- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım adamın madem böyle bir derdi var ne diye komsuyla mı yatıcan aldatiyosun falan konular açtın madem hem adamın boşuna günahını almışsın yazık vallaha sebastian yazık...bence esine destek ol birlikte atlatırsınız doktora gidin beraber biraz sen teşvik et adamcağızı işve cilve fantazi falan iste..bak ondan sonra hersey yolunda mı...ama sen ilk olumsuzlukta sukoy verip aldatmayı bir secenek olarak düşünüyorsun hemcinsin olarak ayıplıyorum...evlilik her zorluğa birlikte göğüs germektir buna ten uyumunu olusturmak dahil...herkesin yemek yeyisi aynımıdır..sen yavas yersin kimi bir çırpıda yer kimide bir lokmada doyar...ilişkide yemek gibi dir..guzel servis edilmiş bir yemeğe sahane bir sofraya kim hayır der..sekste böyle bişey işte..servisi güzel yap ki tadı damağında kalsın eşinin..bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavt böyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?
a- boynuzlanmak için
b-sürekli boynuzlanmak için
c-belki cinsel performansım artar diye
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak
e- kadınlardan intikam almak için
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...
başka?
d SIKKI CANMbir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavt böyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?
a- boynuzlanmak için
b-sürekli boynuzlanmak için
c-belki cinsel performansım artar diye
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak
e- kadınlardan intikam almak için
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...
başka?
Çok azimasizsiniz konu sahibi yine kaybolduAblacım adamın madem böyle bir derdi var ne diye komsuyla mı yatıcan aldatiyosun falan konular açtın madem hem adamın boşuna günahını almışsın yazık vallaha sebastian yazık...bence esine destek ol birlikte atlatırsınız doktora gidin beraber biraz sen teşvik et adamcağızı işve cilve fantazi falan iste..bak ondan sonra hersey yolunda mı...ama sen ilk olumsuzlukta sukoy verip aldatmayı bir secenek olarak düşünüyorsun hemcinsin olarak ayıplıyorum...evlilik her zorluğa birlikte göğüs germektir buna ten uyumunu olusturmak dahil...herkesin yemek yeyisi aynımıdır..sen yavas yersin kimi bir çırpıda yer kimide bir lokmada doyar...ilişkide yemek gibi dir..guzel servis edilmiş bir yemeğe sahane bir sofraya kim hayır der..sekste böyle bişey işte..servisi güzel yap ki tadı damağında kalsın eşinin..
Ben mi acımasızım..ayol o adamı boynuzlama şıkkı yazmış arkadaşım..ben yol yordam anlatıyorum..5 yıllık evliyim ama herkes yeni evli sanıyo maşallah...ehh dediğim gibi evlilik iki kişiliktir ve sevişmek yemek gibi su gibi doğal bişeydir..sunum önemli sunum her iki taraf icin..Çok azimasizsiniz konu sahibi yine kayboldu
Cinsel yönden soğuk kadınlar neden evleniyorsa ondan...
Ben mi acımasızım..ayol o adamı boynuzlama şıkkı yazmış arkadaşım..ben yol yordam anlatıyorum..5 yıllık evliyim ama herkes yeni evli sanıyo maşallah...ehh dediğim gibi evlilik iki kişiliktir ve sevişmek yemek gibi su gibi doğal bişeydir..sunum önemli sunum her iki taraf icin..
katılıyorumRosey bi konu aciyon kayboluyon gecenki konuyuda actin yoksun yine bi olagan dışı konuyla döndün senden herzaman böyle konu bekliyoruz