Cinsel uyarılma sendromu psas

Esmerr_im

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
35
4
Aranızda cinsel uyarılma sendromunu yaşıyan varmı varsa süreci atlatdınzmı herhangi bir tedavisi mevcutmu

Buymuş ilginç :KK57:

Eklentiler

• 7290CD2D-9C28-41D8-B863-C0B08091F554.jpeg
    7290CD2D-9C28-41D8-B863-C0B08091F554.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 249
Bana hiç olmadı şimdiye kadar . Uyarıcı almam lazım görsel işitsel tensel ne olursa işte kendiliğinden olsa ne güzel ama yeri zamanı bilsin beni zora sokmasın 😅
Ya zora sokmalık değil de bi şeyler oluyo bazen. Hızlı hızlı atma işi mesela olur bana. 🤔

Çalış senin de olur 🤪 o değil de ne sıklıkta oluyomuş acaba problem kabul edileni. 😳
Grey’s Anatomy diye bi dizi vardı orda kızın birinde bu olay vardı ben kurgu sanmıştım ne bileyim gerçek olduğunu . Kız işe falan gidemiyordu acilde yatıp habire orgazm oluyordu . Hayat kaliteni işini gücünü etkilemedikçe sorun olmaz bence .

Grey’s Anatomy diye bi dizi vardı orda kızın birinde bu olay vardı ben kurgu sanmıştım ne bileyim gerçek olduğunu . Kız işe falan gidemiyordu acilde yatıp habire orgazm oluyordu . Hayat kaliteni işini gücünü etkilemedikçe sorun olmaz bence .
Yok canım o kadar değil tabi bi dönem sık oluyordu ama ilişkideki orgazmla ilgisi yoktu.

X