'Bekar erkeklere 'cinsel ihtiyaç' ödeneği verilsin' dedi, AKP soğuk bakmadı!

Bu mantığa göre evli erkeklerin eşlerine şiddet uygulamaması lazım ne de olsa cinsel ihtiyaçları gideriliyor... Bu istek erkek egemenliği daha da arttırmaktan başka bir şeye yaramaz. Bira yandan da kendilerini gösterdikleri kadar müslümanlarmış! gerçekten!

Şimdi gördüm evli erkeklerden de bahsetmişler... Yeni İran olalım diyorlar işte olayın özeti bu.

O para bizim hakkimizdan veriliyo vergimizden veriliyo resmen destek bu ee yine bizi sitiyolar ne degisti:KK12:

Bisey merak ettim ben. Fuhus Türkiyede yasal mi? Bildigim kadari ile degil. Eh insanlari yasal olmayan seylere tesvik etmek neyin kafasidir o zaman? Yani isin etigini, igrençligi bir tarafa, önerilen sey resmen yasal bile degil! Bu nasil bir milletvekili ya? Bu adami görevinden almalari gerekiyor!

Bisey merak ettim ben. Fuhus Türkiyede yasal mi? Bildigim kadari ile degil. Eh insanlari yasal olmayan seylere tesvik etmek neyin kafasidir o zaman? Yani isin etigini, igrençligi bir tarafa, önerilen sey resmen yasal bile degil! Bu nasil bir milletvekili ya? Bu adami görevinden almalari gerekiyor!

Öneriyi milletvekili vermemiş yalnız.

Yani sadece koyu başlıkları mı okuyup cevap yazdınız anlamadım. Bir vatandaş dilekçe vermiş daha sonra dilekçe milletvekillerinden oluşan komisyona gönderilmiş. Komisyon da kibarca reddetmiş. Görüşülen verilen bir ödenek yok rahat olun :)

Sayın avukatın tek derdi buymuş demekki. Allah akıl fikir versin.

CHP Balıkesir Milletvekili TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ve Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Üyesi, Ayşe Nedret Akova: Bu sorunun sosyolojik, ekonomik nedenleri de var. Sadece erkeğin cinsel ihtiyaçlarının giderilememesinden kaynaklanan bir sorunla karşı karşıya değiliz. Sorunun tüm boyutlarıyla ele alınması lazım ki çözümünde etkili yöntemler geliştirilebilsin. O nedenle fiziksel ihtiyaç noktasında bakmak yeterli olmayacaktır.

Bu da komisyondan CHP'li milletvekilinin cevabı. Haber sol eksik haber yapmış sanırım.

sağlık hizmetine gelince emeklinin neredeyse üç kuruşluk maaşını ellerinden alsınlar
mesele erkeklerin uçkur davasına geldin mi ödenek versinler
oh ne ala muhalla
bu ne biçim memleket bunlar ne biçim kafa

boşalamadığı için mi kadın dövüyo hıyarağaları.. madem öyle neden sadece bekar erkeklere? kadınların cinsel ihtiyaçları yok mu ? ödeneğin amacı para verip erkeklerin cinsel ihtiyacını karşılaması için genelevlere yönlendirmek mi?

şimdi benim sevgilim beni dövüyosa devlet cinsel ihtiyacını karşıla al diye para neden veriyo ? beynim yandı bu ne biçim bi öneri ya :confused::confused::confused::confused::confused:

Bugün duydum Zaytung haberi sandım
Sonra baktım doğruymuş
Beyin sulanması nasıl olurmuş bunu da gördüm

Avukat beyde azgın teke sendromu başlamış anlaşılan.. Ayrıca bu mantığa göre erkeğin çok eşli olduğu toplumlarda kadına şiddet oranının daha az olması gerekirdi ama durum nedense tam tersi. Demek ki keramet pipide değil beyinde.

X