cinsel yönden soğuk erkek niye evlenir ?

Konu ve özellikle şıklar sadece bana mı iğrenç geldi? Herkes baya baya cevap veriyor da...

bu konu sahibinin konuları rezalet
eşiyle dalga geçmesi, olayları tasvir ediş tarzı midemi bulandırıyor
zaten muhatap alıp da yazmıyor farkındaysanız, niyet farklı

bence yazmayalım bu konu sahibine biz ya
ne konu açarsa açsın
3 maymunu oynayalım, uğramayalım konularına
edit: hatta uğrayanı da uyaralım!

b ve g.
sürekli boynuzlanarak büyüttüğü boynuzlarını cilalamanın ve cillalamanın verdiği o parlaklığı mutlulukla seyretmenin verdiği o ruh halini yaşamak için

Canim ben espiri amacli yazdim. hani gecenki yan komşum konusunu cok iyi elestirmisiniz o yüzden acimazssizsiniz diye yazdim.diger konusundada ben cok eleştirmiştim de

Kocan beni komşunma aldatıyo diye düşünüyodun ya, adama hak ver iki kişi ile uğraşamıyo ondandır!!
O ne biçim şıklar ya, kocana gerçekten acıdım.
Suçu biraz kendinde ara bence.

amaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç

ha konu genel yani. ben o zaman taşuyayım konuyu.

oo yalnız kelimeleriniz feci,ayyaş falan

arkadaşım şaka mısın sen?
ne gırgırı
ne ilginçliği

yazdığın şeyler iğrenç
üyelerle eğlenmek için mi konu açıyorsun?
pes
vallahi yazmak istediklerimi yazsam, o saniye banlanırım, o yüzden yazmıyorum!!!!!!

arkadaşın ayyaş olduğunu nereden çıkarttınız?
Ayıp ediyorsunuz şu an.

Bence hiç cevap vermeyip hep birlikte kibleyelim. Banlanan biz olmayalım. Yoksa söylenecek çoook şey var.

CİNSEL SOUK OLAN BENİM EŞİM DEİL Kİ.. BEN EŞİM Mİ DEDİM? ZEKA SEVİYENİZ KAÇ ACABAKİ BEN BÖYLE Bİ ŞEY YAZMADIĞIM HALDE BUNU BENİM EŞİME AKSETTİNİZ. IQ TESTİ YAPTIRIN.

Kiz nerdesin sen konuyu aciyon ortalik darmadağın yine gidersen diye yazdim

sende yazma arkadaşım .. farkındamısın yazarak benim forumlarıma prim veriyosun .yazma defol git başka yere yaz

ilginç fantezileriniz varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…