Cinsellik Bölümü Anketlerinde Oy Kullanabilmek

herkese açık olmaması mantıklı,:enbuyukkk: böyle olması daha fazla sorun yaşamaya engel olacağını düşünüyorum.

cinsellik bölümünün herkese açık olmasını destekleyenlerdenim. ama unutmadığım bişey var. bisürü konu açıldı şikayet etti herkes. buna önlem alınsın erkekler üye oluyo burda konu açıyo diye. bir bu siteye erkek üye yok diye katıldık vs. birçok konu açıldı bunla ilgili bir değil iki değiil..
şimdi aynı kişiler neden cinselliğe giremiyoruz diyo. demekki buda bir önlem siz istediniz bunu.. kk kartta cebinizi yakacak bişey değil ya altı üstü 10 lira. alın gitsin yaw

dert kart almak değilki
kendi adıma ben de pro üye olmak istiyorum
ama mesela ben açtığım cisellikle alakalı bir anketi herkez oylayabilsin isterim
anket sonucunun daha verimli olması adına.

:yorum değil,anket oylamak diye tekrarlayan smile:sempatiksalakcinni

bencede bende pro uye olmak ısterım ama durumum yok dıyelım buna butce ayıracak bu durumda ben bu kk ya yeterınce emek harcamıyormuyum 7 saatım kk da gecıyor

cennet kokulum konu cinselliğe açılmış anletleri oylamak
emek harcamak yada harcamamk değil
ne olur konuyu çevirmeyelim
ben polemik olmasını istemiyorum...

Kancicegi bende polımık kralıcesı degılım 2 yıllık uyeyım polımık yasamadım boyle bır baslık acılmısken bende kendı dusuncemı yazdım ıyıde yaptım onaylanır onaylanmaz begenırsınız begenmezsınız başka...
konuyu cevırme nıyetımde yok iyi okumadıgını yada algılamadıgı dusunuyorum bende anket hakkında dusuncemı yazdım sen kazenını tepkısıne kızıp okları başkasına çevırme ustumdende nıyetı acıklamaya calısma
eger anlatmak ıstedıgını tam anlatamadıysan tekrar acıklama yap benım yazdıgım, bızde buradayız ve burayı sevıyoruz saatlerce vakıt gecırıyoruz bızde oylamalıyız anlamına gelen senı destekleyen yazımı sen çevırme arkadasım:olmaz:

Merhaba;
cinsellik bölümündeki anketlerde en azından oy kullanabilsek daha sağlıklı olmaz mı?
yorum yazamıyor olmamızı anlıyorum gerçekten güzel çözüm olmuş
ancak bir anket açılıyorsa bütün kadınları ilgilendiren bir konu oluyor
ancak sadece pro üyeler oylayabiliyor
anketin amacıda genelin bir istatiğine ulaşmaksa,
en azından herkes oy kullanabilmeli diye düşünüyorum
haksızmıyım??

benim önerim bu...

Cinsellik bölümünde sıfır mesajınız varken oraya artık yazamadığınızdan dolayı o bölüme hatta hatta siteye girmemeniz çok ilginç. Bir diğer konu yazabildiğiniz bölümler için teşekkür etmeyi deneseniz ?

Adet ağrısı konusunda orada konu açılıyor ise zaten yanlış açılmış demektir konunun yeri jinekoloji olmalıdır. Tabiki pro üyeler sadece adet olmuyor, cinsellik başka birşey adet olayı başka birşey konu yanlış bölüme açılmış.

Site huzuru açısından böyle bir uygulamaya gittik, pro üyelik satışı ile alakası yok bu uygulamanın sadece erkek üyelerin oraya konu açmasını engellemek amacı ile böyle bir çözüm ürettik.

Daha önce defalarca bu talep geldi her seferinde bu açıklamayı yaptık. Durum budur,

ANLAYIŞINIZ için teşekkür ederiz...

kazen beyin mesajıda bu en üstteki paragraf bana değil başka bir kullanıcıya verdiği cevap
bana bir tepkisi olduğunu sanmıyorum...

bencede bende pro uye olmak ısterım ama durumum yok dıyelım buna butce ayıracak bu durumda ben bu kk ya yeterınce emek harcamıyormuyum 7 saatım kk da gecıyor

sizinde mesajınız bu ben benim önerimle bir bağlantı kuramadım
ve nazikçe konunun emek değil anket olduğunu açıkladım
keşke açıkça anketleri diğer üylerinde oylamasını desteklediğinizi dile getirsediniz
bende yanlış anlamasaydım.

Kancicegi bende polımık kralıcesı degılım 2 yıllık uyeyım polımık yasamadım boyle bır baslık acılmısken bende kendı dusuncemı yazdım ıyıde yaptım onaylanır onaylanmaz begenırsınız begenmezsınız başka...
konuyu cevırme nıyetımde yok iyi okumadıgını yada algılamadıgı dusunuyorum bende anket hakkında dusuncemı yazdım sen kazenını tepkısıne kızıp okları başkasına çevırme ustumdende nıyetı acıklamaya calısma
eger anlatmak ıstedıgını tam anlatamadıysan tekrar acıklama yap benım yazdıgım, bızde buradayız ve burayı sevıyoruz saatlerce vakıt gecırıyoruz bızde oylamalıyız anlamına gelen senı destekleyen yazımı sen çevırme arkadasım:olmaz:

kırmızıyla belirttiğim cümlenizdeki gibi bir niyetim yok
tam aksine çıkacak yeni bir tartışmayı engellemeye çalışıyorum
arif olan anlar!
ben size polemik kraliçesi ithamında bulunmadığım halde
sizin bana tepkiniz nedense aklımda soru işaretleri oluşturdu herneyse
umarım yanlış anlaşılmalar silsilesini ortadan kaldırırız
iyi geceler...

kazen bey sizin actıgınız konuya acıklama istinaden yazıms sonucta bunu pro uyelıkle ılıgılı ılk satırı saymazsak

Site huzuru açısından böyle bir uygulamaya gittik, pro üyelik satışı ile alakası yok bu uygulamanın sadece erkek üyelerin oraya konu açmasını engellemek amacı ile böyle bir çözüm ürettik.

Daha önce defalarca bu talep geldi her seferinde bu açıklamayı yaptık. Durum budur,

bu sekıldede talebınıze tepkısını dıle getırmıs hangı uyenın vesılesıyle belırttıgı onemlı degıl herneyse bana polımık yaratmayalım dersenız bende kendımı savunmak durumunda kalırım arıfımde kamılımde gayet ıyı anladım anlattım saygılarımla

kazen bey sizin actıgınız konuya acıklama istinaden yazıms sonucta bunu pro uyelıkle ılıgılı ılk satırı saymazsak

bu sekıldede talebınıze tepkısını dıle getırmıs hangı uyenın vesılesıyle belırttıgı onemlı degıl herneyse bana polımık yaratmayalım dersenız bende kendımı savunmak durumunda kalırım arıfımde kamılımde gayet ıyı anladım anlattım saygılarımla

ben herşeyden nem kapmayan bir yapıya sahibim o zaman
bana göre tepki değil usturupluca verilmiş bir cevap.
saygılarımla iyi geceler...

Back