cinsel yönden soğuk erkek niye evlenir ?

bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavt :KK70: :KK67: böyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?:KK57:
a- boynuzlanmak için :KK45:
b-sürekli boynuzlanmak için :KK48:
c-belki cinsel performansım artar diye :KK59:
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak :KK71:
e- kadınlardan intikam almak için:KK62:
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...:KK53:
başka?

Konu ve özellikle şıklar sadece bana mı iğrenç geldi? Herkes baya baya cevap veriyor da...

Erken boşalmanın bir sürü nedeni var. Nedenlerinden bir kaçı cinsel uyumsuzluk, kadına karşı cinsel isteksizliktir. Bu sonradan da olabilir. Her erkek nefes alsın modunda olmayabiliyor. O çok şahane çekici kadın eşini tavırları, sivri dili ile kendinden soğutmuş olabilir. :KK14: Neden burada bütün şıklar erkek kişisi?
Bazıları da gay demiş iyi misiniz siz? Neyin kafası bu? Hiç böyle bir sorun duymadınız mı siz erken boşalma normal erkeklerde de olabiliyor. Hey Allahım! Konu berbat şıklar berbat verilen cevaplar hepsinden berbat! Hatta iğrenç!

Aynı şeyleri düşünmüşüz verilen cevapardan tut konuda ki şıklara kadar berbat.
Ama konu sahibinin eşine sırf onu 8 yıllık komşusu ile tanıştırmak istemesi yüzünden SEN O KADINLA GİZLİ GİZLİ YATACAKSIN DİMİ! demesinden sonra bu konusu normal geliyor.

bu konu sahibinin konuları rezalet
eşiyle dalga geçmesi, olayları tasvir ediş tarzı midemi bulandırıyor
zaten muhatap alıp da yazmıyor farkındaysanız, niyet farklı

bence yazmayalım bu konu sahibine biz ya
ne konu açarsa açsın
3 maymunu oynayalım, uğramayalım konularına
edit: hatta uğrayanı da uyaralım!

bir erkek cinsel yönden soğuk ilişkiye zar zor giriyo ve girince de 1 dakkada nakavt :KK70: :KK67: böyle bi adam neden evlenir sizce? karısı güzel ve diğer erkekler tarafından çekici bulunan bir kadınsa.. acaba neden evlenmiş olabilir bu adam?:KK57:
a- boynuzlanmak için :KK45:
b-sürekli boynuzlanmak için :KK48:
c-belki cinsel performansım artar diye :KK59:
d-görüntü olsun , etrafa kendini ıspatlamak :KK71:
e- kadınlardan intikam almak için:KK62:
f-kadın belki frijittir mutlu oluruz diye ...:KK53:
başka?
b ve g.
sürekli boynuzlanarak büyüttüğü boynuzlarını cilalamanın ve cillalamanın verdiği o parlaklığı mutlulukla seyretmenin verdiği o ruh halini yaşamak için

Ben mi acımasızım..ayol o adamı boynuzlama şıkkı yazmış arkadaşım..ben yol yordam anlatıyorum..5 yıllık evliyim ama herkes yeni evli sanıyo maşallah...ehh dediğim gibi evlilik iki kişiliktir ve sevişmek yemek gibi su gibi doğal bişeydir..sunum önemli sunum her iki taraf icin..:kk77::kk77::kk77::KK71::KK71:
Canim ben espiri amacli yazdim. hani gecenki yan komşum konusunu cok iyi elestirmisiniz o yüzden acimazssizsiniz diye yazdim.diger konusundada ben cok eleştirmiştim de :KK48::KK9:

Kocan beni komşunma aldatıyo diye düşünüyodun ya, adama hak ver iki kişi ile uğraşamıyo ondandır!!
O ne biçim şıklar ya, kocana gerçekten acıdım.
Suçu biraz kendinde ara bence.

amaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç

amaan agresifmisin sen ya hemen üstüme atıyosun ben bu şahıs kocammı dedim ?? cinsel soğuk olan kocammı dedim ben yooo ne diye uyduruyosun bi tarafından? ben ortaya bi konu açtım ilginç geldi aklıma geldi herneyse biraz da gırgır olsun. sataşmak için bahane tipe bak yaaa ayyaşmısın nesin git içkini iç
ha konu genel yani. ben o zaman taşuyayım konuyu.

oo yalnız kelimeleriniz feci,ayyaş falan

arkadaşım şaka mısın sen?
ne gırgırı
ne ilginçliği

yazdığın şeyler iğrenç
üyelerle eğlenmek için mi konu açıyorsun?
pes
vallahi yazmak istediklerimi yazsam, o saniye banlanırım, o yüzden yazmıyorum!!!!!!:KK20::KK20::KK20:

arkadaşın ayyaş olduğunu nereden çıkarttınız?
Ayıp ediyorsunuz şu an.

ne gırgırı
ne ilginçliği

yazdığın şeyler iğrenç
pes
vallahi yazmak istediklerimi yazsam, o saniye banlanırım, o yüzden yazmıyorum!!!!!!:KK20::KK20::KK20:

Bence hiç cevap vermeyip hep birlikte kibleyelim. Banlanan biz olmayalım. Yoksa söylenecek çoook şey var.

Aynı şeyleri düşünmüşüz verilen cevapardan tut konuda ki şıklara kadar berbat.
Ama konu sahibinin eşine sırf onu 8 yıllık komşusu ile tanıştırmak istemesi yüzünden SEN O KADINLA GİZLİ GİZLİ YATACAKSIN DİMİ! demesinden sonra bu konusu normal geliyor.

CİNSEL SOUK OLAN BENİM EŞİM DEİL Kİ.. BEN EŞİM Mİ DEDİM? ZEKA SEVİYENİZ KAÇ ACABAKİ BEN BÖYLE Bİ ŞEY YAZMADIĞIM HALDE BUNU BENİM EŞİME AKSETTİNİZ. IQ TESTİ YAPTIRIN.

Kiz nerdesin sen konuyu aciyon ortalik darmadağın :KK11:yine gidersen diye yazdim :KK55::cry:

ne gırgırı
ne ilginçliği

yazdığın şeyler iğrenç
pes

sende yazma arkadaşım .. farkındamısın yazarak benim forumlarıma prim veriyosun .yazma defol git başka yere yaz

ilginç fantezileriniz varr :KK54:

X