- 1 Ağustos 2024
- 46
- 19
- 29
- Konu Sahibi ayssennurr
Merhaba herkese evlendiğim günden beri kötü kokulu aşırı yoğun akıntı, kaşıntı ve ilişki sırasında acı problemim var. Defalarca hastaneye gittim mantar dediler enfeksiyon dediler antibiyotikler fitiller kullandım geçmeyince özel hastaneye yönlendirdiler devletin yapmadığı testler varmış onları yaptırmamı istediler yaptırdım ve üreaplasma enfeksiyonu çıktı cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış. Doktor sonucun pozitif olduğunu görünce bana direk eşinin senden başkalarıyla cinsel ilişkisi olmuş olabilir mi diye sordu. Eşim 8 yıldır hayatımda 3 yıldır da evliyiz benden başka hiç kimseyle cinsel birlikteliği olmadığını söylemişti. Ureaplasma pozitif çıkınca std10 testi (cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi) de yaptılar. Henüz onun sonucu çıkmadı ama benim içim içimi yiyor bu enfeksiyon sadece cinsel yolla mı bulaşır eşim beni aldatıyor mu biraz araştırdım ama ortak kullanım alanlarından da bulaşabilir diyolar eşim spora gidiyor ben havuza yüzmeye gidiyorum lazere gidiyorum oralardan bulaşmış olamaz mı ? Doktora sordum ama doktor çok net bir şekilde sadece cinsel yolla bulaşacağını söyledi. Eşimle kondomsuz hiç ilişkiye de girmedik hiç içime boşalmadı sadece bir kaç kez kondomsuz sürtünme oldu bu şekilde bulaşması mümkün mü. Bu enfeksiyonu geçirenler bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Edit: eşimin test sonucu negatif çıktı onda yokmuş üreplazma. Kafayı yememek elde değil gerçekten nerden nasıl bulaştı bu virüs bana…
Edit: eşimin test sonucu negatif çıktı onda yokmuş üreplazma. Kafayı yememek elde değil gerçekten nerden nasıl bulaştı bu virüs bana…
Son düzenleme: