Cinselligi arttirici seyler

Esmeralli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
399
526
Herkese hayirli gunler, evleneli 6 ay oldu ama bendr cinsel istek hic yok, evlenmeden bu konularda daha istekliydim, evlenince sondu, cinsel istegi arttiracak cay seker bisey var mi 😊 bu konuda aktif olmak istiyorum ama istegim cok az

Herkese hayirli gunler, evleneli 6 ay oldu ama bendr cinsel istek hic yok, evlenmeden bu konularda daha istekliydim, evlenince sondu, cinsel istegi arttiracak cay seker bisey var mi 😊 bu konuda aktif olmak istiyorum ama istegim cok az
İncir çekirdeği yağı diye bı abladan duymuştum,görürse kendisi de yazar zaten 🙂 umarım çözülür

Nasil kullaniyorsn acaba 😊 valla olsa cok makbule gecer
Ging seng ya da ginko biloba bazlı vitamin takviyeleri,

incir çekirdeği yağı (her sabah aç karınla bir çay kaşığı)

Bal-susam-tarçın karışımı (eşit oranlarda ve az miktarlarda karıştırıp mümkün olduğu kadar taze tüketiliyor. Akşamları bir tatlı kaşığı)

Not: hepsini aynı anda kullanmaya kalkışma, ayrı yöntemler bunlar

Ging seng ya da ginko biloba bazlı vitamin takviyeleri,

incir çekirdeği yağı (her sabah aç karınla bir çay kaşığı)

Bal-susam-tarçın karışımı (eşit oranlarda ve az miktarlarda karıştırıp mümkün olduğu kadar taze tüketiliyor. Akşamları bir tatlı kaşığı)

Not: hepsini aynı anda kullanmaya kalkışma, ayrı yöntemler bunlar
Ahhh ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz üzümlü kekim 😆

Marka veremiyoruz sanırım isterseniz özelden yazarım kadınlar için macunu var ondan alabilirsiniz birde bu isteksizliğin çözümü sık ilişki yaşamak. Ara verince isteksizlik artıyor

Aktardan dan alin bitkisel karisim adi. Yazmayim macun sende ye kocanda yesin

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz cim bu incir cekirdegi yagi erkeklerede kullaniliyormuydu sanki soylemistin bunu ama hatirlayamadim tam
Aslında iki taraf için de afrodizyak olarak geçiyor bu yağ ama eşim kullanmadı. Burada bir arkadaş 3 günlük kullanımda eşinde fark yarattığını söylemişti

Aslında iki taraf için de afrodizyak olarak geçiyor bu yağ ama eşim kullanmadı. Burada bir arkadaş 3 günlük kullanımda eşinde fark yarattığını söylemişti
Hi tamam yani erkekte ostrojen falan seviyesini artircak bisi olmasinda kas yaparken goz cikarmayalim😂

X