemli maalesef
kolik bir bebeğiniz olursa veya uyumayan sürekli kucakta duran vs. vs. gerçekten eşlerle ilgilenmek çok zor olacaktır
ben tozğembe bakamıyorum maalesef
yaşanacak sıkıntıları az çok tahmin edebiliyorum
ama inşallah allah hepimize uslu sakin bebekler versin, eşimize de sabır versin bizle ilgilenmeye devam etsin
Doğumdan sonra da değişmiyor yani en azından benimki değişmedi. 2 ay oldu doğum yapalı hala yatar yatmaz arkasını dönüp uyuyor, önceden temizliği beraber yapar çabucak bitirirdik şimdi temizliğe yardım et diyorum boşver haftaiçi bir kadın tutarsın diyor. Konuşmuyor, dinlemiyor, bağırıyor üzülüyorum, ağlıyorum niye böyle diye birşey yok sen kendi kendine sorun yaratıyorsun diyor. Ben de eskisi gibi değilim biliyorum hamilelik öncesine göre 2 beden büyüdüm, her yerim genişledi, sarktı, saçım başım sürekli dağınık, yüzüm bembeyaz, bütün gün pijamalarımla geziyorum. Evin içinde sürekli ağlayan uyumayan, uyutmayan bir bebek... Kendime ben bile bakmak istemiyorum aynada, onun bakmak istememesini de anlıyorum ama o kadar halsiz ve yorgunum ki hiçbir şeye yetişemiyorum. Çalışmaya başlayınca düzelir diye ummaktan başka birşey gelmiyor elimden
valla kızlar şu yazdıklarınızı okudukça ben eşime sevgi dolu mesajlar gönderdim.. çok hakettiğini birkez daha anladım çnk. bnde çalışıorum bn henüz 3 aylık hamileyim ama eşimin maşallahı var.. bence bana göre kızmayın kızlar bana nolur bnm görüşüm tabi bu,bebeği çok sahiplenip eşim umrumda deil demek bana çok saçma geldi.. bu bebek yalnızca bnm deilki sonuçta aldım bitti diim. banada doktr ilk 3 ay ilişkiye girmenin sakıncası olmadığı söylensede dikkat etmenizde fayda var dedi..2. ayımı bitirene kadar bizde bişey yaşamadık ama daha sonra düzenli bi şekilde devam ettik. oda şöyle oldu bnm yönlendirmelerimle. aman yavaş hayatım dikkat et hayatım uyarısını verdikten sonra oda okadr dikkatli davrandıki, hem o ihtiyacını görmüş oldu hemde ben ve ayrıca canımda yanmadı. ayrıca cinsellik sadece onun ihtiyacı deilki.. eşim eve gelip rahat bişeyler giydiğinde ve koltuğa uzandığında aman allahım ne kadar yakışıklı bi kocam var deyip ben kur yapıorum resmenben ona böyle yaklaştıkça oda dibimden ayrılmıo. eminim hepiniz kocalarınızı çok seviorsunuz ama bence bebek olunca resmen adamları dışlamışsınız. biz bayram temizliğnide beraber yaptık, yemeklerde beraber yapıoruz hep.. hatta işten benden önce gelirse yemeği tamamen hazırlar. hatta geçen gün poğaça yapmıştı akşamları ballı süt yapar içmen gerekli die, yaa tiksindim artık istemiorum dediğimde hayatım bebek için der, oda çok sahiplenip ikimizide düşünür yani.. bizler 3 ay cinsellik olmasa aramayız ama onlar arar. tıpkı bn mutfakta yemek yaparken gelip sarılırdıyı bizim arayıp onların aramadığı gibi. sen nasıl o ihtiyacını eşin artık görmeyince rahatsız huzursuz oluosan, oda 4 aydır sana dokunamamanın huzursuzluğunu duyuyo tabiki.. bnde genişledim kilo aldım ama eşim (maşallah diyim nazar deymesin) hatların tam bir kadın oldu çok begeniorum seni dio.. bnmde saçım herzaman yapılı deil tepeden topluorum ama en azından evde bi şort yada bi elbiseyle, ayağımda pofuduk terliklerle sevimle hale getirebiliorum. bide güzel kokulu bir kremi buynuma sürüorum sadece azda parfüm sürüorum okadar. buda yeterli oluo. eminim bunu yapıcak vaktiniz kalıodur. ve kocamın her defasında bana yeniden aşık olurmuşcasını bakışı sarılışı ve öpüşü paha biçilemez.. kocalara biraz daha ilgi kızlar bence..
