İncir çekirdeği yağı diye bı abladan duymuştum,görürse kendisi de yazar zatenHerkese hayirli gunler, evleneli 6 ay oldu ama bendr cinsel istek hic yok, evlenmeden bu konularda daha istekliydim, evlenince sondu, cinsel istegi arttiracak cay seker bisey var mibu konuda aktif olmak istiyorum ama istegim cok az
Nasil kullaniyorsn acabaİncir çekirdeği yağı diye bı abladan duymuştum,görürse kendisi de yazar zatenumarım çözülür
Ging seng ya da ginko biloba bazlı vitamin takviyeleri,Nasil kullaniyorsn acabavalla olsa cok makbule gecer
AhhhGing seng ya da ginko biloba bazlı vitamin takviyeleri,
incir çekirdeği yağı (her sabah aç karınla bir çay kaşığı)
Bal-susam-tarçın karışımı (eşit oranlarda ve az miktarlarda karıştırıp mümkün olduğu kadar taze tüketiliyor. Akşamları bir tatlı kaşığı)
Not: hepsini aynı anda kullanmaya kalkışma, ayrı yöntemler bunlar
Olur macun u alabilir miyimMarka veremiyoruz sanırım isterseniz özelden yazarım kadınlar için macunu var ondan alabilirsiniz birde bu isteksizliğin çözümü sık ilişki yaşamak. Ara verince isteksizlik artıyor
Aktardan dan alin bitkisel karisim adi. Yazmayim macun sende ye kocanda yesinHerkese hayirli gunler, evleneli 6 ay oldu ama bendr cinsel istek hic yok, evlenmeden bu konularda daha istekliydim, evlenince sondu, cinsel istegi arttiracak cay seker bisey var mibu konuda aktif olmak istiyorum ama istegim cok az
Aslında iki taraf için de afrodizyak olarak geçiyor bu yağ ama eşim kullanmadı. Burada bir arkadaş 3 günlük kullanımda eşinde fark yarattığını söylemiştiZemheriPoyraz cim bu incir cekirdegi yagi erkeklerede kullaniliyormuydu sanki soylemistin bunu ama hatirlayamadim tam
Hi tamam yani erkekte ostrojen falan seviyesini artircak bisi olmasinda kas yaparken goz cikarmayalimAslında iki taraf için de afrodizyak olarak geçiyor bu yağ ama eşim kullanmadı. Burada bir arkadaş 3 günlük kullanımda eşinde fark yarattığını söylemişti