- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavtböyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?
a- boynuzlanmak için
b-sürekli boynuzlanmak için
c-belki cinsel performansım artar diye
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak
e- kadınlardan intikam almak için
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...
başka?
Konu ve özellikle şıklar sadece bana mı iğrenç geldi? Herkes baya baya cevap veriyor da...
Erken boşalmanın bir sürü nedeni var. Nedenlerinden bir kaçı cinsel uyumsuzluk, kadına karşı cinsel isteksizliktir. Bu sonradan da olabilir. Her erkek nefes alsın modunda olmayabiliyor. O çok şahane çekici kadın eşini tavırları, sivri dili ile kendinden soğutmuş olabilir.Neden burada bütün şıklar erkek kişisi?
Bazıları da gay demiş iyi misiniz siz? Neyin kafası bu? Hiç böyle bir sorun duymadınız mı siz erken boşalma normal erkeklerde de olabiliyor. Hey Allahım! Konu berbat şıklar berbat verilen cevaplar hepsinden berbat! Hatta iğrenç!
Aynı şeyleri düşünmüşüz verilen cevapardan tut konuda ki şıklara kadar berbat.
Ama konu sahibinin eşine sırf onu 8 yıllık komşusu ile tanıştırmak istemesi yüzünden SEN O KADINLA GİZLİ GİZLİ YATACAKSIN DİMİ! demesinden sonra bu konusu normal geliyor.
b ve g.bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavtböyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?
a- boynuzlanmak için
b-sürekli boynuzlanmak için
c-belki cinsel performansım artar diye
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak
e- kadınlardan intikam almak için
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...
başka?
Canim ben espiri amacli yazdim. hani gecenki yan komşum konusunu cok iyi elestirmisiniz o yüzden acimazssizsiniz diye yazdim.diger konusundada ben cok eleştirmiştim deBen mi acımasızım..ayol o adamı boynuzlama şıkkı yazmış arkadaşım..ben yol yordam anlatıyorum..5 yıllık evliyim ama herkes yeni evli sanıyo maşallah...ehh dediğim gibi evlilik iki kişiliktir ve sevişmek yemek gibi su gibi doğal bişeydir..sunum önemli sunum her iki taraf icin..
Kocan beni komşunma aldatıyo diye düşünüyodun ya, adama hak ver iki kişi ile uğraşamıyo ondandır!!
O ne biçim şıklar ya, kocana gerçekten acıdım.
Suçu biraz kendinde ara bence.
ha konu genel yani. ben o zaman taşuyayım konuyu.amaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç
b ve g.
sürekli boynuzlanarak büyüttüğü boynuzlarını cilalamanın ve cillalamanın verdiği o parlaklığı mutlulukla seyretmenin verdiği o ruh halini yaşamak için
amaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç
amaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç
arkadaşın ayyaş olduğunu nereden çıkarttınız?
nick'e gönderme yapıyo
arkadaşım şaka mısın sen?
ne gırgırı
ne ilginçliği
yazdığın şeyler iğrenç
üyelerle eğlenmek için mi konu açıyorsun?
pes
vallahi yazmak istediklerimi yazsam, o saniye banlanırım, o yüzden yazmıyorum!!!!!!
Aynı şeyleri düşünmüşüz verilen cevapardan tut konuda ki şıklara kadar berbat.
Ama konu sahibinin eşine sırf onu 8 yıllık komşusu ile tanıştırmak istemesi yüzünden SEN O KADINLA GİZLİ GİZLİ YATACAKSIN DİMİ! demesinden sonra bu konusu normal geliyor.
Bence hiç cevap vermeyip hep birlikte kibleyelim. Banlanan biz olmayalım. Yoksa söylenecek çoook şey var.
Kiz nerdesin sen konuyu aciyon ortalik darmadağınamaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç
arkadaşım şaka mısın sen?
ne gırgırı
ne ilginçliği
yazdığın şeyler iğrenç
üyelerle eğlenmek için mi konu açıyorsun?
pes
vallahi yazmak istediklerimi yazsam, o saniye banlanırım, o yüzden yazmıyorum!!!!!!
ne farkeder içki içen ayyaş kolik vs işte kafası yerinde deil nickinden belliahahah "ayysskolik" yazıyor ayyaş değil ki
ilginç fantezileriniz varramaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç