ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.835 39.769 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi thekadin #21 thekadin .!.: kesinlikle yardım almalıyım evet. eski eşimde de böyleydim çünkü. tam olarak sorun bende. Genişletmek için tıkla... Sorunu bilmek çözmenin yarısıdır, inşallah başarırsınız
thekadin .!.: kesinlikle yardım almalıyım evet. eski eşimde de böyleydim çünkü. tam olarak sorun bende. Genişletmek için tıkla... Sorunu bilmek çözmenin yarısıdır, inşallah başarırsınız
T thekadin Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2021 10 7 34 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi thekadin #22 zemheri4717 .!.: Sorunu bilmek çözmenin yarısıdır, inşallah başarırsınız Genişletmek için tıkla... inşallah çok teşekkür ederim
zemheri4717 .!.: Sorunu bilmek çözmenin yarısıdır, inşallah başarırsınız Genişletmek için tıkla... inşallah çok teşekkür ederim
T thekadin Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2021 10 7 34 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi thekadin #23 Loveitred .!.: Tabi ki çaresi var. Geçmiş travmalarınız var önce bunları kafanızdan silmeye çalışın. İleriye sıçramak için buna ihtiyacınız olacak. Genişletmek için tıkla... inşallah çok teşekkürler
Loveitred .!.: Tabi ki çaresi var. Geçmiş travmalarınız var önce bunları kafanızdan silmeye çalışın. İleriye sıçramak için buna ihtiyacınız olacak. Genişletmek için tıkla... inşallah çok teşekkürler