cinsel yönden soğuk erkek niye evlenir ?

Kocan beni komşunma aldatıyo diye düşünüyodun ya, adama hak ver iki kişi ile uğraşamıyo ondandır!!
O ne biçim şıklar ya, kocana gerçekten acıdım.
Suçu biraz kendinde ara bence.

Kadınlarda yaşanabildiği gibi erkeklerdede görünebilir bu durum. Tedavi edilebilir böyle anlamsız seçenekler üretmeye gerek yok :)
He ama ürettiğiniz teoriler ve zihniyetiniz tedavi edilebilir mi inanın bilemiyorum..

Rosey bi konu aciyon kayboluyon gecenki konuyuda actin yoksun yine bi olagan dışı konuyla döndün senden herzaman böyle konu bekliyoruz :KK9::KK9:

Adamın anası bıkmıştır, adamda kendine baktırmak için evlenmiştir. Eh soğuk kış gecelerinde yatağını ısıtacak da bir hatun var daha ne işte...

böyle bir konuyu adamın teki acsa ne tepki verirdik acaba

Seçeneklerin hiçbirini beğenmedim. Tedavi olursa düzelebilir. İki insan birbirini sevdikten sonra her şeyin üstesinden gelir diye düşünüyorum. Boynuzlanmak için vs. çok çirkin düşünceler bana göre.

bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavt :KK70: :KK67: böyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?:KK57:
a- boynuzlanmak için :KK45:
b-sürekli boynuzlanmak için :KK48:
c-belki cinsel performansım artar diye :KK59:
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak :KK71:
e- kadınlardan intikam almak için:KK62:
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...:KK53:
başka?
Ablacım adamın madem böyle bir derdi var ne diye komsuyla mı yatıcan aldatiyosun falan konular açtın madem hem adamın boşuna günahını almışsın yazık vallaha sebastian yazık...bence esine destek ol birlikte atlatırsınız doktora gidin beraber biraz sen teşvik et adamcağızı işve cilve fantazi falan iste..bak ondan sonra hersey yolunda mı...ama sen ilk olumsuzlukta sukoy verip aldatmayı bir secenek olarak düşünüyorsun hemcinsin olarak ayıplıyorum...evlilik her zorluğa birlikte göğüs germektir buna ten uyumunu olusturmak dahil...herkesin yemek yeyisi aynımıdır..sen yavas yersin kimi bir çırpıda yer kimide bir lokmada doyar...ilişkide yemek gibi dir..guzel servis edilmiş bir yemeğe sahane bir sofraya kim hayır der..sekste böyle bişey işte..servisi güzel yap ki tadı damağında kalsın eşinin..

bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavt :KK70: :KK67: böyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?:KK57:
a- boynuzlanmak için :KK45:
b-sürekli boynuzlanmak için :KK48:
c-belki cinsel performansım artar diye :KK59:
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak :KK71:
e- kadınlardan intikam almak için:KK62:
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...:KK53:
başka?
d SIKKI CANM

bazısında aşırı istek olur, bazısında olmaz.Evlilik bazıları için hayatı düzene koymanın bir yoludur. onun için evlilik cinsel ihtiyacı gidermeden çok daha fazlası olabilir.Seni sevdiğini düşünüyosan başka bişey düşünme bence.

Ablacım adamın madem böyle bir derdi var ne diye komsuyla mı yatıcan aldatiyosun falan konular açtın madem hem adamın boşuna günahını almışsın yazık vallaha sebastian yazık...bence esine destek ol birlikte atlatırsınız doktora gidin beraber biraz sen teşvik et adamcağızı işve cilve fantazi falan iste..bak ondan sonra hersey yolunda mı...ama sen ilk olumsuzlukta sukoy verip aldatmayı bir secenek olarak düşünüyorsun hemcinsin olarak ayıplıyorum...evlilik her zorluğa birlikte göğüs germektir buna ten uyumunu olusturmak dahil...herkesin yemek yeyisi aynımıdır..sen yavas yersin kimi bir çırpıda yer kimide bir lokmada doyar...ilişkide yemek gibi dir..guzel servis edilmiş bir yemeğe sahane bir sofraya kim hayır der..sekste böyle bişey işte..servisi güzel yap ki tadı damağında kalsın eşinin..
Çok azimasizsiniz konu sahibi yine kayboldu :KK48::KK14:

Çok azimasizsiniz konu sahibi yine kayboldu :KK48::KK14:
Ben mi acımasızım..ayol o adamı boynuzlama şıkkı yazmış arkadaşım..ben yol yordam anlatıyorum..5 yıllık evliyim ama herkes yeni evli sanıyo maşallah...ehh dediğim gibi evlilik iki kişiliktir ve sevişmek yemek gibi su gibi doğal bişeydir..sunum önemli sunum her iki taraf icin..:kk77::kk77::kk77::KK71::KK71:

Evlilik= sex olmadığı için, o kadınla hayatını birlikte geçirmek istediği için bunları da şıklara eklemek lazım

G - Gay olabilir mesela-----------Etrafin baskisindan evlenmek istiyordur kendini ispat etmek için

Ben mi acımasızım..ayol o adamı boynuzlama şıkkı yazmış arkadaşım..ben yol yordam anlatıyorum..5 yıllık evliyim ama herkes yeni evli sanıyo maşallah...ehh dediğim gibi evlilik iki kişiliktir ve sevişmek yemek gibi su gibi doğal bişeydir..sunum önemli sunum her iki taraf icin..:kk77::kk77::kk77::KK71::KK71:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9::KK9:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

X