E bu arada olan bi şey değil mi ben onu istek diye nitelendiriyorum.Buymuş ilginç
Bana hiç olmadı şimdiye kadar . Uyarıcı almam lazım görsel işitsel tensel ne olursa işte kendiliğinden olsa ne güzel ama yeri zamanı bilsin beni zora sokmasınE bu arada olan bi şey değil mi ben onu istek diye nitelendiriyorum.
Ya zora sokmalık değil de bi şeyler oluyo bazen. Hızlı hızlı atma işi mesela olur bana.Bana hiç olmadı şimdiye kadar . Uyarıcı almam lazım görsel işitsel tensel ne olursa işte kendiliğinden olsa ne güzel ama yeri zamanı bilsin beni zora sokmasın
Ne güzel valla keşşşke benim de olsa arada . İyi hissettirir bağımsız olarak titreşmekYa zora sokmalık değil de bi şeyler oluyo bazen. Hızlı hızlı atma işi mesela olur bana.
Çalış senin de olurNe güzel valla keşşşke benim de olsa arada . İyi hissettirir bağımsız olarak titreşmek
Grey’s Anatomy diye bi dizi vardı orda kızın birinde bu olay vardı ben kurgu sanmıştım ne bileyim gerçek olduğunu . Kız işe falan gidemiyordu acilde yatıp habire orgazm oluyordu . Hayat kaliteni işini gücünü etkilemedikçe sorun olmaz bence .Çalış senin de oluro değil de ne sıklıkta oluyomuş acaba problem kabul edileni.
Yok canım o kadar değil tabi bi dönem sık oluyordu ama ilişkideki orgazmla ilgisi yoktu.Grey’s Anatomy diye bi dizi vardı orda kızın birinde bu olay vardı ben kurgu sanmıştım ne bileyim gerçek olduğunu . Kız işe falan gidemiyordu acilde yatıp habire orgazm oluyordu . Hayat kaliteni işini gücünü etkilemedikçe sorun olmaz bence .