umarım sorunlar hallolur
bende bütün yorumları okudum ve arkadaşım sana katılıorum.tabiki bebeğim önemli ama eşimde çok önemli.bende 6 aylık hamileyim tabiki kilo aldım ama çok dağıtmadım tabiki bakımsız olduğum günler oluyo tabi ben öyle hissediyorum ama eşim bana bakıp maşallah çekio hatta bi etek beğendim eşim aldırmadı hamileyim bana kim bakıcak diorum delirio kıskançlık yapıo hala.dolayısıyla kızlar bence bakımlı ve güzel olmaya devam etmeliyiz hamilelikte ve bebk olduktan sonra tabi.yemeği yapıorum eşim kaldırıyo bulaşık makinesini yerleştirio her defasında.alışverişi o yapıyor çay servsii meyve hatta su istiorum getirio.evi temizledim bana kızdı ben yapardım die defalarcada temizledi.yani herşeyi yapmayın siz.gerekiosa naz yapın.bi şekilde denge kurmalıyız haaytımızda.bence sizlerde bebeğim önemli bu hayatı kabulleniorum eşim elim tutmasada olur demeyin hep beraber mutlu bir aile olmanın yollarını arayın ve bulun.kadın isterse herşeyi başarır unutmayın.
topiğin cevaplarını sürekli okuyorum
çünkü bu konu hassas ve benim de korktuğum bir konu
ben daha 9 haftalık hamileyim
şimdilik dediğiniz gibi sıkıntı yok, zaten ilişki yasağı da yok
nadir olmak şartıyla ilişkimiz devam ediyor
ama ne demek istediğinizi biliyorum
bebeklerin huyu çok önemli maalesef
kolik bir bebeğiniz olursa veya uyumayan sürekli kucakta duran vs. vs. gerçekten eşlerle ilgilenmek çok zor olacaktır
ben tozğembe bakamıyorum maalesef
yaşanacak sıkıntıları az çok tahmin edebiliyorum
ama inşallah allah hepimize uslu sakin bebekler versin, eşimize de sabır versin bizle ilgilenmeye devam etsin
çok teşekkürlerinşallah uslu sakin akıllı sağlıklı bebeğini alırsın kucağına canım... Eşinde inşallah anlayış gösterir her zaman... 2 yaşa kadar zolanıcam sanırım ben de:) başa gelen çekilir Allah çok güzel bi melek verdi bana darısı başınıza...
henüz hamileyim
ben de kilo aldım ama eşime güzel görünmek istiyorum gün içerisinde paspalsam bile
gece yatarken kısa bi şort üstüne dekoltesi bol bi ip askılı giyiyorum
sarılıp uyusak bile gözü doysun adamın
çok teşekkürler
o kadar uzun sürmez inşallah senin de
ablam da çok sıkıntılar yaşadı
ama yeğenim 14 aylık olacak ve şimdi rahatladı
eşim şu an acayip anlayışlı ama değişme ihtimalini her zaman biliyorum ve göz önünde bulunduruyorum
inşallah böyle devam eder
canım haklısın da şu an öyle şeyler de giyemiyorum ben
soğuk değil mi?
ben çok üşüdüğüm için kalın kalın pijamalrımı giyip yatıyorum valla
doğru soğuk canım ama
eşim kalın giyindiği için gece üstünü açıp yatıo ben yarıçıplak oldugum için sıkı sıkı örtüom
valla ben üşümeye tahammül edemiyorum pek
bari kendime kalın seksi pijama bulsam
önden düğmeli kalın pijama bul düğmeleri aç
zaten hamileliğin verdiği şeyle göğüsler olmuş bomba
çok teşekkürler
o kadar uzun sürmez inşallah senin de
ablam da çok sıkıntılar yaşadı
ama yeğenim 14 aylık olacak ve şimdi rahatladı
eşim şu an acayip anlayışlı ama değişme ihtimalini her zaman biliyorum ve göz önünde bulunduruyorum
inşallah böyle devam eder
inşallah canım. benim yeğenimde 7. aydan sonra pek bi uslu olmuştu.
eş konusunda huylarda değişiklik olsa da geçici olur. hamilelik , doğum ve sonrası dönemler için. benim eşimde sağolsun çok anlayışlıdır genelde ama tabiki onunda dengesi şaştığı durumlar olabiliyoree bi de üstüne ikizler...
bende bütün yorumları okudum ve arkadaşım sana katılıorum.tabiki bebeğim önemli ama eşimde çok önemli.bende 6 aylık hamileyim tabiki kilo aldım ama çok dağıtmadım tabiki bakımsız olduğum günler oluyo tabi ben öyle hissediyorum ama eşim bana bakıp maşallah çekio hatta bi etek beğendim eşim aldırmadı hamileyim bana kim bakıcak diorum delirio kıskançlık yapıo hala.dolayısıyla kızlar bence bakımlı ve güzel olmaya devam etmeliyiz hamilelikte ve bebk olduktan sonra tabi.yemeği yapıorum eşim kaldırıyo bulaşık makinesini yerleştirio her defasında.alışverişi o yapıyor çay servsii meyve hatta su istiorum getirio.evi temizledim bana kızdı ben yapardım die defalarcada temizledi.yani herşeyi yapmayın siz.gerekiosa naz yapın.bi şekilde denge kurmalıyız haaytımızda.bence sizlerde bebeğim önemli bu hayatı kabulleniorum eşim elim tutmasada olur demeyin hep beraber mutlu bir aile olmanın yollarını arayın ve bulun.kadın isterse herşeyi başarır unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?